Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:53 - 08/09/2014

Ανοίγει ξανά τη βάση του Βόρειου Στόλου στην Αρκτική η Ρωσία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανοίγει ξανά τη βάση του Βόρειου Στόλου στην Αρκτική η Ρωσία

Η Ρωσία στέλνει πλοία του Βόρειου Στόλου στην Αρκτική, με στόχο να επαναλειτουργήσει μία μόνιμη βάση στην περιοχή, μετέδωσαν το Σάββατο ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω ψυχροπολεμικού κλίματος που επικρατεί στις σχέσεις με τη Δύση με επίκεντρο την ουκρανική κρίση.

Η Μόσχα είχε ανακοινώσει και παλαιότερα την πρόθεσή της για επαναλειτουργία μόνιμης βάσης στην Αρκτική.Δύο αμφίβια σκάφη και ένα αντιτορπιλικό ASW ξεκίνησαν από τη βάση του στόλου στο Σεβερομόρσκ, κοντά στα σύνορα με τη Νορβηγία. Τα πλοία μεταφέρουν εξοπλισμό και προσωπικό στα ανατολικά Νέα Σιβηρικά Νησιά. Η βάση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της φέτος στην περιοχή, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η βάση είχε εγκαταλειφθεί το 1993.Το ενδιαφέρον για την Αρκτική έχει μεγαλώσει, καθώς η περιοχή θεωρείται πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ωστόσο, ΗΠΑ και Καναδάς επιθυμούν και εκείνοι να αυξήσουν την επιρροή τους στην περιοχή.Πριν από λίγες ημέρες, ο ρώσος πρόεδρος επεσήμανε ότι η χώρα του θα πρέπει να ενισχύσει τη θέση της στην πλούσια σε πόρους περιοχή της Αρκτικής, τόσο οικονομικά όσο και στρατιωτικά.«Τα συμφέροντά μας είναι συγκεντρωμένα στην Αρκτική. Και φυσικά θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή στα θέματα ανάπτυξης της Αρκτικής και της ενίσχυσης της θέσης μας (εκεί)», είπε.

tovima.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Τι συμφεροντα εχει ο τζιτζιφιογκος στην αρκτικη?

    Την κολλεγια με τα κογιοτ και τις πολικες?

    Ο Σαχλαμαρας που την ειδε υπερδυναμη… ..

  2. Ανώνυμος 09/08/2014 @ 12:19 ΜΜ

    SAS EIPA H RVSIA EXEI MAGKIA KAI KOITA THN XVRA THS EMEIS EDV SAN ELLHNES TH KANOYME APOLITOS TI PO TA PREPEI OLOI NA PAME NA PNYGOYME POY ADIAFOROYME GIA THN PATRIDA MAS TH PERHMENETE VRE UA MAS TA PAROYN OLA ALLATOTE UA EINAI ARGA PREPEI NA PAROYME THN KATASTASEI STA XERIA MAS GIATI DEN EIPARXEI KANENAS ELLHNAS TOYLAXISTON NA SKEYTHTE TA PAIDIA SAS JHPNATE VRE ELLHNES H PATRIDA MAS DIAMELHZETE JHPNATE PRIN EINAI ARGA

  3. Φίλε μου (ή φίλη) nyeuis1….. Αν ως σαχλαμάρα και τζιτζιφιόγκο εννοείς τον Poutin ε τότε τί να σου πώ…. Όσο για το τί συμφέροντα έχει στην Αρκτική δες λίγο στο χάρτη… τα σύνορά του είναι (Αρκτική ΠΑΝΩ (πολικές αρκούδες) – Ανταρκτική ΚΑΤΩ (πιγκουίνοι) . Ακριβώς σαν τα Κογιότ και τις Πολικές αρκούδες. Τα μεν ζουν στην έρημο (πολύ ζέστη) και οι δε στην Αρκτική (δηλ. στους πάγους)

  4. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 8:43 ΠΜ

    Πηραν λιγα φραγκα τα τελευαια χρονια και συμπεριφερονται πλεον σαν τις ψειρες στο γιακα,μας εχετε ζαλισει με ειδησεις τις πλακας με την ''υπερδυναμη'' ρωσια,αν αποφασισει η δυση απλα θα τους βγαλει απ'τη πριζα…..
    Μερικα εργοστασια να κλεισουν σε πολεις που αναστηθηκαν εξαιτιας αυτων και ξανα πισω στη ''ρωσικη'' μιζερια με ανταλαγμα μονο το πηδημα!!!
    Παντως μια ''παραδοση'' στην ανθρωπινη ζωη κι αξιοπρεπεια την εχουν…..(???)
    Το μελλον μας δεν ειναι η αποτυχημενη ρωσια και γενικα οι σλαβοι που μας ''αγαπανε ''και η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου το γνωριζει- εστω κι αν δεν γνωριζει ιστορικα γεγονοτα αλλα απο ενστικτο.
    ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*