21:01 - 10/02/2015

Απίστευτη προφητεία 90χρονης γυναίκας !!

Μια ηλικιωμένη γυναίκα 90 από Valdres στη Νορβηγία είχε ένα όραμα από τον Θεό το 1968. Ο ευαγγελιστής Emanuel Μίνωας την συνάντησε εκεί όπου ζούσε και του είπε τι είχε δει . Το έγραψε κάτω, αλλά σκέφτηκε ότι να είναι τόσο ακατανόητο και κανείς δεν θα το καταλάβει και το έβαλε σε ένα συρτάρι. Τώρα, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, ο ίδιος κατάλαβε ότι έχει να μοιραστεί ενα όραμα με όλους τους υπόλοιπους.

Η γυναίκα από το Valdres ήταν μια πολύ προσεκτική, αξιόπιστη, έξυπνη και αξιόπιστη Χριστιανός, με μια καλή φήμη μεταξύ όλων που την ήξεραν. Αυτό είναι ό, τι είδε:

«Είδα το χρόνο, λίγο πριν τον ερχομό του Ιησού και το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Είδα τα γεγονότα με τα φυσικά μάτια μου. Είδα τον κόσμο σαν μια μορφή , μια υδρόγειο σφαίρα και είδα την Ευρώπη, τη γη από γη. Είδα την Σκανδιναβία . είδα την Νορβηγία. είδα ορισμένα πράγματα που θα λάβουν χώρα λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού, και λίγο πριν συμβεί η τελευταία καταστροφή , μια καταστροφή που όμοια της δεν έχουμε βιώσει ποτέ πριν.

Ανέφερε τέσσερα κύματα:

1. «Πρώτα πριν από την έλευση του Χριστού και πριν ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα υπάρξει μια« ύφεση », όπως δεν έχουμε δει ποτέ πριν. Θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ των υπερδυνάμεων στα ανατολικά και τα δυτικά, και θα υπάρξει μακρά ειρήνη. (Θυμηθείτε, ότι αυτό ήταν το 1968, όταν ο ψυχρός πόλεμος βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο. -Ε. Μίνωας) σε αυτήν την περίοδο της ειρήνης θα υπάρξει αφοπλισμός σε πολλές χώρες, και στη Νορβηγία και δεν θα είμαστε προετοιμασμένοι όταν αυτό (ο πόλεμος ) θα έρθει. Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με έναν τρόπο ΠΟΥ κανείς δεν θα αναμένει, και από ένα απροσδόκητο μέρος.

2. «Η χλιαρότητα του κόσμου θα κατακτήσει τις καρδιές των Χριστιανών, οι οποίοι θα οδηγηθούν μακριά από τον Χριστιανισμό. Οι Χριστιανοί δεν θα είναι ανοιχτοί για το κήρυγμα του Ιησού. Δεν θα θέλουν, όπως και σε παλαιότερες εποχές, να ακούσουν για την αμαρτία και την Χάρη , το δίκαιο . και το ευαγγέλιο, την μετάνοια και την αποκατάσταση και θα έρθει ένα υποκατάστατο πίστης

«Το σημαντικό πράγμα για όλους θα είναι να έχουν επιτυχία, να είναι κάτι?. Να έχουν υλικά πράγματα, πράγματα που ποτέ ο Θεός δεν μας υποσχέθηκε ,με αυτόν τον τρόπο στις εκκλησίες και στα σπίτια η προσευχή θα μειώνεται και θα μειώνεται ! Αντί του κηρύγματος που έχουν χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσουν γενιές. -όπως, το να έχει ο καθένας τον σταυρό του και να ακολουθήσουμε τον Ιησού-Η ψυχαγωγία, την τέχνη θα εισβάλλουν στις εκκλησίες και τον πολιτισμό , εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει συγκεντρωση για μετάνοια και αναγέννηση θα υπάρχει μόνο και μόνο για να δείχνουν στους άλλους ποσο πετυχημένοι είναι και πόσο καλά οικονομικά . Αυτό θα αυξήσει σημαντικά λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού.

3. «Θα υπάρξει μια ηθική αποσύνθεση των ανθρώπων που η παλιά η Νορβηγία δεν έχει ξανά γνωρίζει ποτέ !. Άνθρωποι θα ζουν μαζί σαν παντρεμένοι χωρίς να είναι παντρεμένοι. (Δεν πιστεύω ότι η έννοια της« συγκατοίκησης »; υπήρχε το 1968. -Ε. Μίνως .) πολύ ακαθαρσία πριν από το γάμο, και πολύ απιστία στο γάμο θα γίνει το φυσικό (το κοινό), και θα πρέπει να δικαιολογείται από κάθε οπτική γωνία. θα υιοθετηθεί ακόμη και από τους χριστιανικούς κύκλους αυτή η κατάσταση , . Λίγο πριν ο Ιησούς επιστρέψει τα τηλεοπτικά προγράμματα θα εχουν σαν μονιμη ασχολια αυτη την κατάσταση , της απιστίας και της αμαρτίας όπως ποτέ δεν έχουμε βιώσει ξανά! (τηλεόραση μόλις είχε φτάσει στη Νορβηγία το 1968. -Ε. Μίνωας)

«Τηλεόραση θα γεμίσει με τέτοια φρικτή βία που θα διδάσκει στους ανθρώπους να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο, και για αυτό θα είναι ανασφαλείς στους δρόμους πια. Οι άνθρωποι θα αντιγράψουν ό, τι βλέπουν. Δεν θα υπάρχει μόνο ένας« σταθμός »στην τηλεόραση, θα είναι γεμάτη με «σταθμούς». (Δεν ήξερε τη λέξη «κανάλι» που χρησιμοποιούμε σήμερα. Ως εκ τούτου, τους φώναζε σταθμούς. -Ε. Μίνωα.) Τηλεόραση θα είναι ακριβώς όπως το ραδιόφωνο, όπου έχουμε πολλές «σταθμούς», και θα επενδύσει στη βία. Οι άνθρωποι θα το χρησιμοποιούν για ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα θα αλλοιώνονται από αυτή! Θα δούμε τρομερές σκηνές , δολοφονίες και καταστροφή ένας με τον άλλο, και αυτό θα εξαπλωθεί στην κοινωνία.! Σκηνές σεξ θα είναι μόνιμες στην οθόνη , τα πιο οικεία πράγματα που λαμβάνουν χώρα μεσα σε ένα γάμο θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι . «(Ι διαμαρτυρήθηκε και είπε: «Έχουμε μια παράγραφο που απαγορεύει κάτι τέτοιο.» -Ε. Μίνως.) Αυτό θα συμβεί, και θα το δείτε. Όλα όσα έχουμε κάνει στην προσωπική μας Ζωή θα πρέπει να αναλύονται και τα πιο άσεμνα πράγματα θα περάσουν μπροστά στα μάτια μας.

4. «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα ξεχυθούν προς την Ευρώπη. (Το 1968 δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως η μετανάστευση. -Ε. Μίνωα.) Θα έρθουν επίσης στη Σκανδιναβία και τη Νορβηγία. Θα υπάρχουν τόσα πολλοί από αυτούς που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τους αντιπαθούν τους και να γίνουν σκληροί μαζί τους. θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως και οι Εβραίοι πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. στη συνέχεια, το πλήρες μέτρο των αμαρτιών μας θα έχει επιτευχθεί (διαμαρτυρήθηκα στο θέμα της μετανάστευσης. εγώ δεν το καταλάβαινα εκείνη την εποχή. -Ε. Μίνωας).

Τα δάκρυα έτρεχαν σε συνεχή ροή από τα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας στα μάγουλά της. «Εγώ δεν θα το ζήσω, αλλά θα συμβεί…. Τότε ξαφνικά, ο Ιησούς θα έρθει και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει . Θα είναι ένας σύντομος πόλεμος.» (Τον είδε στο όραμα.)

«Όλα αυτά που έχω δει για τον πόλεμο κάνει τους προηγουμένους να μοιάζουν με το παιχνίδι ενός μικρού παιδιού , ο πόλεμος θα τερματιστεί με μια πυρηνική βόμβα. Ο αέρας θα είναι τόσο ρυπασμένος ώστε δεν θα μπορεί κανείς να αναπνεύσει . Θα καλύψει διάφορες ηπείρους, Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τις πλούσιες χώρες. το νερό θα καταστραφεί (μολυσμένο;). δεν μπορούν πλέον να καλλιεργούν τη γη. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι μόνο ένα υπόλοιπο της ανθρωπότητας θα παραμείνει. Από τις πλούσιες πλούσιες χώρες θα προσπαθήσουν να καταφύγουν στις φτωχές χώρες, αλλά θα είναι τόσο δύσκολο για όλους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν θα το ζήσω, αλλά όταν έρθει η ώρα , πρέπει να πάρετε θάρρος !. Έχω λάβει από το Θεό, και τίποτα από αυτό που έρχεται δεν είναι σε αντίθεση με ό, τι λέει η Αγία Γραφή.

«Εκείνος που έχει αμαρτία του συγχωρούνται όλα και έχει τον Ιησού ως Σωτήρα και Κύριο, είναι ασφαλής.»

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (33)

 1. 0
  0
  Οφουουουου……
  • 0
   0
   οφου και ξερος, αφου εισαι αθεος γιατι το διαβαζεις?
   διαβαζοντας τα σχολια βλεπω την αληθεια της γεροντισας.
   ολοι εσεις που κοροιδευεται γεμιστε την μερα σας με τηλεοραση i phone fredo και καμια τσοντα ,,,,μπραβο σας εισται το λαμπρο μελον της ελλαδας…….
 2. 0
  0
  οταν τα ελεγε ο πατρο-Κοσμας και ο Παισιος ηταν γραφικοι για καποιους.
 3. 0
  0
  Το 1968 δεν υπηρχε μεταναστευση;;;
  Μα τι καραγκιοζηδες!
  Αλλά αφου ηταν καλη χριστιανη πως μπορουμε εμεις να την αμφισβητησουμε;
 4. 0
  0
  Νίκο, πρέπει να γράψεις πηγή.
  Αυτό ειναι τελείως αυθαίρετο χωρίς πηγή, στοιχεία.
 5. 0
  0
  Η πηγή πού είναι Νίκο;
 6. 0
  0
  Αυτό το άθλιο γελοίο και μακάβριο τρικ με τις δήθεν προφητείες δεν μπορώ να το καταλάβω. πάντα σε περίεργες περιόδους [συγκεκριμένα, όταν ένας λαός είναι οργησμενος (οι Ελληνες)] τσαααακ ένας νεκρός πετάγεται και λέει την προφητεία του. Με ποιον σκοπο;
  Να τους καθησυχάσει; σαν να σου λέει δηλαδη: άραξε μεγάλε αφού δεν είδες αυτά που σου λέω δεν ήρθε η ώρα. Τσααακ, ξανά στο κρεβάτι σου.

  δε μήπως αυτό εννοούσε το εβραϊκό τυπακι όταν σε κάποιο θεοπνευστο από το ταλμούδ και την καμπαλα βιβλίο του έγραψε πως πωα: οι νεκροί θα ανασθενωνται;

  Που είναι αυτοί οι δήθεν μεγάλοι πατέρες της εταιρας εκκλησίας Α. Ε. Να μας εξηγήσουν τα βρώμικα σχέδια τους και για των έλεγχο του κοαμου;
  Α! Ξέχασα θα έχουν κανένα συμβούλιο με γλωσσοφιλα και αλαξοκολιες δεν έχουν χρόνο για μαλακες και μαλακιες…

  κάποιος ας μου πει ένα πιστεύω του το οποίο δεν το έχει πάρει από την εκκλησία την πολιτική η το πανεπιστήμιο. ..
 7. 0
  0
  Δε μας εφταναν οι δικοι μας προφητες τωρα κανουμε και εισαγωγες!!!αν θελετε κατι αναλογο και με καλο τελος για εμας συγκεκριμενα- προτιμηστε τα ντοπια φρουτ…προιοντα γενικως ηθελα να πω,τον Πατροκασμα τον γ.Πατριστιο, κλπ….
  • 0
   0
   σταματα να βριζεις τους αγιους επιτελους!!δεν μπορειτε να πειτε τη γνωμη σας χωρις να προσβαλετε??
  • 0
   0
   Δε σε καταλαβαινω -γιατι λες οτι τους βριζω??οι ιδιοι δεν εξεφρασαν καμια δυσαρεσκεια…..
  • 0
   0
   Μαλακισμένε αντίχριστε γιατί βρίζεις ρε μουνί τους αγίους μου? Εγώ ασχολούμαι με εσένα ρε καριόλη? Και δεν είναι γέροντας παίσιος. Είναι άγιος πλέον παλιομουνάκι…
  • 0
   0
   σου εκφραζω εγω τη δικη μου δυσαρεσκεια!Μπορεις να με σεβαστεις?Δεκτες οι αντιθετες αποψεις σας αλλα κρατηστε ενα επιπεδο!
  • 0
   0
   Διακρινω ενα αιδοιοχριστιανικο οιν-πνευμα!!!κατεβασε και καμια χριστοπαναγια ,βλεπω εχεις μελετησει το λογο του κυριου και εισαι ο καταλληλοτερος για να κηρυξεις το λογο της αγαπης!!!
  • 0
   0
   10:37 ισως εχεις δικιο για το "επιπεδο"ομως ποιος ειναι αυτος που δεν το κρατα???
   Δε σε ενοχλει αυτη η συνεχης ενασχοληση με τους συγκεκριμενους ανθρωπους της ορθοδοξιας???ποιοι ειναι αυτοι που ασχολουνται τι αποκομιζουν και αραγε "οδηγουν"πραγματι επικαλουμενοι τα ιερα και τα οσια σου στο σωστο "δρομο"η εκφυλιζουν το πιστευω σου????
   Με συμπαθεια προς προβληματισμο.
  • 0
   0
   οταν αναφερονται ο βιος,τα εργα και οι προφητειες των αγιων αυτων ειναι καλα.Παραπλανητικα αρθρα σαν το παραπανω με ενοχλουν ναι και παιρνουν την αναλογη κριτικη.
  • 0
   0
   προς 8:22

   πολυ χριστιανικο το σχολιο σου…πολυ αγαπη και ταπεινοτητα βρε παιδι μου…ο Χριστουλης σου θα ειναι πολυ περηφανος για σενα…
 8. 0
  0
  Η πηγη ειναι στο βουνο.
 9. 0
  0
  Έχω λάβει από το Θεό, και τίποτα από αυτό που έρχεται δεν είναι σε αντίθεση με ό, τι λέει η Αγία Γραφή.
  ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ. Η αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρει πως ο αντίχριστος θα έρθει και θα βασιλέψει 8 χρόνια καταστρέφοντας τον κόσμο. Μετά θα φύγει και οι άνθρωποι που θα απομείνουν θα απολαύσουν 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ. Επαναλαμβάνω 1000 χρόνια ειρήνης μετά τον αντίχριστο. ΜΕΤΑ θα έρθει ο Χριστός και το τέλος του κόσμου και η κρίση των ανθρώπων.
  Έχοντας διαβάσει την αποκάλυψη μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ. Κανονική προπαγάνδα.
  • 0
   0
   Φιλε μου κάτι έχεις μπερδέψει…. Εκτός αν είσαι χιλιαστής.
   Μετά την τελική μάχη με τον αντί, game over, the end!!!
   Δευτέρα Παρουσία !!!

   Τα χίλια χρόνια (φυσικά μεταφορικά) ειναι απο την Ανάσταση και μετά,
   και τα ζούμε τώρα.
  • 0
   0
   Φιλε μου κάτι έχεις μπερδέψει…. Εκτός αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα ευαγγέλια είναι δώδεκα. Πάντως σίγουρα την αποκάλυψη δεν την διάβασες. Διάβασε το κεφάλαιο Κ.
  • 0
   0
   Από την Ανάσταση και μετά έχουν περάσει 2000 χρόνια εεεεεεεε. Μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις τις ιερές γραφές όπως σε βολεύει.
 10. 0
  0
  φτάνει με τις αηδίες……πως να σας πάρει σοβαρά άνθρωπος μετά?
 11. 0
  0
  Καλή η ιστορία Νίκο,αλλά εγώ προσωπικά μένω μόνο στα γραφόμενα των
  πατέρων μας της ορθοδοξίας!
 12. 0
  0
  Θα ηταν καλυτερα να μην δημοσειυτε καταστροφικα σεναρεια αρκετα ακουμε
  στις ειδησεις.
  Ο σκοπος εινε να κρατουν τον κοσμο σε χαμηλους δονισμους και στο φοβο.
  Το ιδιο εκαναν και οι γραφες και εχουμε ενα συγγεκριμενο μορφοτικο πεδιο
  χαμηλου δονισμου.
  Δειαβαζοντας και κανοντας σκεψεις καταστροφης.σκεψεις=ενεργεια =πραγματα
  Μην τρεφετε χαμηλους δονισμους οτι εινε να γινει ασ γινει τα παντα ουδετερα..
 13. 0
  0
  Η μετανάστευση δεν υπήρχε το 1968; Πόσοι Ελληνες έχουν μεταναστεύσει πρίν το 1968;; και πόσοι Νοτιο Ευρωπαίοι; Εκατομύρια.Οι Νορβηγοί είναι ως επι το πλείστο Λουθεριανοί. Οι προτεστάντες γενικά δεν ασχολούνται με προφητείες είναι μανία των ορθοδόξων και των καθολικών. Ο προτεσταντισμός δεν θεωρεί την επαγγελματική επιτυχία και την απόκτηση αγαθών ως αμαρτία τις επιβάλλει μάλιστα εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους των οποίων οι εκκλησίες τις κατακρίνουν ενώ οι ίδιες είναι ζάμπλουτες. Κάπου δεν κολλά το πράγμα. Επίσης στην Νορβηγία υπήρχε νόμος από την εποχή των Βίκινγκς (13ον αιώνα) που ενέκρινε την συγκατοίκηση χωρίς γάμο…… Γιατι ο πάτερ θυμήθηκε μετά από 30 ολοκληρα χρόνια να το δώσει στην δημοσιότητα και του πήρε 17 χρόνια να φθάσει μέχρι εμάς…..
 14. 0
  0
  Φερτε μας εξαρτησεις με θηκες για φραπε…wi fi να πιανει μεχρι το πεδιο της μαχης και ειμαστε ετοιμοι να παμε να πολεμησουμε δια το καλον της βρωμοχερσονησου της οποιας ζουμε.Επισης τα τζιπακια του στρατου θα πρεπει να εχουν επανω τους σημαιες του πασοκ η της Νεας δημοκρατιας και αντι για ασυρματο να εχει λαπτοπ να ανεβαζουμε φωτοφραφιες και να παιρνουμε likes.Επισης για να πολεμησουμε εμεις οι Ελληνες θελουμε αμοιβη 50 ευρω το καθε κεφαλι που θα σκοτωνουμε..και θα παρακαλεσω να ειναι αφορολογητα.Τελος ο πολεμος θα παρακαλεσω να γινει οποιαδηποτε εποχη εκτος καλοκαιριου διοτι οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κλεισει δωματια στας Παργας ,Συββοτα..εις τις νησους του Αιγαιου και του ιονιου και δεν πρεπει να ματαιωσουμε τον παραθερισμο μας.Ευχαριστω.
 15. 0
  0

  ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ !! ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 16. 0
  0
  Ούτε άπιστος ειμαι ούτε ευκολόπιστος όμως.
  Αύτό το άρθρο είναι προφητεία εκ των υστέρων.
  Καραμπούρδα!
 17. 0
  0
  Όπως και να έχει ,ακόμα και να μην πιστεύει κάποιος στις προφητείες ,μ'αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια ,μήνες ,βδομάδες ,κάπως αρχίζει και το σκέφτεται. Πόσο απίθανο είναι να γίνει 3 παγκόσμιος;; (αμερική – ρωσία είναι στα μαχαίρια)πόσο απίθανο είναι να πάει η ελλάδα στη δραχμή και να καταστραφεί το ευρώ ,και όλη η ευρώπη να είναι εναντίον της ελλάδος;; Καλό είναι αυτοί που δεν πιστεύουν να κρατάνε μικρό καλάθι ,γιατί σύμφωνα με τονΆγιο Παίσιο ,κάποια στιγμή στην ελλάδα δεν θα υπάρχει ούτε ένας άπιστος (προφανώς μ'αυτά που ζήσουμε και θα βιώσουμε)
 18. 0
  0
  Η προφητεια ειναι τωρινη και ψευτικη προσπαθει να παραπλανησει..

  Υπαρχει λογος που οι προφητειες ειναι ακαταλαβιστικες η γνωση ειναι δυναμη αλλα και οπλο ταυτοχρονα.
  Αντιθετως αυτη η προφητεια ειναι πολυ λεπτομερος γραμμενη..

  Οποιος μπορει να δει βλεπει οποιος δε μπορει υπαρχει λογος που δε μπορει..

  Ασωτος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί