Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:11 - 09/02/2014

Αναρωτιέμαι αν και παλιά υπήρχαν ΗΟΑΧ …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανθρωποειδες που ζουσε στο εσωτερικο της γης συνελλαβαν οι ανθρωποι του FBI. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από πράκτορες του FBI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 2:22 ΜΜ

    Φαντασιόπληκτοι υπήρχαν πάντα όμως …

  2. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 3:50 ΜΜ

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ… ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ F.B.I. ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ…. ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ!!!

    Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΑΚΙ… Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΓΑΜΠΑ….

    ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!… ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ, ΦΟΒΗΣΜΕΝΟ… ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ! ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΤΑΙ;!

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ;

    ΟΥ! ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ…. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ.

    🙂

    ΑΥΤΑ.

  3. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 4:01 ΜΜ

    4΄22 . Ναι…οπως και κοιμησμενοι στον υπνο του δικαιου…
    γκρι δουλοι…γκρι δουλοι…γκρι δουλοι…
    Νεφελιιιιιιμ…
    Α ρε σαυρες…

  4. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 4:31 ΜΜ

    ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ , ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥΣ…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ .

  5. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 8:11 ΜΜ

    ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΦΕΛΙΛ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΣΑΥΡΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ….ΕΞΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ…ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ!

  6. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 8:41 ΜΜ

    10.11 μπραβο και σε σενα ,με το σπινθηροβολο βλεμα της αγελαδας που μπηκες στον κοπο να μας " ξεστραβωσεις " .

  7. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 11:14 ΜΜ

    h giagia ths miley cyrus einai sthn foto pou ekane gimnismo…

  8. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 11:14 ΠΜ

    Θα το πιστεψετε μονο αν δειτε προσωπο με προσωπο τους νεφελιμ ; Τοτε τρομαρα σας!

  9. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 12:01 ΜΜ

    Τρομαγμένα υποχείρια των προπαγανδιστών του σκοταδισμού και της συνωμοσιολογίας υπήρχαν πάντα.

    Τρέχτε να υποστηρίξετε ότι μύθο σας πλασάρουν για να δικαιολογήσετε την ανικανότητά σας να δημιουργήσετε. Ο σκοταδισμός συνεχίζετε για αιώνες και σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη. Οι άλλοι φταίνε πάντα, οι ξένοι, οι αλλόθρησκοι, οι αλλοεθνείς, όσοι δεν μας μοιάζουν, οι "μάγισσες", οι μασόνοι, οι εβραίοι, οι αμερικάνοι, κάποιος άλλος τέλος πάντων που συνωμοτεί εναντίον των εκλεκτών ηλιθίων που νομίζουν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος.

    Όσο για το βλέμμα της αγελάδας, κοιταχτείτε στον καθρέπτη ψεκασμένοι για να δείτε πώς αναμασάτε το χορταράκι που σας σερβίρουν καλοθελητές της άθλιας προπαγάνδας του δήθεν "πεδίου" και του τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*