Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:30 - 01/02/2014

Απίστευτο! Πως ακούγονται οι γρύλοι αν επιβραδύνουμε την ηχογράφηση από το τραγούδι τους; (Ηχητικό)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Συνθέτης Jim Wilson κατέγραψε τον ήχο από τα τριζόνια και στη συνέχεια επιβράδυνε την καταγραφή, αποκαλύπτοντας κάτι καταπληκτικό.

Τα τριζόνια ακούγεται σαν να τραγουδάνε την πιο αγγελική χορωδία σε τέλεια αρμονία. Αν και ακούγεται σαν ανθρώπινες φωνές, όλα όσα θα ακούσετε στην ηχογράφηση είναι οι ίδιοι οι γρύλοι.

Η καταγραφή περιλαμβάνει δύο κομμάτια που παίζονται ταυτόχρονα: Το πρώτο είναι ο φυσικός ήχος από τα τριζόνια, που παίζεται σε κανονική ταχύτητα, και το δεύτερο είναι η έκδοση με την επιβράδυνση των φωνών από τα τριζόνια.

“Ανακάλυψα ότι όταν επιβράδυνα αυτή την ηχογράφηση σε διάφορα επίπεδα, αυτό ο απλός γνώριμος ήχος άρχισε να μεταμορφώνονται σε κάτι πολύ μυστικιστικό και πολύπλοκο …….. σχεδόν ανθρώπινο.”

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 9:45 ΠΜ

    Καλημέρα, μήπως ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να επιβραδύνει τον ήχο;
    Αν κάποιος έχει υπ'όψιν του κάτι παρακαλώ πολύ να ενημερώσει εδώ με σχόλιο.
    Προσπαθώ να υλοποιήσω μια πατέντα μου και μου είναι απαραίτητο.

    Ευχαριστώ

  2. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 10:39 ΠΜ

    Cool edit pro

  3. το ακουσα απο την πηγη γιατι εδω δεν παιζει το ηχητικο.παιδια ειναι τελειο αλλα αναρωτιεμαι γιατι να μπηκε καποιος να επιβραδυνει συγκεκριμενα τον ηχο που βγαζουν τα τριζονια και οχι καποιου αλλου εντομου η ζωου? τεσπα παντως αν ειναι αληθινο ειναι η ιο ομορφη αγγελικη χορωδια που εχω ακουσει ποτε. βαζω 5 ****

  4. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 1:23 ΜΜ

    amazing slow downer

  5. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 1:44 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩ ΓΡΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ… ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΠΑΡΕΑ… ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥΕΙΝ", ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥΕΙΝ", ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΤΙΣ: 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

    …."Όσο και να προσπαθεί κανείς να ψηλαφίσει το βαθύπνοο πνεύμα του Χαιρωνεύς Πλούταρχου, δεν μπορεί παρά δια άλλη μια φορά νιώθοντας ίσως ελεύθερος, να πιει ευλαβικά, ξεδιψώντας από την πηγή της Κασταλίας, καταμετρώντας περί του ακούειν το μονότονα ανακυκλούμενο τραγούδι των γρύλων ωσάν Ομφή εις την γαλήνη κάποιας αυγουστιάτικης νύχτας, κοντά εις το κάτοπτρο των Δελφών, εις το τρία και το οκτώ"….

    http://www.afipnisis.gr/topic-t354.html

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ… ΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΟΡΑ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΕΤΗ…. ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ.

    ΑΥΤΑ.

    ΤΟ 3 ΚΑΙ ΤΟ 8 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΛΟΥΣ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

  6. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 3:15 ΜΜ

    Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου το τριζόνι το αποκαλούν "χρυσό πουλί" και θεωρούν ότι φέρνει καλή είδηση όταν τραγουδάει στην αυλή σου.
    Όταν δε κατά τύχη μπούν 2-3 τριζόνια μέσα στο σπίτι σου και τραγουδούν όλα μαζί, τότε πολύ μεγάλο καλό σου έρχεται.
    Αυτές τις δοξασίες τις κορόϊδευα καιεγώ ο ίδιος μέχρι που το διεπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια και βεβαιώθηκα ότι πραγματικά έτσι συμβαίνει.

  7. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 6:04 ΜΜ

    Καλησπέρα, είμαι ο 11:45, ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας και να ευχαριστήσω τον stranger που δημοσίευσε ένα τελείως άσχετο σχόλιο.

  8. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 6:36 ΜΜ

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΚΗ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

  9. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 9:23 ΠΜ

    Δηλαδη εαν το παιξουμε αναποδα τι θα γινει?? Ισως καποιο σατανικο μηνυμα………

  10. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 9:18 ΜΜ

    Στον πρώτο ανώνυμο που ρωτάει για πρόγραμμα:
    Audacity, είναι free.

  11. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 1:22 ΠΜ

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. εγώ θα γίνω κακός. Ακούγοντας (όχι προσεχτικά) παρατηρώ τους γρύλους στο βάθος σε κανονική ταχύτητα. όχι σε αργή. Σε αργή θα ήταν λογικά σαν χαλασμένα φλάουτα τα οποία δεν αλλάζουν νότα. Ακόρντα δε, με τίποτα δεν παίζουν και μάλιστα καθαρά ματζόρε που αλλάζουν από πρώτη σε πέμπτη. 'Αρα πρέπει να έχουμε γρύλους σε κανονική ταχύτητα σε συνδυασμό με κάτι άλλο που αλλάζει ακόρντα και ναι έχει μία επιβράδυνση, μάλλον στην ταχύτητα αλλά χωρίς να έχει επηρεαστεί η τονικότητα. Μούφα μου φαίνεται λοιπόν. Θα το ψάξω όμως κι άλλο

  13. Ο πατήρ Παΐσιος το έχει πει άπειρες φορές: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ….Γιάννη η αρμονία των σφαιρών που λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έχει επαληθευτεί σήμερο με τεχνολογία της NASA. Γι αυτό μην αμφιβάλεις για τα τρυζόνια διότι είναι αλήθεια….

  14. Ο πατήρ Παΐσιος το έχει πει καθαρά: ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ! Μην αμφιβάλλεις φίλε Γιάννη διότι και η αρμονία των σφαιρών έχει επαληθευτεί με την τεχνολογία της NASA.

  15. Ανώνυμος 02/19/2014 @ 6:50 ΜΜ

    Μην αμφιβάλλεις Γιάννη…και η αρμονία των σφαιρών έχει επαληθευτεί από τη nasa…

  16. Γιάννης Σμίθείπε…
    Διαβασε τι λεει το κειμενο.
    Ακουγονται ταυτοχρονα και η κανονικη και η αργη ταχυτητα σε μιξη δηλαδη.
    Γι αυτο ακους και τους γρυλους κανονικα

  17. Στο fl studio μπορειτε να το κανετε και μόνοι σας εαν θέλετε απλα πρέπει να γνωρίζετε λιγάκι και το πρόγραμμα γιατι είναι μεν ελευθερο προς κατέβασμα επαγγελματικο δε, και θέλει λίγο ψάξιμο, μπορείτε να βρείτε και βιντεάκια για να σας βοηθήσουν πως να το κάνετε και εσείς, εγω το έκανα αλλα δεν άκουσα τέτοιο ήχο, εμένα μου βγήκε σαν sub μπότα και οσο το τραβούσα γινόταν ο ήχος διακεκομένος μέχρι που έφτασε σε υπόηχους και έπειτα δεν μπορούσα να ακούσω με το ανθρώπινο αυτί μου, τώρα παίζει τα τριζόνια απο τα οποία πήρα τον ήχο να ήταν άθειστές και έτσι να έπαιζαν dub step δεν…χαχαχ πάντως είναι ενδιαφέρον να βάζεις στο μικροπσκόπιο ήχους απο το περιβάλον και να τους παρατηρέις αν και νομίζω πως πάντα θα σε βγάζει σε διακεκομένους υπόηχους ήχους, όσο το επιβραδύνεις, και όσο μικραίνεις την κυματομορφή γίνετε πιο υψήφωνο έως ότου φτάσει την αρχική του μορφή, επίσης έχει παρατήρησα πως έχει καθορισμένο ηχητικό ύψος δεν είναι ενας απλός ήχος, μπορείς μέχρι και κομμάτι να φτιάξεις απο ένα ήχο γρύλου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*