16:50 - 22/01/2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΜΑΘΗΣΗ


Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. 0
  0

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !! ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ.

  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 150% ΕΦΥΪΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ 30% !! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΑΘΟΡΘΥΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ : Η ΑΘΟΡΥΒΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΜΕΛΤΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ !!

  ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ : " ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ !!" ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ !

  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ " ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ " ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ! ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ !!

  ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝ !

  ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ….

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί