15:49 - 15/04/2014

Απέρριψε τις χημειοθεραπείες και νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής

Απέρριψε τις χημειοθεραπείες και νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής
Η Evita Rmparte διαγνώστηκε με έναν σοβαρό τύπο καρκίνου των ωοθηκών μετά από επίσκεψη στο γιατρό στον οποίο πήγε διότι αισθανόταν σταθερό πόνο στη περιοχή. Της είπε ότι η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση ήταν οι μόνες επιλογές της για να ανακάμψει αλλά εκείνη δεν πείστηκε. Εξάλλου, είχε ζήσει όλη της τη ζωή μέσα τη μιζέρια καταλήγοντας να είναι παχύσαρκη και δυστυχισμένη.

Αντ’ αυτού, η Evita επέλεξε να επικεντρωθεί στη διατροφή και τον τρόπο ζωής της. Όπως λέει εξάλλου, αυτό ήταν τελικά που την έσωσε από τον καρκίνο. Επισκέφθηκε μια εναλλακτικό γιατρό και ξεκίνησε μια δίαιτα τύπου Gerson με φυσικούς χυμούς. Αλλάζοντας ριζικά τη διατροφή της από τις συνηθισμένες επεξεργασμένες τροφές όπως πίτσες, ντόνατς κ.α. σε φρέσκους φυσικούς σπιτικούς χυμούς, άρχισε να συνειδητοποιεί πως είναι να αισθάνεται κανείς υγιής και χαρούμενος.

Η Evita λέει ακόμη πως η κατανάλωση φυσικών χυμών της επέτρεψε να αποβάλλει περί τις 16 πέτρες από τη χοληδόχο κύστη της. Οι πέτρες της χοληδόχου κύστης είναι μάζες από τοξικά υλικά που κατακάθονται στο σώμα σας και πολλές φορές η σύγχρονη ιατρική προτείνει ως μοναδική λύση την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης από το σώμα σας. Τελικά ο καινούργιος τρόπος ζωής της Evita την οδήγησε να ανακαλύψει μια εντελώς καινούργια οπτική της ζωής γεμάτη ομορφιά την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι τότε. Έχασε πολλά κιλά, η επιδερμίδα της ανανεώθηκε και αισθανόταν πιο καλά από ποτέ. Και φυσικά ο καρκίνος δεν υπήρχε πια!

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της: (Δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους)

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  καντε παιδιά
  αλλάξτε ζωή
  αγωνιστείτε για επιβίωση!
 2. 0
  0
  Είθε να βοηθήσει ο Θεός τα φάρμακα που κρύβουν να γίνουν προσβάσιμα για να σταματήσουν τα βάσανα και οι θυσίες των αρρώστων στο βωμό του χρήματος.
 3. 0
  0
  Αυτά που λέει η συγκεκριμένη κυρία, μπορεί να είναι και αλήθεια, μπορεί και να μην είναι. Αυτό το ξέρει η ίδια και όσοι την είδαν (γιατροί, κλπ.). Τα υπόλοιπα είναι διηγήσεις.

  Το γιατί η κυρία αυτή όμως προωθεί την όποια ιστορία της για το ΚΕΡΔΟΣ με διάφορα προϊόντα (βιβλία, μεθόδους, κλπ.) αυτοβελτίωσης, είναι ένα άλλο, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ μοιάζει με τις κλασσικές απάτες του Διαδικτύου – και όχι μόνο.
 4. 0
  0
  Σταφυλοθεραπεία – υδροθεραπεία καθαρίζει ο οργανισμός με την μία.

  Εναλλακτική θεραπεία !!!!! αποδεδειγμένη !!!!!
  Οχι στα χημικά σε τελειώνουν!!!!!

  Βιταμίνη C και καρκίνος. ΘΕΡΑΠΕΙΑ. —–> http://beeclubpellas.blogspot.gr/2013/09/c.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί