16:35 - 26/11/2014

Αν νομίζεις ότι το κόλπο αποπροσανατολισμού ισχύει μόνο για την Ελλάδα εισαι γελασμένος…

Τα προβλήματα στο Φέργκιουσον είναι ότι πρέπει αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουν τον Ομπάμα να περάσει 3400 νέες διατάξεις κρυφά από τον αμερικανικό λαό .

Αυτό για να καταλάβουμε οτι τα κόλπα αυτά δεν τα κάνουμε μόνο Έλληνες αλλά είναι κλασικά κόλπα που ακολουθούν όλοι στην παγκόσμια ελίτ .

Εμείς εδώ στο κατοχικά νέα πλέον την υπεροντοτητα πληροφορίας δεν την ακούμε και δεν την ακολουθούμε , θα το αντιληφθείς πάρα πολύ σύντομα με τον τρόπο που θα λαμβάνεις πλέον την πληροφορία από εμάς .

Κράτα λοιπόν αυτή την πληροφορία που θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να στην δώσουν άλλα ενημερωτικά μέσα και δες τις εξελίξεις στην Αμερική γιατί θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις απο εδω και περα .

Συμβουλή μας είναι να σημειώνεις από δω και πέρα τις ημερομηνίες για να βλέπεις την αλλαγή των κύκλων στα γεγονότα που έρχονται, σιγά-σιγά μπαίνουμε στην εποχή όπου άλλες χώρες θεωρητικά ισχυρές θα μπουν σε προβληματισμούς και γεγονότα τα οποία θα αποδείξουν πια σε όλους μας ότι τα κράτη σαν εξουσίες σαν αρχές εξουσίας δεν έχουν τις δυνατότητες που πιστεύαμε ότι είχαν άλλα μια μεγαλύτερη μυστική δύναμη πίσω από αυτά ελέγχει το παιχνίδι και δίνει την εντολή στα κράτη να πέσουν σε αυτοκαταστροφικές κινήσεις .

Αυτό βέβαια για την εικόνα που θα λάβουμε εμείς μιας και οι μαριονέτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται παγκόσμια σαν κλειδιά, σαν υπάλληλοι, σαν τα πιόνια για να εκτελούν τις εντολές απλά κάνουν τη δουλειά τους!

Ίσως βέβαια αυτό τώρα να σου θυμίζει και το Γιωργάκη ο οποίος εκτέλεσε το καθήκον του κατά γράμμα και αυτή τη στιγμή εμείς αναρωτιόμαστε γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν προδότες .

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που πλέον ο Έλληνας θα αντιλαμβάνεται μέρα με τη μέρα ότι το πρόβλημα δεν είναι τοπικό ότι είναι παγκόσμιο και θα το δει να εξελίσσεται στα μάτια του σαν ταινία με ακριβώς τα ίδια στοιχεία του παραμυθιού που βίωσε και ο ίδιος μέχρι σήμερα

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί