12:15 - 10/04/2015

Αποκάλυψη Βόμβα – Ο Αμερικανός Στρατός προστατεύει το Παγκόσμιο Εμπόριο Ηρωϊνης!

Ο διάσημος για τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του, Αμερικανός δημοσιογράφος, Alex Jones βγάζει στο φως τον τρόπο με τον οποίο ο στρατός των ΗΠΑ έχει χρησιμοποιηθεί για την προστασία του εμπορίου ηρωίνης σε όλο τον κόσμο.

La-CIA-y-su-complicidad-en-el-trafico-de-drogas-Internacional-Alfred-W-McCoy.pdf

hellasforce.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Δεν υπάρχει Αμερική παρά μόνο ως ηπειρος. Οι ΗΠΑ είναι απλά το στρατιωτικό σκέλος μιας πολυεθνικής δύναμης, της οποίας το οικονομικό κέντρο βρίσκεται στη μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο – Σίτι) και το θρησκευτικό στην Ιταλία (Ρώμη – Βατικανό). Όλος ο κόσμος διοικείται από εκει με τη μορφή της πυραμίδας!
  Οι λαοί εκβιαζονται με θρησκευτικές προκαταλήψεις και δισιδαιμονίες (Βατικανό και τα παρακαλαδια του, όπως το Πατριαρχείο, η Μέκκα, η Ιερουσαλήμ, το Θιβέτ κα), οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες των λαών με οικονομικές κυρώσεις, αποκλεισμούς και εμπαρκο (Σιτι και τα παρακλαδια του, όπως Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ντοιτσε Μπανκ, ΔΝΤ, κατα τόπους χρηματιστήρια, αγορές κα) και όταν οι λαοί και οι κυβερνήσεις τους απο κοινού "αυθαδιαζουν", αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ (ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ και τα παρακλάδια της, όπως ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, οι στρατοί των μεγάλων δυναμεων κα). Ο στρατιωτικός κλάδος χρησιμοποιηται και όταν θέλουν να… "τελειώσουν" μια δουλειά πιο γρήγορα απο ότι με την οικονομία, την θρησκεία και την πολιτική!
  Στρατιωτικοί ηγέτες σε αυτη την πυραμίδα είναι οι Σαξονες, θρησκευτικοί – πολιτικοι οι Εβραίοι,
  Οικονομικοί οι πολυεθνικοί Σιωνιστές, με εβραϊκό πυρήνα αλλα και πολλούς άλλους κεφαλαιοκράτες ανά τον κόσμο και στα τρία τελευταία επίπεδα εώς την κορυφή, μυστικιστικές οργανώσεις, βασισμένες σε γνώσεις και αλήθειες που όχι μόνο δεν φανταζόμαστε αλλά και αν μας ταποκαλυψουν έστω και κάτι ελάχιστο, θα αισθανθουμε όπως αυτός που βγήκε απο τη σπηλιά του Πλάτωνα, ο οποίος γύρισε τρέχοντας ξανά στις αλυσίδες του.
  Στην βάση είμαστε όλοι εμείς, οι ΜΑΚΑΡΙΟΙ επειδή είμαστε φτωχοί ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, κατ' αυτούς.
  Τρώμε ότι πνευματικό, υλικό, ψυχικό και νοητικό σανό κρίνουν αυτοί ότι πρεπει να μας ταΐζουν ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες της και εμείς χαυτουμε αμασητη ότι μαλακία μας πετουν στους στάβλους, στη βάση της πυραμίδας, φανατιζομαστε με αυτό, μαλωνουμε για την δήθεν αλήθεια και ακόμη σκοτωνόμαστε μεταξύ μας μέσω πολέμων για ψεύτικα πιστεύω και οράματα!
  ΚΑΛΗ ΨΥΧΙΚΉ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ, ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΔΟΞΑΣΊΕΣ, ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ, ΨΕΥΔΟΟΡΑΜΑΤΑ, ΦΌΒΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ και ότι άλλο σανό μας ταΐζουν οι σταβλίτες!
  "ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΑΝΆΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!". Η ζωη είναι πολυ ωραία για να τη γεμίζουμε με την ανθρώπινη βλακεία!!!
  • 0
   0
   συμφωνω μαζι σου αδερφε,,,,,το θεμα ειναι τι πρεπει να ακουσουμε και κυριως απο ποιον να ακουσουμε για να ξυπνησουμε,,,

 2. 0
  0
  ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί