Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:00 - 18/07/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ο επικίνδυνος τυχοδιώκτης, Τζορτζ Σόρος θέλει τον πλήρη έλεγχο των ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ο επικίνδυνος τυχοδιώκτης, Τζορτζ Σόρος θέλει τον πλήρη έλεγχο των ΗΠΑ

Ο ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος και τυχοδιώκτης ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του μια μεσσιανική φιγούρα ψηφίστηκε ως «ο πιο καταστροφικός αριστερός δημαγωγός στη χώρα» από τους ερωτηθέντες σε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε από την Human Events το 2011.

«Ο George Soros είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο, επειδή, όπως ακριβώς και οι τρελοί μεγαλομανείς στις παλιές ταινίες, που εξαπατούσαν τους πάντες προκειμένου να πιστέψουν τις αλτρουιστικές τους πράξεις , όταν στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούσε το Κόμμα του για να υπονομεύσει την ίδια τη δομή της αμερικανικής κοινωνίας, «η εφημερίδα εξήγησε.

Αν όχι για τον τεράστιο πλούτο του Soros ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αριστερών οργανώσεων θα ασκεί λιγότερη επιρροή. Έχει αποκομίσει περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια για τους ομοίους του σε θέματα μέσων ενημέρωσης, ACORN, La Raza, της Huffington Post, του Southern Poverty Law Center, Οικογενειακού Προγραμματισμού, το Κέντρο για την Αμερικανική Πρόοδο, MoveOn.org και δεκάδες άλλες οργανώσεις που πιέζουν μια σοσιαλιστική και τελικά παγκοσμιοποιημένη ατζέντα για τον αμερικανικό λαό.

Επικίνδυνη Παγκοσμιοποίηση

Η Άρση της εθνικής κυριαρχίας είναι στην κορυφή της λίστας Soros. «Όσο δεν υπάρχουν συλλογικά συμφέροντα που ξεπερνούν τα κρατικά σύνορα, η κυριαρχία των κρατών πρέπει να εξαρτάται από το διεθνές δίκαιο και τους διεθνείς οργανισμούς», είπε το 1998.

Τα Ηνωμένα Έθνη, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι οργανισμοί που πιστεύει ότι πρέπει να υπαγορεύουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτική πολιτική.

«Για τη σταθεροποίηση και τη ρύθμιση μιας πραγματικά παγκόσμιας οικονομίας, χρειαζόμαστε κάποιο παγκόσμιο σύστημα λήψης πολιτικών αποφάσεων. Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κοινωνία για τη στήριξη της παγκόσμιας οικονομίας μας «, γράφει στο «Η κρίση του παγκόσμιου καπιταλισμού».

Μεμονωμένα κράτη και ο εθνικός πληθυσμός δεν πρέπει να επιτρέπεται να διέπουν τις δικές τους οικονομικές υποθέσεις – αντ “αυτού, η διαδικασία αυτή θα επιτευχθεί με μια παγκόσμια οικονομική ελίτ, σύμφωνα με τον Soros. «Λαμβάνοντας υπόψη τον καθοριστικό ρόλο που παίζει το διεθνές χρηματιστικό κεφαλαίο στις περιουσίες των επιμέρους χωρών, δεν είναι σωστό να μιλάμε για ένα παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα», γράφει στο Open Society: «Μεταρρύθμιση παγκόσμιου καπιταλισμού» .

Για τον Soros και τις οικονομικές ελίτ τα έθνη που εμπίπτουν υπό τον έλεγχό τους είναι δημοκρατίες, ενώ εκείνοι πέρα από την εμβέλειά τους είναι αυταρχικές, απολυταρχικές και καταχρηστικές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Είναι ένα ιστορικό γεγονός ότι οι χώρες που αποτελούν το κέντρο του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος είναι δημοκρατικές , αλλά το ίδιο δεν ισχύει για όλες τις καπιταλιστικές χώρες που βρίσκονται στην περιφέρεια», εξηγεί ο Soros . «Οι κυβερνήτες είναι απρόθυμοι να εγκαταλείψουν την εξουσία τους; που χρειάζονται για να ωθούνται αυτά».

Ώθηση σε Επανάσταση

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο Soros έχει χρησιμοποιήσει τεράστιο πλούτο και την επιρροή του για να «χτίσει μια ζωντανή και ανεκτική δημοκρατία της οποίας οι κυβερνήσεις είναι υπόλογες στους πολίτες τους», με άλλα λόγια, οι κυβερνήσεις λογοδοτούν για την οικονομική ελίτ.

Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Soros έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως φορέας παγκοσμιοποίησης.

«Από το 1979, διένειμε $ 3,000,000 το χρόνο σε διαφωνούντες, συμπεριλαμβανομένων κινημάτων αλληλεγγύης της Πολωνίας, της Χάρτας 77 στην Τσεχοσλοβακία και του Andrei Sakharov στη Σοβιετική Ένωση», γράφει ο Neil Clark . «Το 1984, ίδρυσε το πρώτο του Open Society Institute του στην Ουγγαρία για να αντληθούν εκατομμύρια δολάρια σε κινήσεις της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης. Φαινομενικός στόχος της δημιουργίας μιας «κοινωνίας των πολιτών», οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να αποδυναμώσουν τις υπάρχουσες πολιτικές δομές και να ανοίξουν το δρόμο για την ενδεχόμενη εκμετάλλευση της Ανατολικής Ευρώπης από το παγκόσμιο κεφάλαιο. Ο Soros υποστηρίζει τώρα με χαρακτηριστική απρέπεια, ότι ήταν ο υπεύθυνος για την «αμερικανοποίηση» της Ανατολικής Ευρώπης. «

Το 2000, μετά από μια εκστρατεία βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ, ο Soros άρχισε την ώθηση της επανάστασης στη Σερβία. Η ΜΚΟ χρωματιστή επανάσταση του έτρεξε την αντιπολίτευση του Slobodan Milosevic. «ΗΓιουγκοσλαβία παρέμεινε πεισματικά ανθεκτική και επανειλημμένα αντίθετη στο Σοσιαλιστικό Κόμμα του Slobodan Milosevic στην κυβέρνηση. Από το 1991,το Ινστιτούτο του Open Society διοχετεύει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία της αντι-Μιλόσεβιτς αντιπολίτευσης «, εξηγεί ο Clark .

Μετά ο Slobodan Milosevic έπεσε και στάλθηκε για να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου ενώπιον του διεθνούς δικαστηρίου στη Χάγη, «η Σερβία, υπό την αιγίδα του Soros -που υποστηρίζεται από « μεταρρυθμιστές »,έγινε,« λιγότερη και όχι περισσότερη, δωρεάν, ». Ο σερβικός λαός ήταν υπό οικονομική παγκοσμιοποίηση με τον Soros να «αντιγραφεί ένα σχέδιο που έχει αναπτύξει με μεγάλη επίδραση στο σύνολο της Ανατολικής Ευρώπης των οπαδών των« συγκλονιστικών λύσεων »και« οικονομικών μεταρρυθμίσεων », τότε ορμώντας με το συνεργάτη του να αγοράσουν πολύτιμα κρατικά περιουσιακά στοιχεία σε εξευτελιστικές τιμές. «

Ο Soros επαναλαμβάνει το μοτίβο στη γειτονική Γεωργία, όπου τα κεφάλαια από το Ινστιτούτο του Open Society χρηματοδοτούν την λεγόμενη Επανάσταση των Ρόδων, που πέταξε έξω Eduard Shevardnadze παίρνοντας την θέση του ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Mikhail Saakashvili. Οι Γεωργιανοί ακτιβιστές διδάχτηκαν από την αντίσταση στις πολιτικές του Soros στη Σερβία το πώς να χρησιμοποιήσουν ειρηνική επανάσταση για την ανατροπή μιας κυβέρνησης καθοδηγούμενη από τη διεθνή ελίτ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γεωργίας Salomé Zourabichvili είπε στο γαλλικό περιοδικό Hérodote ότι οι ΜΚΟ του Soros ήταν υπεύθυνες όχι μόνο για την ανατροπή Σεβαρντνάντζε, αλλά στη συνέχεια είχαν γίνει αναπόσπαστο μέρος της προκύπτουσας κυβερνητικής δομής της εξουσίας.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Soros θα απασχολεί την Ανατολική Ευρώπη για να υποδαυλίσουν την Αραβική Άνοιξη στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Η δουλειά του Soros στην ανατολική Ευρώπη είχε σχεδόν τελειώσει. Κύριος στόχος του είναι πλέον ο ισλαμικός κόσμος ,οι αραβικές χώρες, η Τουρκία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, κλπ, Ο σύμβουλος του Open Society Institute Δρ Kian Tajbakhsh είπε στους ιρανούς αξιωματούχους μετά τη σύλληψή του για την προσπάθεια του να υπονομεύσει την κυβέρνηση.

Στην Αίγυπτο η επανάσταση χρώμα βάφτηκε με το χρώμα του αίματος και κατάφερε να μην εγκαταστήσει τελικά μια στρατιωτική δικτατορία που μαζί σχεδιάζουν να έχουν μια μαριονέτα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας .Η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει υπηρετήσει επί δεκαετίες ως ένα περιουσιακό στοιχείο των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών .

Βίαιο κρίθηκε επίσης, στην Ουκρανία, όταν μια ομάδα φασιστών που επιλέγονται από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας. Τον Μάιο ο George Soros είπε στο CNN Fareed Zakaria ότι είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ΜΚΟ στην Ουκρανία που συνέβαλαν τελικά στην ανατροπή του Viktor Yanukovych και την εγκατάσταση μιας χούντας.

«Πολλοί από τους συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις του Κιέβου « EuroMaidan »ήταν μέλη ΜΚΟ του Soros που χρηματοδοτούνται ή / και εκπαιδεύτηκαν από τις ίδιες τις ΜΚΟ σε πολλές ημερίδες και συνέδρια που χρηματοδοτείται από το Διεθνές Ίδρυμα Αναγέννηση Soros (IRF), καθώς και διάφορα ινστιτούτα του Open Society και άλλα ιδρύματα. Το IRF, που ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από Soros, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει δώσει «περισσότερο από κάθε άλλη οργάνωση των χορηγών» σε «δημοκρατική μεταμόρφωση» της Ουκρανίας «, γράφει ο William F. Jasper .

Η «δημοκρατική μεταμόρφωση» της Ουκρανίας έχει οδηγήσει σε εθνοκάθαρση και μπορεί σύντομα να χρησιμεύσει ως μοχλός για την Γ “Παγκόσμιο Πόλεμο .

Η εγκατάσταση ενός προέδρου στην Αμερική

Το μάθημα του ο Soros το πήρε το 1989, όταν χρησιμοποίησε τον πλούτο του για να εγκαταστήσει τον Vaclav Havel στην Τσεχία νομίζοντας ότι οι εκλογές και η προτιμώμενη υποψήφιοι μπορούν να αγοραστούν με τη δέουσα επιμέλεια και πολλά χρήματα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει δωρίσει σημαντικά ποσά σε μετρητά προς τον Barack Obama, Χίλαρι Κλίντον, Charles Rangel, Al Franken, Tom Udall, Joe Sestak και Sherrod Brown σε μια αποφασιστική προσπάθεια να μετατρέψει την Αμερική.

Κατά τη διάρκεια του κύκλου εκλογών του 2004 δώρισε «$ 23,581,000 σε 527 φιλελεύθερες ομάδες αφιερωμένες στην νικώντας του Πρόεδρο George W. Bush. Ο Soros συνέβαλε κατά 3 εκατομμύρια δολάρια για τον Κέντρο αριστερό προπαγανδιστή για την αμερικανική πρόοδο και 5 εκατομμύρια δολάρια σε ριζοσπαστικές αριστερές MoveOn.org, «σύμφωνα με την Conservapedia .

Το λεγόμενο «Κόμμα Σκιά» – σχεδιάστηκε από τον Soros, την Hillary Clinton και το Harold Ickes – για να παρακαμφθούν οι μεταρρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε εφαρμογή από τους γερουσιαστές John McCain και Russ Feingold και δώρισε εκατομμύρια χρήματα στο Δημοκρατικό Κόμμα.

«Χωρίς τον Soros και το «Κόμμα Σκιά», ο Barack Obama θα ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ένας γερουσιαστής από το Ιλινόις και θα συμμετείχε σε κοινωνικές εκδηλώσεις για την εγχώρια τρομοκράτες Bill Ayers, Bernardine Dohrn » σημειώνει η Human Events . «Στη χειρότερη, αυτός θα ήταν ένας μέτριος και άγνωστος γερουσιαστής. Αντ “αυτού, ο Barack Obama είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. «

Η ζεστή προσωπική σχέση μεταξύ του Obama και ο Soros χρονολογείται από το 2004, όταν ο Obama έτρεξε για τη Γερουσία και έγινε Soros ,είχε επιλεγεί από το «Phoenix Group» «Chosen One.» – Μια κουβέντα από πλούσιους δωρητές Δημοκρατών – και καθοδηγείται από τη Γερουσία και τελικά εγκαταστάθηκε στο Λευκό Οίκο.

«Ο Ομπάμα έχει το χάρισμα και το όραμα να αναπροσανατολίσει ριζικά την Αμερική στον κόσμο, «δήλωσε ο Soros το 2007, αφού έστειλε το γερουσιαστή από το Ιλινόις τη μέγιστη ατομική συνεισφορά που επιτρέπεται από το νόμο για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας.

Αντίσταση στο Θηρίο

Λόγω της ύβρης και της αλαζονείας του Soros και του κόμματος του που δεν εξετάζει το βαθμό της λαϊκής αντίστασης που θα αντιμετωπίσετε αφότου ο Obama έγινε πρόεδρος.

Από το πάρτι τσαγιού σε μια νέα καλλιέργεια της ελεύθερης σκέψης των Ρεπουμπλικάνων, υπάρχει ένα αυξανόμενο κύμα στο εσωτερικό της Αμερικής για να μειώσει την επιρροή και τον έλεγχο του George Soros και των ομοίων της παγκοσμιοποίησης.

Ο δρόμος μπροστά, όμως, θα είναι πολύ δύσκολος . Ο Soros είναι ένας καλός παίκτης και υπάρχουν άλλοι ελιγμοί για να καταστρέψουν την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών και τη συστηματική διάλυση των προπύργιων που στέκονται στο δρόμο της υλοποίησης μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Απόδοση Μετάφραση: Αναστασία Καρδιανού



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*