10:57 - 12/02/2014

Απίστευτο. 7.000 ευρώ για ένα τραπέζωμα μέσα στο Κοινοβούλιο έδωσε η Βουλή

Αυτή είναι η λιτή Προεδρία;

Στα όρια του αδιανόητου είναι η απόφαση που αναρτήθηκε χθες αργά το βράδυ στην ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής Διαφάνειας και αποκαλύπτει το -κυριολεκτικώς- φαγοπότι που λαμβάνει χώρα με έξοδα του δημοσίου για χάρη της Προεδρίας.

Σύμφωνα με την απόφαση η Βουλή δαπάνησε πριν από λίγες ημέρες ποσό περίπου 7.000 ευρώ, για την ακρίβεια 6.960,80 ευρώ για ένα και μόνο τραπέζωμα σε 140 ευρωπαίους που επισκέφθηκαν τη Βουλή στο πλαίσιο της Διάσκεψης Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε. Με μια απλή διαίρεση προκύπτει ότι το κάθε άτομο κόστισε περίπου 45 ευρώ τιμή που όπως λένε όσοι γνωρίζουν θα μπορούσε να βρει η Βουλή σε ένα από τα καλά κεντρικά εστιατόρια των Αθηνών.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι το γεύμα δεν παρατέθηκε σε κάποιο εστιατόριο αλλά εντός της Βουλής και μάλιστα στην αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος η οποία συνήθως φιλοξενεί Εκθέσεις και διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση. Λίγο.πολλά δεν είναι επτά χιλιάρικα για τραπέζωμα εντός Βουλής;

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  τρέμετε "μνηστήρες"…
  Αντί-νοε … Ευρύ-μαχε … Αμφί-νομε .. Αγέ-λαε… ακούτε…?
  τρέμετε…
  λεηλατείτε και τρώτε περιουσίες.. τόσα χρόνια….
  "Φοβού" τους πεινασμένους Έλληνες…
  το στομάχι άδειασε… αλλά το βλέμμα γέμισε οργή..
  τρέμετε μνηστήρες…
  λίγο λίγο …σιγά σιγά… ξυπνά ο Οδυσσέας μέσα στον ΈΛΛΗΝΑ..
  και παίρνει το δρόμο της επιστροφής…
  τρέμετε αγύρτες…
  το νου σας…
  το νου σας…  η "Ψυχαγωγός"
 2. 0
  0
  Εύχομαι πολύ σύντομα να τρώνε σκατά, όλοι αυτοί. Αλλά πολύ φοβάμαι και το έχω γράψει πολλές φορές ότι το παιχνίδι είναι χαμένο για όλον τον πλανήτη πολύ δε περισσότερο για αυτή τη χώρα.
  Γιατί μιλάμε για πετυχημένες μεθοδεύσεις αιώνων και τώρα που πήραμε χαμπάρι τι γίνεται είναι πάρα μα πάρα πολύ αργά.
  Όποιος δεν τον βλέπει αυτό και ακόμα ελπίζει είναι θύμα αυτού που λέμε: η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία γιατί πριν έχει σκοτώσει όλα τα υπόλοιπα…….

  Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν καλύτερα να γίνει το συντομότερο δυνατό ένας παγκόσμιος πόλεμος για να τελειώνουμε μια και έξω ή εμείς με αυτούς ή αυτοί με εμάς. Δεν υπάρχει καμμιά άλλη λύση προπάντων σε μια χώρα που δε λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ η Δικαιοσύνη.

  Τι περιμένετε; σε τι ελπίζετε; σε ποιόν;

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ γιατί με φαντασιώσεις δίνουμε όλοι απαντήσεις (στον εαυτό μας) η πραγματικότητα όμως τρέχει και μας πλακώνει ολοένα και περισσότερο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί