17:19 - 06/02/2015

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ;

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.

ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ, ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΥΡΩ Η ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΥΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟY ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΡΕΣ!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΥΡΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟYΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.!!!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ,

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. SOS

ΣΧΟΛΙΟ:KAI TΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ…!!!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Tha ginei tis p….. tha kanoume mia omorfia, tha pame na ftiachtoume kai ta lipa.
  Kalo Polemo na echoume
 2. 0
  0
  διαδιδεις ανοησίες…!
 3. 0
  0
  Τι εγινε παλι ξεπουλημα εχουμε??
  Δε λεω η διαφημιση ειναι αποδοτικη οσοι πιστευουν απλα θα τρεξουν κι οτι πηραν πηραν.
  Τα τροφιμα ειναι τα τελευταια που θα σε σωσουν εν ωρα κρισης.
  Τα μονα τροφιμα που μπορουν να βοηθησουν αν μπορουν ειναι αυτα που καταναλωνει ο στρατος τα ξηρα που χαλανε δυσκολα.
  Αυτα ομως δυσκολα βρισκονται σε μαρκετ και παντοπωλεια και δυσκολα τρογωνται κι ολας αφου η ουσια τους δεν ειναι στη γευση..

  Αυτο που ξεχασε να πει ο αρθρογραφος ειναι οσοι εχετε λεφτα αποσυρετε τα.

  Σαν να λεει με λιγα λογια εαν δεν εχεις μια εισαι απο τωρα νεκρος διλ ελπιδα ωρα μηδεν..

  Οπως ειπα και στην αρχη εν ωρα κρισεως το τελευταιο που θα σε σωσει θα ειναι το φαγητο..

  Ασωτος
 4. 0
  0
  Παλιό, χιλιοπαιγμένο, αλλά επίκαιρο…..
 5. 0
  0
  o σαμαρας εισαι;
 6. 0
  0
  Gia pies katauesis milas apou eisai esi tora irues stin elada ksipna ora gia ipno.john
 7. 0
  0
  Φίλε 9:1….τρόφιμα δεν είναι μόνο του στρατού, και η ξηρά τροφή. ..κονσέρβες με ημερομηνία λήξης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. .όσπρια. ..αλεύρι. .ζυμαρικά, ..και πολλά άλλα. .ψάξε και θα βρεις..αχρείαστα να είναι δεν πειράζει αρκεί να επί βιώσουμε και αν μπορούμε να βοηθήσουμε και άλλους. .
  Αυτά. .
 8. 0
  0
  antiviwseis …anaptires ..spirta …pota…plastika mias xrisis paita kai pirounia ..ladi ..kritharenios ntakos ,,,ospria kia ryzi ,,xontro alati …antipyretika ,,ipia paysipona alla kai merika pio dynata..zaxari !!!meli..MPATARIES…oplon,,
  ergaleia ….syrma…nero !!..sxedio kinisis ..sxedio stasis..organwsi kai enotita kai kal diathesi oso mporoume
  …polloi tha einai se trypes …

  den vlepw na ginetai poly xamos ,,alla tha doume pragmata pou tha mas allaksoun…
  den symfwnw me tin tromolagneia alla i protropi gia proetoimasia einai panta kali pop up thesi ..
 9. 0
  0
  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

  ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η' ΟΧΙ, Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΤΟ G20 ΚΑΙ ΤΑ BAIL IN ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, Η' ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΟΛΑ.
  ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕTOΙΟ ΓΙΝΕΙ, ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΟΓΟ HΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΕΩΣ.
  ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.
  ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΖΕΤΕ.
  ΑΣΧΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ Η' ΟΧΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΠΑΝΚΟΣΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ…
 10. 0
  0
  Βλέπω συνεχώς μέσα σ΄αυτή τη σελίδα να αναρτούνται παρόμοιες προειδοποιήσεις. Για τα παιδιά που παρασύρονται και τρομοκρατούνται να πω απλά πως για να επιβιώσει ένας άνθρωπος χρειάζεται μόνο ένα πράγμα. ΠΕΙΣΜΑ. Οσο για την αποθήκευση τροφίμων, τις καταθέσεις κλπ σε ποιον απευθύνεται αυτός που τα γράφει? Πιθανά σ΄εκείνους που έχουν λεφτά να αγοράσουν περίσσια τρόφιμα και σ΄εκείνους που έχουν καταθέσεις και προβληματίζονται. Οσοι λοιπόν ανήκουν σ΄αυτή τη κατηγορία ναι θα έχουν ένα μικρό προβληματάκι να επιζήσουν σε μια καταστροφή. Οι υπόλοιποί που έχουν μάθει από τώρα να γουργουρίζει το στομάχι, να κοιμούνται τυλιγμένοι με το μπουφάν και να μην έχουν μια δεκάρα στη τσέπη, πιστέψτε με ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 11. 0
  0
  ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Η' ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…. ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
 12. 0
  0
  Αν έχουμε κιθάρα, μπουζούκι, πιάνο, βιολί αντί για λύρα (γενικά λύρα έχει διαφορά αν είναι κρητική ή ποντιακή?), θα τα καταφέρουμε να επιβιώσουμε? Αυτά τα ελληνικά είναι σπουδαία γλώσσα, γιατί τα καταστρέφουμε με την (αν)ορθογραφία?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί