06:18 - 09/10/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Εδώ και χρόνια προετοίμαζαν οι Νεοταξίτες την «επιδημία» του Έμπολα! (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Εδώ και χρόνια προετοίμαζαν οι Νεοταξίτες την «επιδημία» του Έμπολα! (βίντεο)

Πριν από χρόνια, όταν ακόμα έγραφα για την αρχική μου ιστοσελίδα (Neithercorp.us), είχα βρει ένα ελάχιστα γνωστό τότε βίντεο που έδειχνε εκατοντάδες χιλιάδες «αεροστεγή φέρετρα», στοιβαγμένα σε μια έκταση στη μέση του Μάντισον, στη Τζόρτζια, σε κοντινή απόσταση από την Ατλάντα και την έδρα του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC).

Αποκαλύψαμε αυτή την ιστορία, η οποία «σάρωσε» στα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δήλωσαν ότι το είχαν ενοικιάσει στο CDC για να αποθηκεύσει τα φέρετρα. Ωστόσο, το CDC δεν επιβεβαίωσε ποτέ αλλά ούτε και διέψευσε την πληροφορία.

Από τότε που δημοσιεύθηκε το θέμα είχα τα μάτια μου ανοιχτά για οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τα συγκεκριμένα φέρετρα, γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή η αμερικανική κυβέρνηση θα τα έφερνε στην «επιφάνεια». Φαίνεται πως η ημέρα αυτή έφτασε…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yahoo News, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών αναφέρει ότι σε περίπτωση επιδημίας του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ, οι σοροί των ασθενών θα πρέπει να θαφτούν μέσα σε «ερμητικά σφραγισμένα φέρετρα», τα οποία θα εμποδίσουν τη διαφυγή των μικροβίων κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Ένας από τους επικεφαλής της Σχολής Τελετών Επαγγελμάτων Κηδείας του Ντάλας (Dallas Institute Of Funeral Service), ο οποίος μίλησε στο Yahoo News, δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ τέτοια φέρετρα στο εμπόριο.

Τα φέρετρα όμως του CDC στο Μάντισον έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προλάβουν την εξάπλωση μιας επιδημίας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην πατέντα τους, έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για την ταφή σορών που έχουν εκτεθεί σε μολυσματικές ασθένειες. (Μπορείτε να διαβάσετε την πατέντα εδώ
)

Αυτό σημαίνει ότι το CDC αποθήκευε φέρετρα σε μέρη όπως το Μάντισον, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ιογενή επιδημία. Δηλαδή, το CDC προετοιμάζεται για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών εξαιτίας επιδημίας τα τελευταία έξι τουλάχιστον χρόνια.

Αυτή είναι μία μακρά περίοδος προετοιμασίας.

Μία τέτοια προετοιμασία απαιτεί βεβαιότητα, όχι υποθέσεις και ενδεχόμενα, ειδικά εφόσον συμμετέχει και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν τόσο σίγουρη για το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας που αγόρασε εκατοντάδες χιλιάδες αεροστεγή φέρετρα. Όχι όμως για να αποτρέψει την εξάπλωσή της, αλλά για να «καθαρίσει» το χάος που θα απομείνει μετά.

BRANDON SMITH

Μετάφραση-Απόδοση: ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Το πρωτο θριλερ απο χολιγγουντ μερια με εναν ιο που λεγοταν εμπολα βγηκε πριν εικοσι χρονια….

  νομιζω απο τοτε υπηρχε ο ιος και βεβαια ηξεραν ποτε να τον κανουν πανδημια….
 2. 0
  0
  Σε συνδιασμό με το άρθρο περί του χρονοταξιδιώτη John Titor και όσα "προέβλεψε"?????-οι πληροφορίες υπήρχαν απο το 1987….! Για όσους είδαν την ανάλυση στα βίντεο, το παρακάτω κείμενο είναι διαφωτιστικο και για όσα είχε πει ο Titor και για τις Πανδημίες και για τα Παγκόσμια δρώμενα κλπ.κλπ.κλπ. http://theyfly.com/prophecies/prophecies.htm
 3. 0
  0
  Επαναστέλλω ολόκληρο το σχόλιό μου, από…
  http://www.katohika.gr/2014/08/sinagermos-kai-stin-ellada-gia-ton-thanatiforo-io-empola.html#comment-form

  «Ebola Etymology
  The virus is named after the …Ebola River Valley in the Democratic Republic of the Congo (formerly Zaire), which is …near the site of the first recognized outbreak in 1976, in a mission hospital run by Flemish nuns.
  Rates of genetic change are one hundred times slower than Influenza A in humans, but on the same magnitude of that of Hepatitis B. Using these rates, the Ebolavirus and Marburgvirus are estimated to have diverged several thousand years ago.
  There have been more outbreaks of ''Zaire ebolavirus'' than any other species. The first outbreak took place on 26 August 1976 in …Yambuku.
  http://www.news-medical.net/health/What-is-Ebola.aspx

  Ο Έμπολα ονομάστηκε έτσι, από την κοιλάδα του ποταμού Έμπολα, που ευρίσκεται …κοντά στο Yambuku του Κογκό (Ζαίρ).
  Γιατί δεν τον ονόμασαν …Yambuku?

  Μπορεί, να σας φανεί «τραβηγμένο«, αλλά, επιτρέψτε μου μια σκέψη…
  Τί σας θυμίζει το ΕBOLA – ΕΜΠΟΛΑ?
  Εμένα, μου θυμίζει ΕΜΒΟΛΑ –> ΕΜΒΟΛΟ – ΕΜΒΟΛΙΟ…
  (η …χαρά των φαρμακευτικών εταιρειών!)

  Ώστε, …η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να ξεκινήσει δοκιμές σε ανθρώπους ενός πειραματικού εμβολίου κατά του ιού Έμπολα από τον Σεπτέμβριο?
  (Χμμ, ευρύ πεδίον …Ε-ΜΠΟΛΙΆΣΜΑΤΟΣ & εμπορίου?!! Καιρός ήταν μιάς & η προώθηση των εμβολίων κατά του …Η1 Ν1 δεν πήγε & τόσο καλά, ε?)

  εμβόλιο <αρχαία ελλ. ἔμβολον <ἐμβάλλω (= εν+βάλλω) < αρχ. βάλλω < βελη – (βα βο βε βου βλη)
  http://www.lexigram.gr/lex/omor/%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BD#Hist2

  ΕΜ-ΒΑΛΛΩ είναι η Ε = Εκτεινομένη δύναμις, προς την Μ = (ΜΑ) ορατή φύσιν, η ΒΑ = ενέργεια Αρχική, που ΛΛΩ = διπλά (πολύ) ηλενεργεί, εδώ στα Ω = γαιώδη.
  Είναι ένα (Δ)ΕΜΑ που ΒΑΛΛΕΙ – στοχεύει – πλήττει με τους ιούς (= τα ΒΕ-ΛΗ)

  ΕΜ-ΒΟΛΙΟΝ είναι το παράγωγον του ανωτέρω ρήματος & σημαίνει ό,σα & αυτό, με την διαφορά, ότι ΒΟ = η ενέργεια περιορίζεται σε χώρο (φιαλίδιο-αμπούλα-σύριγγα) &
  ΛΙΟ = η ηλενέργεια, Ι = κατέρχεται με μικρά ποσότητα (στάλα-στάλα), πρός περορισμένο χώρο (σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος, όσο μια …κουκκίδα)

  Λ, ΛΑ, ΛΕ, ΛΟ, ΛΥ, ΛΙ, ΛΗ, ΛΩ, ΛΑ= Λευστότητα ηλιακής ακτινοβολίας ή υγρής λεύσεως

  Το δε ΕΜ-ΒΟ-ΛΟΝ με την απουσία του ανωτέρω Ι δείχνει, πως δεν ΒΑΛΛΕΙ στάλα-στάλα, αλλά …χονδροειδέστερα, με μεγαλύτερη ένταση
  http://ramafa.gr/pinakas2.html
  http://ramafa.gr/vowels.html

  Σημειωτέον, η σύριγγα του ΕΜΒΟΛΙΟΥ λειτουργεί με ΕΜΒΟΛΟΝ

  Οι Ελληνίδες Λέξεις είναι ΑΚΡΙΒΕΙΣ, αλλά & Α-ΚΡΥΒΕΙΣ (=δεν κρύβουν το βαθύτερο – καθαρό νόημά τους), όταν τις προσεγγίζουμε με αγάπη & εν-ΔΙΑ-φέρον«.

  Εδώ, να προσθέσω εκείνο, που πολλοί, βεβαίως, έχουν «ψιλιαστεί«, ότι εκτός του ότι μπορεί να πλουτίσουν, για ακόμη μια φορά, οι …περιούσιες φαρμακοβιομηχανίες, θα δοθεί & η δυνατότητα για το «ξαλάφρωμα« της γης, την οποία, όπως μας λένε, …κόπτονται να σώσουν, αφού την έκαναν σαν τα μούτρα τους.
  «Μ` έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια«, δηλ.

  Χα, μόνον ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι «προστατευόμενο είδος« γι` αυτούς.

  art

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί