Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:37 - 24/03/2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΠΡΙΒΕ !! Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου μόνο με… προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟΣΗ … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ … ΧΟΥΝΤΑ!!
Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με την πρόσβαση στην πλατεία Συντάγματος να επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και μετά, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ….

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και για τις δύο παρελάσεις, τη μαθητική τη Δευτέρα και την στρατιωτική την Τρίτη.
Συγκεκριμένα, για τη Δευτέρα (24 Μαρτίου), από τις 10.00 δε θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω οδικούς άξονες:

-Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της

-Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Λ. Β. Κωνσταντίνου έως τη Λ. Αμαλίας

-Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της

-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της

-Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της πλ. Συντάγματος

-Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διον. Αρεοπαγίτου

-Όθωνος, σε όλο το μήκος της

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της

Την Τρίτη (25 Μαρτίου) δε θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω οδικούς άξονες, ως εξής:

Από τις 06.00 έως την ολοκλήρωση της Δοξολογίας στον Ι.Ν. Διον. Αρεοπαγίτου:

-Σκουφά, στο τμήμα της από την οδό Σίνα έως την Πλ. Φιλικής Εταιρείας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

-Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της

-Δημοκρίτου, στο τμήμα της από την οδό Σκουφά έως την οδό Σόλωνος

-Σόλωνος, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την οδό Σίνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

-Ομήρου, στο τμήμα της από την οδό Σκουφά έως την οδό Ακαδημίας

Από τις 06.30 έως το τέλος της παρέλασης:

-Λ. Β. Όλγας, καθ’ όλο το μήκος της. Ειδικά η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, θα ισχύσει από ώρα 19.00΄ της 24.3.2014

-Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου έως Λ. Βασ. Αμαλίας

-Ηρ. Αττικού, καθ’ όλο το μήκος της

-Β. Γεωργίου Β΄, καθ’ όλο το μήκος της

-Β. Γεωργίου Α΄, καθ’ όλο το μήκος της

-Λ. Β. Αμαλίας, καθ’ όλο το μήκος της

-Πανεπιστημίου, καθ’ όλο το μήκος της

-Πλατεία Ομονοίας

-Πειραιώς, στο τμήμα της από την Πλ. Ομονοίας έως την Ιερά Οδό

-Αθηνάς, καθ’ όλο το μήκος της

-Αγ. Κων/νου, καθ’ όλο το μήκος της

-Πλ. Καραϊσκάκη

-Καρόλου, καθ’ όλο το μήκος της

-Μάρνη, στο τμήμα της από την Πλ. Βάθη έως την οδό Καρόλου

-Πατησίων, στο τμήμα της από την οδό Πανεπιστημίου έως τη Λ. Αλεξάνδρας

-Θ. Δηλιγιάννη, , στο τμήμα της από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Ι. Μεταξά

-Αχιλλέως, στο τμήμα της από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Θερμοπυλών

-Πλατεία Συντάγματος

-Φιλελλήνων, καθ’ όλο το μήκος της

-Σταδίου, καθ’ όλο το μήκος της

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φραντζή Αμβρ. και Δ. Αρεοπαγίτου

-Ακαδημίας, καθ’ όλο το μήκος της

Παρόμοιες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των Δήμων της Αττικής που θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, ενώ και τις δύο ημέρες θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. "κάγκελα.. κάγκελα.. κάγκελα.. παντού"

    "Μια ζωή παρουσιάστε
    σαν εκπαιδευμένος σκύλος
    εγώ δε θα πάρω άλλο
    φχαριστώ δεν είμαι φίλος"

    Τζίμης Πανούσης – Κάγκελα Παντού
    http://www.youtube.com/watch?v=cxw_ijOI5Pc

    η "Ψυχαγωγός"

    • Ανώνυμος 03/24/2014 @ 10:41 ΠΜ

      ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗ ΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ.ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

      • ανώνυμε μάλλον δεν παρακολουθείς συστηματικά Κατοχικά,
        ειδάλλως θα "ήξερες".. πως προχθές έκανα μπάνιο στη θάλασσα..

        το κάγκελα παντού "πήγαινε " στα υπερβολικά μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση…
        και ουδεμία σχέση έχουν με το άνωθεν παραλήρημά σας..

        λυπάμαι για την παρεξήγηση…

        η προσφάτως θαλασσοπλυμένη
        "Ψυχαγωγός"

        http://www.youtube.com/watch?v=H_Ln1V2uv-Y

  2. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 8:25 ΠΜ

    ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΣ…ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ…ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΙΕΡΗ -ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ…ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…..ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ…ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ…ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ…ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ…ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ…ΤΖΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ…ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΕΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ…ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…''ΑΓΡΑΣ ''΄΄ΝΙΚΗΦΟΡΟΙ ΦΩΚΑΔΕΣ ''……ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΡΙΓΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΛΑΜΠΑΔΙΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ…Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΚΦΟΡΕΑΣ …'''ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙ ΑΥΤΟΥ ''…ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 10:39 ΠΜ

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ.

  4. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 12:06 ΜΜ

    ΕΠΗΔΙ ΥΠΗΡΕΤΙΣΑ ΕΠΕΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΤΕ, (ΧΟΡΙΣ ΒΕΒΕΑ ΝΑ ΓΝΟΡΙΖΕΤΕ ΤΙΝ ΕΝΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΟΣ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΦΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΨΕΒΔΕΣΤΕ ΑΣΙΣΤΟΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΜΑ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΕΒΔΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΕΣ ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΠΑΘΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΒΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΟΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΗΝΟΝΤΑΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  5. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 1:20 ΜΜ

    12:41 μην το πινεις το ρημαδι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*