19:01 - 14/10/2014

ΑΠΑΤΗ 600 ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ;;;

Καταγγείλαμε την απάτη του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη Σώρρα πριν 2 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

Η Ελληνική Δικαιοσύνη μπορούσε από τότε, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, να παρέμβει αυτεπάγγελτα, αφού στην Ελλάδα, εκτός από την απάτη, διώκεται αυτεπάγγελτα ακόμη και η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ, αφού η απάτη είναι κατά τον ποινικό μας κώδικα αδίκημα σκοπού.

Ειδικά δε στην περίπτωση του Αρτέμη, όπου η απόπειρα της απάτης στρέφεται ακόμη και σήμερα, επειδή δεν έχει ουδέποτε αποσύρει τις προτάσεις του, κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος, αφού ο γίγαντας Αρτέμης απαιτούσε δημόσια, αποστέλλοντας μάλιστα και εξώδικες δηλώσεις στις αρμόδιες αρχές, την ανταλλαγή της κάλπικης λίρας των 600 Δις που έχει στα χέρια του, είτε με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, είτε με μετοχές των 4 συστημικών τραπεζών, μέσω του ΤΧΣ.

Όμως, παραδόξως, ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης, όχι μόνο δεν διώχθηκε ποτέ μέχρι σήμερα αλλά, αντιθέτως, εκμεταλλευόμενος την ΥΠΟΠΤΗ απουσία του πολιτικά ενάγοντος Άδωνι Γεωργιάδη στην εναντίον του ποινική δίκη, με την αθωωτική απόφαση που πέτυχε να εκδοθεί υπέρ του εξαπατώντας το Δικαστήριο – αφού ο πολιτικώς ενάγων μάρτυρας κατηγορίας και ο δικηγόρος του απουσίαζαν – στην πράξη βοηθήθηκε στο έργο του, που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αυτό που ο ποινικός κώδικας περιγράφει ως «……….σύσταση συμμορίας με το σκοπό της κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση τέλεσης του αδικήματος της απάτης, με βλάβη του Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος……….».

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει τους λόγους για τους οποίους η Δικαιοσύνη αδράνησε προκλητικά στην περίπτωση του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, αφήνοντάς τον ελεύθερο να εξαπατά τους Πολίτες και τις αρμόδιες αρχές, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την Ελλάδα στις αγορές, στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον Πλανήτη.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ.

Γι’ αυτό και τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος και να προκαλεί καθημερινά Κυβέρνηση, Τρόικα, Δανειστές, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΤΧΣ, Τράπεζες, ΤτΕ και ΗΠΑ, έχοντας στα χέρια του μόνον ένα μάτσο μαϊμού συναλλαγματικές, τις οποίες εμφάνιζε ως δήθεν ομόλογα των ΗΠΑ αξίας 600 Δις, για τις οποίες συναλλαγματικές έχουν ήδη εκδοθεί προ πολλού καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη στα Δικαστήρια των ΗΠΑ και της Ιταλίας και, μάλιστα, για ποσά ακόμη μεγαλύτερα από τα 600 Δις του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη.

Η μέχρι σήμερα αμέλεια των Εισαγγελικών Λειτουργών στην περίπτωση του Αρτέμη ήταν τουλάχιστον προκλητική, αφού οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, σε πλειάδα άλλων περιπτώσεων σαφώς μικρότερου ποινικού ενδιαφέροντος, σπεύδουν να παρέμβουν αυτεπάγγελτα, εκδίδοντας μάλιστα με μεγάλη ευκολία ακόμη και εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής των υπόπτων.

Από σήμερα όμως, μετά και τις πρόσφατες απαντήσεις των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, η όποια περαιτέρω αμέλεια των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών δεν θα είναι μόνο προκλητική αλλά, επιπροσθέτως, θα είναι και εγκληματική.

Ειδικά δε τη στιγμή που εκκρεμεί ποινική δικογραφία για απειλή κατά της ζωής του δημοσιογράφου Θ. Ρήνου, στην οποία καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας, μαζί με τον Γιάννη Μασσέλο, εκθέσαμε αναλυτικά στην αρμόδια Πταισματοδίκη όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τα έγγραφα που αποδεικνύουν κατά αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση την απάτη που αποπειράθηκε να τελέσει ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος.
Και επειδή κατά την διαδικασία κατάθεσης στην κ.α Πταισματοδίκη γίναμε αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος ότι τόσο ο Αρτέμης, όσο και οι συνεργοί του στην εγκληματική οργάνωση είναι πρόσωπα αγνώστου διαμονής και, επομένως, ύποπτοι φυγής, απαιτείται οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές να εκδώσουν άμεσα εντάλματα σύλληψής τους, πριν διαφύγουν στον εξωτερικό.

E.N.D. : The End

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  Άντε Κανάρια άντε βάλτε τον μέσα άντε να σας δούμε γιατί δεν το κάνετε;
 2. 0
  0

  ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΑ-ΨΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟ-ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ- ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΦΑΤΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  ΙΣΩΣ…..ΛΕΩ ΙΣΩΣ…. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ.

  ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ-ΨΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ?

  ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΑ ΔΙΣΣ. ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ Α Μ Ε Σ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟ-ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ – ΚΛΩΝΟΥ , ΤΟΥ Γ Α Π, ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΚΤΗΝΟ- ΠΑΓΚΑΛΟΥ & ΣΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Α Ρ Θ Ρ Ο 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 120, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ .

  ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ !!
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΑΣ- ΨΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ !

  ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΟΡΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΌΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ….

  Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟ- ΝΑΖΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ …..ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ !!

  ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ……ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ?

  ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ! ΜΕ ΤΑ …ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ?

  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΘΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΑ -ΨΩΡΑ ?? ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ !

  ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΡΟ – ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ 20- 30 ΕΥΡΩ …..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 3. 0
  0
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;
 4. 0
  0
  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?
  ΡΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ…… ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..
 5. 0
  0
  ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΜΥΓΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ(ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΙΛΏΝΤΑΣ)
 6. 0
  0
  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ ΤΟΥ ΟΠΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΙΜ.
 7. 0
  0
  se ligo kapia papagalakia tha agorasoun plastikes bananes gia na min tous telionoun paraksene…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί