19:07 - 25/01/2014

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  Ι. Χ .Ν . ΑΜΗΝ
 2. 0
  0
  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΤΙΜΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟς ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  δεξου την αναξια μου αυτη επιθυμια απο εμενα τον αμαρτωλο ανθρωπο

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ στα χρονια τα δυσκολα που διανυουμε στα πονηρα χρονια του αντιχριστου

  δωσε μας δυναμη πιστεως της πιστεως της δικιας σου να πολεμησουμε τα σχεδια του αντιχριστου με την ασπιδα της πιστεως σου

  δωσε μας σοφια πνευματος και ελεησε μας να βαδιζουμε σωστα τον δρομο τον δικο σου

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ εμφανισε διατηρισε και αυξησε την πιστης μας σε ολους εμας πιστους και απιστους προς την πιστη σου την αγια κανε μας να σε γνωρισουμε μεσα απο τους θειους και αγιους λογους σου που υπαρχουν στα ορθοδοξα χριστιανικα κειμενα ωστε να μας διαφυλαττεις και να μας απομακρυνεις απο τα πονηρα εργα του αντιχριστου

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ αξιωσε σε καθε ορθοδοξο σπιτι να υπαρχη το ιερο σου βιβλιο της καινης διαθηκης και της αγιας γραφης οπου απο κει μεσα να διαβαζουμε και να καταλαβαινουμε τι θελεις απο εμας και πως να βαδιζουμε σωστα προς το παναγιο θελημα σου

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ εχουμε ξεφυγει πολλοι απο εμας απο τον δρομο τον δικο σου ομως ως ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΕΟΣ ΘΕΟΣ δωσε καιρο μετανοιας να μετανοησουμε ειλικρινως για τα αμαρτηματα μας και να επιστρεψουμε ως ασωτοι' αγνοι και καθαροι εν τη καρδια στο δρομο τον δικο σου γιατι οταν μια ψυχη μετανοη ''χαρα γινετε εν τοις ουρανοις'' και αξιωσε μας να σου αναφωνησουμε αξιως και οχι αναξιως μνησθητι μου κυριε οταν ερθης εν τη βασιλεια σου

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΦΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΥΝΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

  ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ολα αυτα στα ζητω στο ονομα σου το παναγιο γιατι σε εσενα αξιζη τιμη δοξα προσκυνησης ευχαριστια και λατρεια

  γεννηθητω το θελημα σου θεε μου
 3. 0
  0
  θέλω να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς εδω που θα βαλουν απαντήσεις αποκάτω από το βιντεο, σε αυτό το άρθρο.
  Το βίντεο αναφέρει την ελληνική έκδοση του απολειωνα. "Ο θεός της απωλειας".
  Η αγγλική έκδοση της αποκάλυψης, αναφέρετε καθαρά στον θεο Απωλλυωνα, δηλαδή επειδή έχουν μίσος οι εβραίοι στον Απόλλωνα, των αποκαλούν Απολυωνας. Προφανώς η ελληνική έκδοση και για να μην συσχετιστεί τα παλαια χρόνια, τον αποκαλούσαν " ο θεός της Απωλειας".

  θέλει προσοχή αυτό το θέμα και θέλω εξήγηση παρακάτω. Τα χαράγματα, κτλ, είναι επιθυμία του μογγολικού Κυρίου τους, αυτό είναι δεδομένο απο παλιά.

  Oι ξένοι χριστιανοί τι ξέρουν για "τον Θεο της Απωλειας῾

  Revelation 9:11 Abaddon/Apollyon/Apollo
  "And they had a king over them, which is the angel of the bottomless pit, whose name in the Hebrew tongue is Abaddon, but in the Greek tongue hath his name Apollyon."

  http://www.preteristarchive.com/BibleStudies/ApocalypseCommentaries/revelation_09-11.html

  Δείτε πως βρίζουν τον Απόλλωνα μέσα στην χριστιανική αποκάλυψη. Με λίγα λόγια, προετοιμάζουν τους ξένους οτι θα επιστρέψουν οι δικοι μας και θα ειναι τα βδελύγματα, το λενε καθαρά και μετά θα έρθει η γιοσιβουλα (ετσι αποκαλούν τον Ιησού εξω) απο τον γιεχωβά και θα τους πάρει στα ουράνια.

  Εάν έχω λάθος διορθώστε με, αλλά…. Ο πρώτος προφήτης που ανέφερε το χάραγμα, είναι η αδελφή του Απόλλωνα, η Ερυθραία οτι πριν την επιστροφή του, θα είναι η περίοδος που θα επιβάλουν σαν κόκκο ρύζι κάτω από το δέρμα, το όποιο αυτό θα είναι τα κρατικά έγγραφα του κάθε πολίτη. Αυτό, χιλιάδες χρόνια πριν την αποκάλυψη και της μοντέρνες προφητείες.

  Εμένα μου μυρίζει συγκομιδή… Δηλαδή θα σου πασάρουν έναν κλώνο ως των Απόλλωνα (δηλαδή εξευτελισμό του Έλληνα θεού), θα έρθει ο καλός χρηστός "ΝΑ ΠΑΡΕΙ στα ουράνια τους καλους" και προφανώς μετα, καταστροφές στην γη, αιώνιο πυρ, ίσως καταστροφή του πλανήτη.

  Που αυτό συνεπάγει και σε άρνηση αυτού του τσιπ αλλά και σε άρνηση στο να πας " στα ουράνια", μάλιστα η εβραϊκή έκδοση, αναφέρει οτι αφού παν στα ουράνια οι καλοί άνθρωποι, ο " κύριος" θα τους δώσει νεα σώματα, χωρίς την ανάγκη τροφής, σεξ, κτλ… αυτό μεταφράζεται, σε δουλεία… τι να τους κάνεις τους ανθρώπους, χωρίς τροφή, χωρίς ανάγκη για πολλαπλασιασμό, αισθήματα, κτλ? σαν τους γκρίζους, που είναι οι δουλεύτρες των φιδιών. Ειμαι δυσλεκτικός, μπορει να υπάρχουν πολλά ορθογραφικά λάθη.

  Άρα εγώ προσωπικά, αντιλαμβάνομαι, οτι θα έρθουν 2 σουργελα, το πρώτο ειναι πρόχειρο το οποίο θα καταστραφεί, προγραμματισμένο να καταστραφεί. Το δεύτερο θα είναι η αρπαγή των ανθρώπων στα φιδίσια σκάφη και μετατροπή τους σε δούλους.
  Ειναι σαν να διαβάζω κάτι τετοιο.
  • Ανύπαρκτος 2Ε 26 Ιανουαρίου 2014 @ 02:40
   0
   0
   Οι ψυχές έχουν αισθήματα δεν χρειάζονται τα σώματα γι αυτό. Οι ψυχές δεν έχουν φύλο αρσενικό-θηλυκό. Δούλοι είναι ούτως ή άλλως σε αυτή τη ζωή καταστρέφοντας τη γη- νομίζωντας ότι ζουν τη ζωή τους και ελευθερία τους ενώ ελέγχονται τα πάντα. Εξόρυξη μετάλλων- μεταφορά των χρήσιμων σε διαστημικά σκάφη. Μεταφορά ψυχών-δούλων μετά την καταστροφή της γης σε νέα "γη" νέα σώματα (άρα εφόσον μπορούν οι ψυχές να ενσαρκωθούν σε νέα σώματα αυτό σημαίνει ότι το ίδιο έγινε και στα σώματα ανθρώπων- δηλαδή η ψυχή προυπάρχει του σώματος) χωρίς μνήμη (έχοντας αντληθεί η ενέργεια αυτών από τις ειδικές ψυχοπαγίδες) και συνεχίζουντας ως αιώνιοι δούλοι του Κυρίου. Αμήν… Το θέμα είναι όμως θα προλάβουν να το κάνουν αυτοί η θα προλάβουν οι δυνάμεις του φωτός-καλού να μας σώσουν? Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά…
 4. 0
  0
  Ο χαιρετισμος δεν ειναι συμβολικος σε προβ;;;λη ματι ζει και το καιει ολοσχερως δίνοντας σου τιν …που μανιμως το κακό καλυπτει λη
 5. 0
  0
  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ!

  ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

  ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΪΖΕΡ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, Η ΚΟΠΗΣ… ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ… Η ΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΤΣΙΠ… Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΤΣΙΠ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥ D.N.A. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ.

  ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ… ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ… ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ… ΑΚΟΜΑ.

  ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ… ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ.. ΠΟΥ ΤΑ ΖΕΙΣ… ΤΑ ΖΟΥΜΕ… ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΗ!… ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!

  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.. ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ… ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΕΙΟ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΑΘΕΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΘΕΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ… ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ… ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΣΜΟΥ…

  ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ… ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ… ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ Κ.Λ.Π.) ΣΥΓΧΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΚΕΜΕΝΑ… ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΙ ΑΘΗΝΑΙ. ΟΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ" ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑΟΥΣ.

  ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ… ΜΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ… ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.

  ΝΑΙ! ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΙΑΣ…

  Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ… ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

  ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ.

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΤΟ 4329 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

  Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ HEART OF COURAGE.

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!
  ΤΙ; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ;… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.
 6. 0
  0
  Εξαιρετική η ανάλυση του 11:30 , φίλε κάπως έτσι θα φέρουν τα πράγματα, το μίσος προς την Ελλάδα δεν είναι λίγο και η πρώτη "παρουσίαση" μπορεί να είναι όπως την περιέγραψες. Εύχομαι να ξέρω τι μονοπάτι να πάρω, όταν παρουσιαστεί η επιλογή και να μην εξαπατηθώ. Αγαπάτε τον πλησίον σας αυτοί οι καιροί είναι περίεργοι.,..
 7. 0
  0
  εγώ απορρίπτω αυτό που λες ότι η ψυχή είναι μια " αθάνατη οργανική οντότητα " και μόνο… Χωρίς μνήμη και με συναισθήματα???? Τι να τα κάνει τα συναισθήματα εάν δεν μπορεί να θυμάται της χαρές και της λύπες. Την γνώση που αποκτά??? Μάλιστα αυτόακυρώνεται και η θεωρεία της εξέλιξης της ψυχής. Όταν δεν θάμασε τίποτα, δεν μπορείς να εξελιχτείς.

  Εδω θα δανειστώ θεωρίες του τύπου κατοχής της γης από σκοτεινές δυνάμεις εδω και χιλιάδες χρόνια, αποτέλεσμα αυτού, ελέγχουν την "μνήμη" στα κάνουν delete σκόπιμος για να μην θυμάσαι. Και απλά σε χρησιμοποιούν ως μπαταρία για της πράξεις τους.

  Όπως και να έχει, ούτε τον ψευδό κλώνο Απόλλωνα τους θα δεχτούμε (τουλάχιστον εγώ), ούτε και την γιοσιφουλα που θέλει να πάρει "τους καλούς ανθρώπους" στα ουράνια, δώσει νέα σώματα χωρίς ανάγκη τροφής, συναισθήματα, σεξ και το σεξ ειναι βασικό για την εξέλιξη και πολλαπλασιασμό, αυτο ειναι ευλογία. Αυτό θα το έκανε, μόνο ένας, που σε φοβάται.

  Ποιος θεός σε εισαγωγικά θα έκανε κάτι τέτοιο? Κάποιος που φοβάται το ειδος σου, κάποιος που θέλει να εχει τον πλήρη έλεγχο πάνω σου.

  Και εαν τσεκάρουμε " ποιοι είναι οι καλοί άνθρωποι και σε πια φυλή στοχεύει, ως οι "καλοί άνθρωποι"", τοτε καταλαβαίνεις γιατι σε θέλει σε σώμα, που να μην αισθάνεσαι και πολλά, να μην πολλαπλασιάζεσαι, κτλ.

  αυτο απο μονο του, δείχνει τυραννία. Για σκέψου ως καλός άνθρωπος, τον εαυτό σου σε ενα τέτοιο σώμα. Σε πιάνει απέραντη θλίψη… είναι θλιβερό και άθλιο, σε προσωπικό επίπεδο, ετσι αισθάνομαι.
  • Ανύπαρκτος 2Ε 26 Ιανουαρίου 2014 @ 11:33
   0
   0
   ελέγχουν την "μνήμη" στα κάνουν delete σκόπιμος για να μην θυμάσαι.
   Οι μνήμες σκοπίμως διαγράφονται δεν είπα το αντίθετο. Πως θα σε έχουν δούλο? Πριν αναλάβουν οι δυνάμεις του κακού αυτό δεν γινόταν.
 8. 0
  0
  Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όλα αυτά που περιγράφονται σαν παραμύθι δυστυχώς θα έρθουν με τρόπο φυσικό στην καθημερινή μας ζωή έτσι ώστε να μην τα συνδέσουμε με το παραμύθι.
  Γιαυτό "Βλέπετε, ἀγρυπνεῖτε καὶ προσεύχεσθε· οὐκ οἴδατε γὰρ πότε ὁ καιρός ἐστιν"
 9. 0
  0
  Η μνήμες δεν διαγράφονται υπάρχουν στο DNA μας,περιμένοντας κάτι η κάποιον να αφυπνισθουν.Μας κρατάνε σε υπνωση μη θέλοντας να αφυπνισθουμε και καταλάβουμε τη δύναμη μας,μιας και αυτό θα χάλαγε τα σχέδια τους!Η γνώση ειναι δύναμη και η δύναμη και η γνώση ειναι εν-θυμιση.Γνωθι σαυτον!
 10. 0
  0
  Οταν βαπτιζομαστε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι ο ιερέας μας σφραγίζει με το Αγιο Πνεύμα κνανοντας το Σταύρο πάνω στο μέτωπο μας ετσι δεχόμαστε τον Ιησού Χριστο ως Κύριο μας και σωτήρα μας,και λαμβάνουμε τη προστασία του Αγίου Πνεύματος.Οσοι λάβουν το χαραγμα(τσιπακι) είτε στο δεξί τους χέρι η στο μέτωπο αφαιρούν τη σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος και χάνουν τη προστασία του και μένουν εθετημενοι,μιας και το λάβανέ οικειοθελώς έχοντας την επιλογή τις ελεύθερης βούλησης!
 11. 0
  0
  Σύμφωνα με ορθόδοξες προφητείες που έχουν μπει απο μασονους μέσα σε αυτή ,(ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑhttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.google.gr%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%26esrc%3Ds%26source%3Dweb%26cd%3D1%26cad%3Drja%26ved%3D0CDEQFjAA%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fnews-cobra.blogspot.com%252F2013%252F05%252Fblog-post_1061.html%26ei%3D5UJyUvHBCeTF0QX20oDIDQ%26usg%3DAFQjCNFLXx9lRA7a2m48IvjvBPLk8K-KYA%26bvm%3Dbv.55819444%252Cd.d2k&h=LAQEc_0wrAQFELi1UxL-kLE7TW3zdrbCiJV6VceIdsmDH4Q) αναφέρουν πως τα γεγονότα (γεγονότα = μαρμαρομενος , δείτε το 1 βίντεο "το γεγονός ) , θα προλάβουν την κάρτα του πολίτη και θα μας σώσουν από την νέα τάξη ..Tο ζητούμενο είναι και τη θα φέρει αυτό "το γεγονός??? δείτε 2 βίντεο (ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ εκπομπή >>>37 – 38 λεπτο )

  1) http://www.youtube.com/watch?v=3D_9wfntCVE

  2) http://www.youtube.com/watch?v=zbOIHcJHWhs (εκπομπή)

  (Aπόλλωνας = αντίχριστος βλέπε 1- 2 σχολιο )

  ϶ϵΠολέμαρχο 780϶ϵ.' Η ημέρα της μετάβασης τώρα είναι πια κοντά και ο Πολέμαρχος 780 εγγύτερα. η Σταυροφορία μόλις ξεκίνησε. τα θεμέλια θα χτιστούν για ένα Βασίλειο που θα έρθει…"

  http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q&esrc=s&source=images&cd&cad=rja&docid=8XGHDQUmtKvG8M&tbnid=POL-p_4NTCRxbM%3A&ved=0CAMQjhw&url=http%3A%2F%2Fswordoftheuniverse.blogspot.com%2F2012%2F12%2F780_2.html&ei=31JeUtiHFoGQ0AWywIDgDw&bvm=bv.54176721%2Cd.d2k&psig=AFQjCNGQShdsQ7iCwPtP29msdP-80aBSAQ&ust=1381999705389569
 12. 0
  0
  τι λέτε ρε παιδιά, το βασίλειο των κρονιον και εβραίων του γιεχωβά για 1000 χρόνια? αυτο εννοείτε βασίλειο? Διότι οι εβραίοι είπαν οτι ξεκινά το βασίλειο του θεού τους για 1000 χρόνια. Η προσπαθούν να το φέρουν για 1000 χρόνια. Στα μπουντρούμια φυλακών όλοι, αυτοι και οι θεοι τους.
  Κοροϊδευόμαστε τώρα?
 13. 0
  0
  φίλε nikos bitsos, σχετικα με το 2) http://www.youtube.com/watch?v=zbOIHcJHWhs (εκπομπή), τα σχόλια εχουν απενεργοποιηθεί.
  Μπορείς να εξηγήσεις?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί