Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:29 - 30/01/2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΡΜΕΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

H επιθετικότητα των Αζέρων, στους οποίους εκχωρήσαμε με περίσσια αφέλεια μέρος του ενεργειακού μας δυναμικού, απειλεί ξανά την ασφάλεια στην περιοχή του νότιου Καυκάσου. Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν ανταλλάσουν πυρά στη διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο- Καραμπάχ.

Όλα αυτά τη στιγμή που στο Παρίσι στις 23 και 24 Ιανουαρίου είχαν συναντηθεί οι υπουργοί εξωτερικών της Αρμενίας Edward Nalbandian και του Αζερμπαϊτζάν Elmar Mammadyarov, κάτω από την αιγίδα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την συνεργασία στην Ευρώπη (OSCE ) προκειμένου να συζητηθεί η διπλωματική λύση στο πρόβλημα του Ναγκόρνο- Καραμπάχ.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε -από πρώτο χέρι- πως η κλιμακούμενη επιθετικότητα των Αζέρων (που ποτέ δεν χώνεψαν την ήττα τους στο Καραμπάχ) είναι υπεύθυνη για τη νέα κρίση.

Οι μάχες συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή, με σφοδρές ανταλλαγές πυρών ελαφρών και βαρέων όπλων πεζικού, με τις απώλειες να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από καμιά πλευρά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς, και όπως εκτιμούν διεθνείς αναλυτές η κλιμάκωση των συγκρούσεων μπορεί να ανέβει σε επικίνδυνη κλίμακα.

Η Ελλάδα και η Κύπρος, που έχουν δεχτεί σε κρίσιμα σημεία της άμυνάς τους την αρμενική βοήθεια, πρέπει κατά τη γνώμη μας να κινηθούν α) ως ειρηνοποιές δυνάμεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στην ΕΕ για επαναφορά στην ειρήνη και β) να βοηθήσουν, άτυπα και ουσιαστικά, τον αδελφό λαό της Αρμενίας και τις αρμενικές ένοπλες δυνάμεις, όπως ακριβώς πράττει επί μακρόν και η Αρμενία για την ελληνική πλευρά.

ΕΛΚΕΔΑ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 7:50 ΜΜ

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ…

  2. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 8:08 ΜΜ

    νομίζω εδώ δεν αναφέρθηκαν οι συχνές επισκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης στην εν λόγω χώρα;

  3. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 8:34 ΜΜ

    ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ …ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΩΣΕΤΙΑ …ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …[ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ … 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ]..ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΑΤΙ [ 888 ]
    Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΩΣΕΤΙΑ….ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ [ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ [ STREHNTZER ..ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ …ΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ] …ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ…''ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΜΕ ΦΥΤΙΛΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΚΗ…ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΟΥΜΕ''.. .ΓΙΑΝΝΗΣΚΟΖΑΝΗ Υ.Γ. ΟΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΟΥ …ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΩΣΕΤΙΑ..[ ΚΟΙΤΑ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ…

  4. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 10:35 ΜΜ

    Συμφωνω με φιλτατο γιαννης κοζανη!!!!!!

  5. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 11:56 ΜΜ

    η Ελλαδα και η Κυπρος δεν μπορουν τωρα , εχουν να δωσουν γη και υδωρ στους συμμαχους τους ευρωπαιους και τουρκους . Μετα το περας των εργασιων , αν μας εχει μεινει κατι , βλεπουμε τι θα δωσουμε ακομα στους αζερους .

  6. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 12:40 ΠΜ

    Το μυστικο ποιο ειναι ρε παιδια?

  7. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 1:23 ΜΜ

    Oi 2 agaphmenes kai aderfes xwres(Ellada kai Kupros) se mas tous Armenious vriskontai se polu duskolh katastash.einai katanohto kai dekto pws den mporoun na steiloun stratevmata sthn Armenia logw pollwn dapanwn.kai mono h anhsuxia kai to endiaferon mou ftanei san Armenios aksiwmatikos tou stratou ths Armenias.eimai perhfanos pou apofoithsa thn SSE(STRATIWTIKH SXOLH EVELPIDWN)kai pou sunergastika me Ellhnes aksiwmatikous.apo to M.Aleksandro uparxei auth h sunergasia kai 8a uparxei gia panta.exoume idia istoria,idia pa8h kai idion ex8ro.sunfwnw me ton filtato Giannh peri twn olwn logwn tou Geronta Paisiou kai olwn twn profhteiwn.tipota den ginetai tuxaia.as voh8hsei o pantodunamos olous tous xristianous aderfous na nikhsoun kai na exoume eirhnh s olo to kosmo.gia kakh mas tuxh h monh lush einai o polemos.kai eimaste etoimoi gia auton.

  8. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 8:16 ΜΜ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ …ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.. ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ…ΣΩΡΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΕΘΝΟΣ …ΟΜΩΣ … Ο ΚΟΝΤΟΣ [ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ]…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ..ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…ΚΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  9. Ανώνυμος 02/01/2014 @ 11:17 ΠΜ

    Τιποτα δεν γινεται μερικοι πυροβολισμοι απο εδω και απο κει ,οι αζεροι ονειρευονται να ελευθερωσουν το καραμπαχ,αλλα δεν τολμουν διοτι οι συνεπειες θα ειναι τρομακτικες γιαυτους,αν γενικευτει ο πολεμος η ζημια που θα παθουν θα ειναι τεραστια και κατι τετοιο δεν τους συμφερει.Μπορει να νικησουν αλλα το κοστος ειναι τεραστιο θα ελεγα καταστροφικο ηδη μετρανε πολλες πληγες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*