Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:56 - 28/01/2014

Αναστάτωση στη Σπάρτη! 53 μαθητές θετικοί στο βακτήριο της φυματίωσης!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανησυχία προκλήθηκε στη Σπάρτη όταν βρέθηκε κρούσμα φυματίωσης σε μαθητή Λυκείου της πόλης. Μάλιστα, σε εξετάσεις βρέθηκαν 53 μαθητές θετικοί στο βακτήριο!

Πάντως οι αρμόδιοι φορείς είναι καθησυχαστικοί έπειτα από το κρούσμα φυματίωσης σε μαθητή Λυκείου της Σπάρτης την περασμένη εβδομάδα. Ο μαθητής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Το νοσοκομείο Σπάρτης εξέτασε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του λυκείου της πόλης και 52 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στο βακτήριο της φυματίωσης και υποβλήθηκαν σε ακτινογραφία. Διαπιστώθηκε όμως ότι δεν έχουν νοσήσει, καθώς είχαν εμβολιαστεί κατά της ασθένειας. Στους συγγενείς του μαθητή χορηγήθηκε προληπτικά φαρμακευτική αγωγή, το σχολείο όμως δεν έκλεισε.

Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2010 καταγράφηκαν στην Ελλάδα 490 κρούσματα φυματίωσης.

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 6:58 ΜΜ

    το οτι ειχαν εμβολιαστει παιζει ρολο; ισως γι αυτο να βγηκαν θετικοι στο τεστ

  2. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 7:01 ΜΜ

    Να παει καποιος να φιλησει και να ευχαριστησει τον βιβλιοπωλη υπουργο…
    Περιμενει και δευτερο παιδι…
    Ενας ευχαριστος τροπος να του ευχηθουμε….

  3. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 8:10 ΜΜ

    ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΤΟΥ (ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ)….ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑΜΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ.ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

  4. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 8:16 ΜΜ

    Μου φαίνεται όσο ξυπνάει ο κόσμος σχετικά με τα εμβόλια τόσο εμφανίζονται κρούσματα… Τη μία η γρίπη… μετά η μινηγγιτιδα, την άλλη η φυματίωση… Πρέπει να βρουν τρόπο να μας τρομοκρατήσουν για να πειστούμε πως καλύτερα να μας χορηγούν αλουμίνιο, υδράργυρο και άλλα καλά ώστε να πάθουμε αυτοάνοσα & καρκίνο μέσω των εμβολίων παρά να νοσήσουμε από ασθένεια που πιθανότατα θεραπεύεται… Ρε ουστ από δω !!! Τελος στην τρομοκρατία σας !!! ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!

  5. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 8:24 ΜΜ

    Οι διαπιστωσεις και οι παραδοχες , δεν μου λενε τιποτα . Να μας πουν ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ επανεμφανιζονται αρρωστιες που μονο απο τα βιβλια γνωριζαμε . Εχουνε τα κοτσια να πουνε αληθεια και τι σκοπευουν να κανουν οι εγκληματιες γι αυτο ;

  6. Ανώνυμος 01/29/2014 @ 8:03 ΜΜ

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΕΛΟΣ!!

  7. Ανώνυμος 01/30/2014 @ 11:18 ΠΜ

    28 Ιανουαρίου 2014 – 10:24 μ.μ.
    Θα στη λύσω εγώ την απορία. Επειδή εργάζομαι σε χώρο που έχω δυνατότητα να ξέρω τα στατιστικά μολυσματικών ασθενειών, πότε επανεμφανίστηκαν και ποιοί είναι φορείς ως επί το πλείστον.

    Ειδικά τη φυματίωση όπως και την ψώρα (όχι ψωρίαση που είναι ψυχοσωματικό, ψώρα μολυσματική ασθένεια) την έχουν φέρει οι ξένοι από τις τρίτες χώρες.
    Αφγανοί, Πακιστανοί, είναι γεμάτοι χωρίς αστεία. Και κάποιες άλλες εθνικότητες κοντινές.
    Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη σπηλώδη φυματίωση, πριν έρθουν Ελλάδα (δηλαδή πολύ προχωρημένη έχει ήδη ανοίξει τρύπες/σπηλιές στα πνευμόνια) και μόλις εντοπιστούν από κάποια κρατική αρχή δημόσιας υγείας (συνήθως εντελώς τυχαία) εξαφανίζονται από παντού….
    Προσπαθούμε εμείς να τους δικτυώσουμε με το "Σωτηρία" ή άλλες μονάδες υγείας και μάλιστα χωρίς χρήματα, δωρεάν, αλλά εξαφανίζονται και δεν τους ξαναβρίσκουμε ποτέ! Τα στοιχεία που δίνουν σπάνια είναι αληθινά.

    Πως διαδίδεται; πανεύκολα…..

    Και οι δυο ασθένειες αυτές κολάνε για πλάκα. Το ίδιο χερούλι στο τρένο να κρατήσετε κολήσατε. Με τον αέρα, με την επαφή, με οτιδήποτε.

    Όλοι αυτοί μετά, κυκλοφορούν, εκπορνεύονται, εργάζονται (πακιστανός ηταν αυτός που δούλευε στην κουζίνα μέσα του shusi bar στο σύνταγμα και είχε κολήσει και άλλους 3-4 από το προσωπικό που δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα….. και ποιός ξέρει και πόσους πελάτες…… αυτός είχε ήδη σπηλώδη φυματίωση, μίλαγε και σε κόλαγε …) και υποτίθεται ότι όσοι δουλεύουν σε χώρους εστίασης υποχρεούνται να έχουν ένα ειδικό βιβλιάριο υγείας που ελέγχει ειδικά αυτό: τη φυματίωση!

    Πρόσφατα, την προπέρσινη χρονιά, εμφανίστηκαν και κρούσματα πανούκλας (κάποια λίγα σχετικά μέσα σε αυτούς τους πληθυσμούς) τα οποία όμως δε γνωρίζουμε εάν νόσησαν εδώ, στην Ελλάδα ή τα έφεραν μαζί.

    Για το AIDS μη μιλήσω γιατί αν ξέρατε τα πραγματικά στοιχεία και όλη την αλήθεια τότε όντως θα γινόταν επανάσταση. Πραγματικά θα σας έλουζε κρύος ιδρώτας……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*