19:30 - 09/02/2015

Αντίπαλα στρατόπεδα; Ετσι λοιπόν;;;

«Ενώ η Γερμανία δεν θελει απολύτως να παρέχει όπλα στην Ουκρανία, η ΗΠΑ κανει οτι μπορει για τα παρέχει»! Αναφέρει ο αμερικανός υπουργός Τζον Κερρυ, «το ΝΑΤΟ δεν ειναι ομόφωνο»!


Εντωμεταξύ η Κύπρος προσφέρει μια αεροπορική βάση στη Ρωσία που βρισκεται 40 χιλιόμετρα απο την βρετανική βάση του ΝΑΤΟ!!! Δηλαδή εχουμε στην Κύπρο δυο αντίπαλα στρατόπεδα σε απόσταση 40 χιλιομέτρων!

Η Γερμανία με την Γαλλία συνομιλούν με τον Πούτιν για την λύση στην Ουκρανία….Ο βρετανός υπουργός εξωτερικών Φίλιπ Χαμοντ ονόμασε τον Πούτιν «τύραννο του 20ου αιώνα» και τον προειδοποιεί οτι θα πληρώσει για τις πράξεις του στην Ουκρανία!!! Δηλαδή τόσα εγκλήματα που οι ίδιοι αιώνες έπρατταν…διαγράφτηκαν;;;

Οι απελευθερωτές του ΝΑΤΟ φαίνονται λόγο δικών τους συμφερόντων ολο και περισσότερο διαχωρισμενοι και μπερδεμένοι στην εξωτερική τους πολιτική. Η πολεμική ένωση του ΝΑΤΟ παει να διαλυθεί τωρα που η Γερμανία αρχίζει να διαπιστώνει οτι η οικονομία της παει κατα διαόλου! Οι Γερμανοί πολίτες αγαπάνε την μούρα και τα λουκάνικα…για φαντάσου να ξεμείνουν απο λουκάνικα και μπυρα;;;

Η Γαλλία η χώρα των μεγάλων θαυμάτων…φαίνεται οτι προτιμάτε απο τους τρομοκράτες….η μάστιγα των ισλαμιστών ειναι ατελείωτη… Με τόση μεγάλη προσφορά στα ισλαμικά τους σχολεία.

Μετα την κήρυξη της αγάπη του Ολάντ για τον Πούτιν….η γαλλική μυστική υπηρεσία σκηνοθετεί την φάρσα υπό την επίβλεψη της Σιων.. Απο την αλλη η αγάπη του με τον αρκουδιάρη εχει βγει απο την κατάψυξη. …!

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν… Ποια αντίπαλα στρατόπεδα;

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    παρατηρω οτι Ο ΚΟΡΑΞ ειναι πολυυυυυ ψαγμενος και ευστοχος, βλεπει τα γεγονοτα με πρισμα λογικης μπραβο σου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί