17:59 - 05/10/2014

Αποκάλυψη Βόμβα: «Εμείς γνωρίζουμε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Ποιός λέει τα παραπάνω λόγια ή καλύτερα ποιός τα γράφει (διότι υπάρχει έγγραφο); Διαβάστε τα επίσημα κατασχεμένα έγγραφα όπως τα αποκάλυψε το Εργαστήριο Γραφολογίας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και το Πόρισμα του εισαγγελέα για ένα γεγονός που συνέβη κατά το 1993 όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμη στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη. Φωτίζει τα γεγονότα σήμερα και μας κάνει να αναρωτηθούμε (με στοιχεία) ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτά τα 22 χρόνια, όπως επίσης και το φλερτ της Ν.Δ. κυριολεκτικά με σατανιστικούς χώρους που κάνουν ανθρωποθυσίες (χωρίς την παραμικρή υπερβολή, όπως θα δείτε).

Τα παραπάνω λόγια του τίτλου τα γράφει η περιβόητη οργάνωση Scientology, που τότε λειτουργούσε μέσω του «φιλοσοφικού» κέντρου ΚΕΦΕ, το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε οριστικά το 1997. Τα γράφει σε Αναφορά της Μυστικής Υπηρεσίας της (Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων -“OSA”), η οποία κατασχέθηκε το 1995 στις εφόδους του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στα γραφεία του ΚΕΦΕ. Ειδικότερα, ήταν το αρχείο OSAP1.RPT στην 83η κατασχεμένη δισκέτα. Τα ηλεκτρονικά πειστήρια που βρέθηκαν σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών και σε δισκέτες, σόκαραν τους αστυνομικούς και δικαστικούς σε σημείο που λόγω της «Υπόθεσης Scientology-ΚΕΦΕ» η Αστυνομία δημιούργησε Τμήμα Ηλεκτρονικών Πειστηρίων (Computer Forensics) διότι είδε πόσο χρήσιμο και πολύτιμο αποδεικτικό υλικό μπορούν να αποτελέσουν τα ψηφιακά περιεχόμενα και ίχνη σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα. Και ο Σαμαράς ήταν μέσα σε αυτά.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου το 1997 για την ταυτότητα της Scientology (η οποία, μέσω της CIA από το 1992, γνώριζε πολλά για τον Σαμαρά και την μελλοντική εξέλιξή του): «είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ’ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».
Στο έγγραφο τα στελέχη της Scientology λένε ότι γνωρίζουν σχετικά με τη CIA ότι έχει αποφασίσει για τον Σαμαρά να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας (δεν τους «κάθισε» το θέμα με τον Κοσκωτά και άλλα και καθυστέρησαν μέχρι τώρα) και ότι μία υπόθεση που την βλέπουν ως σκάνδαλο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των Scientology και Νέας Δημοκρατίας (του Μητσοτάκη-Σαμαρά). Δηλαδή η Scientology έβλεπε τον εαυτό της στο ίδιο «στρατόπεδο» με τη Ν.Δ. των Μητσοτάκη-Σαμαρά. Μήπως διότι μαζί με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά (όπως περιγράφει άλλο έγγραφο), ξεκίνησαν από τότε με τη συνεργασία του Μητσοτάκη (και της Βιργινίας Τσουδερού) τη διαγραφή του θρησκεύματος για τις ταυτότητες και την τυφλή αποδοχή κάθε ξένης οργάνωσης ως «Εκκλησίας»; Κάποιο πρόσφατο νομοσχέδιο δεν σας θυμίζει; Αυτό δηλαδή που τώρα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μας φορτώσανε μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος «συμπτωματικά» ήταν ένας από τους δικηγόρους της Scientology;

Η ιστορία που τα στελέχη της Scientology φοβούνται ότι θα παρουσιαστεί ως σκάνδαλο αν μαθευτεί, αφορά τα μεγάλα στελέχη της Ν.Δ. τότε, τους Έβερτ, Φύσσα και Δημητροκάλλη, που φέρονται να προσπαθούν να καλύψουν ως δώρο την αγορά από τον Έβερτ μίας Mercedes, ώστε να μην πληρώσει φόρους και να τους μοιραστούν μεταξύ τους. Περιγράφουν τον Δημητροκάλλη, υπεύθυνο Οικονομικών του κόμματος, ως τον πατέρα του Δημητροκάλλη από τη γνωστή τότε ομάδα σατανιστών της Παλλήνης που έκαναν ανθρωποθυσίες. Γιατί άραγε; Και είναι σύμπτωση που μόλις πρόσφατα στη Γλυφάδα ο σατανιστής που θυσίασε μία γυναίκα, φαίνεται να έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με τη Ν.Δ. σε σημείο που πασίγνωστος δικηγόρος και αυτοκόλλητος του Σαμαρά να έχει αναλάβει την υπεράσπισή του;

Εκτός από την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, στο έγγραφο αναφέρεται και κάτι άλλο που βλέπουμε να κάνει σήμερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ: την απόπειρα διάσπασης της Ε.Ε. μέσω εσωτερικών συγκρούσεων. Το έγγραφο γράφει ότι η NSA θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει να ξεφορτωθεί την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ξεκινώντας έναν πόλεμο μεταξύ των μελών της. Ακριβώς αυτό που βλέπουμε σήμερα να γίνεται μεταξύ βορρά και νότου με σοβαρή πιθανότητα ακόμη και τη διάσπαση ή διάλυση της Ε.Ε. Υπάρχει βέβαια καθυστέρηση και σε αυτό όπως με την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, αλλά τα απρόοπτα γεγονότα στην Ελλάδα εκείνη την εποχή καθυστέρησαν πολύ τα σχέδια.

Παραθέτουμε και αποσπάσματα από το Πόρισμα του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος έκανε τρεις εφόδους το 1995 στο σαηεντολογικό ΚΕΦΕ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δικαστική δίωξη της Scientology με αποκορύφωμα το κλείσιμο του ΚΕΦΕ το 1997. Αυτόν τον άνθρωπο (όπως θα δείτε στο επόμενο άρθρο) τον κυνήγησε το περιβάλλον (?) του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ρε κάτι συμπτώσεις!
Το γεγονός ότι από το 2012 περίπου είδαμε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης, πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), δεν είναι ισχυρή απόδειξη ότι η σημερινή κατάσταση (και ό,τι οδήγησε σε αυτήν) είναι απολύτως σχεδιασμένη και ελεγχόμενη; Είναι αδύνατο να είναι τυχαία η ταυτόχρονη συνύπαρξη Σαμαρά, Λοβέρδου, Βενιζέλου και άλλων άμεσα σχετιζόμενων με τη Scientology στους κόλπους της προδοτικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα έπαιξαν απίστευτα υποστηρικτικό ρόλο προς την ακραία ρατσιστική οργάνωση (ταυτόχρονα με την υποστήριξη από την CIA που έλαβε όπως θα δείτε).

hellasforce

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΛΕΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤ@&@ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΕΣ
 2. 0
  0
  Ναι ωραία η αποκάλυψη βόμβα ποια είναι ; Ότι ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι;
 3. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΒΛΑΔΗΜΕΡΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ- ΚΟΜΙΣΤΩΝ Κ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ
 4. 0
  0
  Πραγματικη βομβα το αρθρο!!! Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν καθονται να σκεφτουν εστω για ενα λεπτο ΨΥΧΡΑΙΜΑ, οι Ελληνες?? Γιατι δεν χρειαζεται παραπανω, για να τους παρει και να τους σηκωσει…. Καταμουτρα ψεματα, υποτιμηση νοημοσυνης, εξαθλιωση απο αυτους, και μεις τρεχουμε χεσμενει να πληρωσουμε τον ΕΝΦΙΑ.!!! Ε ΟΧΙ, ΗΜΑΡΤΟΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!!!! "ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ"
 5. 0
  0
  Από όλες αυτές τις μπούρδες το πλέον ασύλληπτο είναι το:

  "I was given this information in the Corner pizaria at Alexandras and Patision …"

  Ε, άμα του τα δώσανε στην pizaria τότε είναι σίγουρα αλήθεια όλα αυτά.

  Μπράβο στα λαγωνικά του katohika και του hellasforce που έκαναν αυτήν την τόσο σημαντική αποκάλυψη.

  Ραντεβού στην pizaria για de-briefing …
  • 0
   0
   ρε φιλαρακι

   για την εκθεση του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..

   δεν μας ειπες την γνωμη σου ;;;

   ειρωνευεσαι τα λαγωνικα…

   αλλα την τυφλα σου δεν την αναγνωριζεις !

   Αα
   • 0
    0
    Τι γνώμη θέλεις δηλαδή; Εσύ ό,τι και να ακούσεις, τους πατερούληδες που σου πλασάρουν όποια μπούρδα σκεφτούν με δήθεν "αποδείξεις" και αποσπάσματα από ό,τι σαχλαμάρα βρουν θα πιστεύεις πάντα.

    Η "'εκθεση του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" που λες, το πιθανότερο να είναι συρραφή από σκόρπια έγγραφα, με μια σάλτσα photoshop και φαντασίας των παραπληροφορητών που σε βομβαρδίζουν με "αποκαλύψεις" μπας και τσιμπήσεις.

    Η βλακεία εκτός από μεταδοτική είναι και επικίνδυνη.
    • 0
     0
     αν ειναι συρραφη απο σκορπια εγγραφα κ.τ.λ…

     1. αυτος που το εκανε..πρεπει να εχει μεγαλα ''κακαλα'' για να παιζει με εγγραφα υπογεγραμμένα απο εισαγγελεις !!!

     2. εισαι ντετεκτιβ με διπλωμα η ανευ..

     ψαξε λιγο γυρω απο το θεμα….αν μπορεις….και θα μαθεις..

     προτιμω την βλακεια απο την μαλακια
 6. 0
  0
  Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΠΗΓΗ" ΛΕΕΙ…"(ΠΑΙΣΙΟΣ!!!)"…ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ(GKABOS), Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΗΚΕ-ΚΑΗΚΕ…ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΟΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ(ΤΣΙΠΡΑΣ)…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ "30 ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ"???!!!… ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ… ΘΑ "ΦΕΡΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"…Η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΡΗΘΕΝΤΩΝ" ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΠΟΙΟΣ "ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ(ΤΟΥΜΠΕΚΙ)…ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…"ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ(ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ"….ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "ΓΡΑΦΕΝ"…ΣΤΑ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ"…ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ…ΘΑ ΒΑΛΩ ΧΛΑΜΥΔΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ(ΣΥΜΑΧΙΑ ΕΝΟΕΙΤΕ)…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΕ ΤΗΝ "ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ"… (IΔΙΕΤΕΡΟΤΗΤΑ) ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ…Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ "ΜΟΔΑ"…ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ…Η "ΣΥΝΘΕΣΗ" ΕΧΕΙ ΣHΜΑΣΙΑ…ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ "ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ", ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ "ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ"ΚΟΙΝΗ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΤΟ ΙΧΩΡ,Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΔΟΚΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"…ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ "ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ"…ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΑΝ ΟΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ"…ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ Η ΥΠΕΡΜΑΧΩ…ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΦΟΡΑ…ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ(ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ)…ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΤΙΝ(ΒΑΤΑΤΖΗ) ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΛΕΙ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ (ΣΩΤΗΡΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΟΚΤΟ, "ΜΑΣΩΝΟΣΑΜΑΡΑΒΕΝΙΖΕΛΟΥΑΒΟΥΡΗΠΑΠΥΛΟΜΠΕΝΑΚΗΒΑΤΟΛΟΜΕΟΥ"…ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΙΚΗ….ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ…ΕΝΩ "ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΑ" ΟΙ ΠΟΛΑΠΛΟΥ ΡΟΛΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΟΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ"…ΟΙ ΡΕΠοΥΣΤΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΟΥΔΙ"…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΧΤΗ "ΖΩΗ"(ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)._
 7. 0
  0
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΙΣΕΣ………. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ…….
 8. 0
  0
  Πολύ πίσω πάτε και είναι όλα μπαγιάτικα. Σήμερα ο Σαμαράς είναι ο άνθρωπος της Γερμανίας στην Ελλάδα και ο Τσίπρας των Αμερικανών. Δύο είναι οι δανειστές (ΕΕ – ΔΝΤ) που μας σπρώχνουν προς την πλήρη υποτέλειά μας. Η Μέρκελ (ΕΕ) προωθεί τον Σαμαρά και ο Ομπάμα (ΔΝΤ) τον Τσίπρα. Μελετήστε δηλώσεις και χειρισμούς και των δύο ανδρείκελων και θα καταλάβετε το παιχνίδι που παίζεται.
 9. 0
  0
  Ο σατανιστης της Γλυφαδας ειχε φωτο στο facebook του τον προεδρο της βουλης Ε.Μειμαρακη που ελεγε Ο Θεος αγαπαει τον καυλιαρη απο τον τιτλο της γνωστης ταινιας Ο Θεος αγαπαει το χαβιαρη.Αυτο το ειχε βγαλει εκεινες τις ημερες ο Στεφανος Χιος στο site Μακελειο.Αν ψαξει κανεις μπορει να το δει και να το διαβασει.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα…τι να πω?Βασικα εχω μαθει να διαβαζω τις μορφες τους πλεον οι οποιες ειναι καταμαυρες.Αν κρινει κανεις και απο την παραπανω φωτο….ολα εχουν τελειωσει πια,και ο καθενας θα παρει τα δωρα του απο οποιο θεο πιστευει.Καλο μας ξημερωμα.
 10. 0
  0
  ΙΕΧΩΒΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ ΒΟΛΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί