08:21 - 01/05/2014

Αν αναρωτιέσαι γιατί οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης βγάζουν χιλιαδες ευρώ,,,,

,,,Η απάντηση είναι απλή …θέλει δουλειά και ταλέντο να είσαι μέτριος ,άβουλος , ανεγκέφαλος , φερέφωνο , ρομποτοποιημενος ,μαριονέτα …και ταυτόχρονα να έχεις πείσει ότι είσαι όλα τα ανάποδα συν το ότι είσαι αυθεντία σε αυτό που μεταδίδεις !!

Να μπορείς δηλαδή να μεταδίδεις κάτι το οποίο δεν έχεις καμία γνώση αν είναι αλήθεια η ψέμα σαν να το έζησες μόλις ο ίδιος σαν την μεγαλύτερη επίγνωση της Ζωής σου!

Αρα το ανθρωπίνως λογικά σωστό και όχι το πολιτικός ορθό στην ονομασία του συγκεκριμένου επαγγέλματος θα έπρεπε να είναι Ηθοποιός ειδήσεων !

Απόλαυσε …

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Φιλέ κάνεις λάθος πρέπει να είσαι "ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ" με όλη την σημασία της λέξης …πατάς πτώματα επί πτωμάτων -περνάνε από κρεβάτια-λες συναιχός ψέματα στην κοινωνία ,έχεις κάνει το λογικό παράλογο και όλα αυτά για να είσαι στο γυαλί για να νιώσεις ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ότι υπάρχεις σαν προσωπικότητα…..μ.ονο άβουλοι δεν είναι κάνεις μέγα λάθος!!!
  Υ.Γ. σε παρακαλώ να βγάλεις την λέξη "Ηθοποιός".το Θέατρο είναι ιερό και η λέξη Ηθοποιός σημαίνει "ποιώ Ήθος",εδώ χάνει την ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ!σαν αυτό που λέμε Ο ΗΡΩΑΣ και δείχνουμε κάποια τιχάρπαστα άτομα της TV και λέμε ο ήρωας του τάδε…ΗΡΩΑΣ σημαίνει αυτός που Θυσιάζεται για το ευρύ καλό!
 2. Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 @ 12:58
  0
  0
  Την περίοδο 1974 περίπου διευθυντής της ΕΡΤ ήταν ο μεγάλος ηθοποιός Δημήτρης Χορν,και είχε διορίσει στα δελτία ειδήσεων τον ηθοποιό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο να τις λέει, τονίζοντας ότι τις ειδήσεις πρέπει να τις λένε ηθοποιοί, αυτό νομίζω τα λέει όλα.
  • 0
   0
   συγκρίνεις τον Χορν και τον ηθοποιό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο με τους σημερινούς Δημοσιογράφους….γιατί σήμερα δεν υπάρχουν ηθοποιοί στα δελτία-βασικά δεν ξέρω κανέναν άλλον εκτός τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο?
 3. Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 @ 14:05
  0
  0
  Όλο το κείμενο απ' την αρχή μέχρι το τέλος είναι ολόσωστο 100%
  πχ ένα τρέιλερ "συμαντικό" που απευθύνετε στα πρόβατα για τις εκλογές
  το φτιάχνουν το ίδιο πάνω από 20+ φορές και μετά ειδικοί ψυχολόγοι διαλέγουν αυτό που τους ικανοποιεί απόλυτα για να παίξει στο αέρα!
 4. Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 @ 14:16
  0
  0
  και το θέμα είναι να ξεκολλήσεις τους παγιδευμένους συμπολίτες μας από την TV και είναι αδύνατον
  Εγώ έχω κουραστεί και βλέπω ότι είναι άσκοπο
  κατά κάποιο τρόπο πρέπει να το αντηληφθούν μόνοι τους για να γίνει

  https://lh6.googleusercontent.com/-ZVixtSGmiZg/T30v8XSnItI/AAAAAAAAB-I/gejMS-Vj30k/s69/hypnotized.gif

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί