Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:03 - 03/04/2014

Ανάβει η φωτιά του Κοσόβου, αλλά και των Βαλκανίων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανάβει η φωτιά στο Κόσοβο και χρειάζεται προσοχή και από την Ελλάδα …Μετά τη νίκη του Ερντογάν θα επακολουθήσει και η περιοδεία του ως νέου Σουλτάνου της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια πρέπει άπαντες να βγάλουμε το σκασμό και να φροντίσουμε να παλέψουμε για τα Εθνικά μας Θέματα!

Η Θράκη είναι μπροστά μας και η προβοκάτσια πού εύκολη

Ίσως κάποιοι να πιστεύουν στον κατευνασμό του θηρίου αλλά αυτό είναι λάθος και προσοχή γιατι δεν έχουν όλοι την ίδια αγάπη για την Πατρίδα !

Υπάρχουν άνθρωποι στη Πολιτική και έχουν στα χέρια τους την τύχη μας που πιστεύουν σε μπούρδες όπως Ευρώπη χωρίς έθνη και χωρίς Πατρίδα !

Προσοχή οι έξυπνοι στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και στα διάφορα δήθεν Ιδρύματα που μελετουν την αντίδραση των φτωχών Βαλκάνιων εκμεταλλεύονται τα πάντα !

Ούτε τυχαία μπορεί να είναι ότι στη κηδεία το φέρετρο του σφαγέα Αλβανού με σκεπασμένη απο την Αλβανική Σημαία …Ούτε τυχαίες οι δηλώσεις πολιτικών όπως του Μπερίσα που η Κυβέρνηση της Ελλάδος έχει βοηθήσει σε βάθος χρόνου ,φροντίζουν πάντα να δείχνουν το μίσος τους εναντίον των Ελλήνων που είναι στη κουλτούρα τους !

Η δολοφονία όπως όλα δείχνουν του Αλβανού δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα έγκλημα που η Δικαιοσύνη ερευνά και θα αποδώσει ευθύνες …Αλλά δεν είναι πολιτικό έγκλημα ούτε Εθνικός ήρωας ο Αλβανός φονιάς να κηδεύεται με τιμές απο τις αρχές της Αλβανίας ! (φώτο)

Το χωριό από όπου και κατάγεται έχει βγάλει τους μεγαλύτερους φονιάδες και ναρκοέμπορους

Ούτε η Ελλάδα δεν αντέδρασε ως ΄όφειλε, όταν είχαμε πολεμική πράξη σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις επίθεση Αλβανών με πολεμικά τυφέκια στις Φυλακές Τρικάλων και επίθεση στη Φλώρινα απο αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών ) και στις δυο περιπτώσεις είχαμε δολοφονίες αστυνομικών και αμάχων πολιτών με την δικαιοσύνη να μην δρα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα …

Προσοχή γιατί και αυτό το περιστατικό είναι μόνο ένα έγκλημα που εξιχνιάστηκε κ. Δένδια το ίδιο ακριβώς όπως αναφέρατε όταν Αλβανός τσάκισε τα κεφάλια γερόντων σε χωριό της Ηπείρου …να μην ξεχνιόμαστε!

Προσοχή πρέπει να δώσουμε και στην είδηση …

Τρεις Σέρβοι αστυνομικοί των σερβικών αστυνομικών δυνάμεων του βορείου Κοσόβου έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης. Οι αστυνομικοί, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, νοσηλεύονται αυτή στη στιγμή, έχοντας, ξεφύγει από τον θάνατο.

Οι τρεις αστυνομικοί, περιπολούσαν το βράδυ στην περιοχή Ζουμπίν Πότοκ όπου κατοικούν Σέρβοι, όταν δέχτηκαν την επίθεση από ομάδα άγνωστων ενόπλων. Αν και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας καταδίκασε την επίθεση, είναι εμφανές ότι τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται ένταση στις σερβικές περιοχές του Κοσόβου.

Πριν μερικές μέρες ομάδα 100 περίπου Σέρβων επιτέθηκε σε αστυνομικό τμήμα και πέτυχε την απελευθέρωση ενός Σέρβου κακοποιού. Η Κριμαία έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς, με απρόβλεπτη κατάληψη. Όσο όμως η φλόγα σιγοκαίει κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος στα Βαλκάνια.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 04/03/2014 @ 8:46 ΠΜ

    Γράφει ο αρθρογράφος:…φροντίζουν πάντα να δείχνουν το μίσος τους εναντίον των Ελλήνων που είναι στη κουλτούρα τους !

    Εμείς που μισούμε κυρίως τους Τούρκους,τους Αλβανούς,τους Βούλγαρους και τον γείτονα με την Μερσεντές έχουμε ποτέ ελέγξει την πηγή του μίσους μας;

    Δεν μπορώ να πάρω θέση ως προς το άρθρο.Τσεκάρω τον προγραμματισμό μου για εντοπισμό της υποκινούμενης,αναμενόμενης,αυθόρμητης αντίδρασής μου!!!

    …….

    • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 9:59 ΠΜ

      εμεις "μισουμε" αυτους που λες γιατι μας προκαλουν κ θελουν να καταλλαβουν εδαφη μας(ιδιως απο τους Τουρκους εχουμε παθει πολλα)!αυτο για το γειτονα με τη μερσεντες ασχετο.

      • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 12:31 ΜΜ

        Αφού σου πιπίλισαν το μυαλό για δεκαετίες ότι όλοι μας μισούν, ειδικά αυτοί που λες, τι άλλο να πιστέψεις; Αντί να δεις λίγο παραπέρα, να πας να τους γνωρίσεις, να δεις ποιους "μισείς" και αν σε "μισούν" κάθεσαι και πιστεύεις τυφλά τους καθοδηγητές σου στο μίσος και στον "ρατζισμό" που λέει και ο άλλος παρακάτω. Εξάλλου κάτι τέτοιοι καθοδηγητές υπάρχουν και από την άλλη πλευρά οπότε διαιωνίζεται ένα παντελώς άχρηστο "μίσος" μεταξύ γειτόνων. Βγάλτε τα μάτια ο ένας του άλλου να δούμε ποιος θα βλέπει μετά.

        • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 2:40 ΜΜ

          ρε αριστεροπροοδευτικε δε με καθοδηγει κανεις,κρινω με αυτα που βλεπω!!!εσενα σου χουν κανει πλυση εγκεφαλου!εμεις δεν πειραξαμε κανεναν,συνεχισε τις προοδευτικες αντιρατσιστικες ιδεες σου κ θα δεις για ποτε θα σε π*** εδω μεσα οι "φιλοι" σου!μηπως θες να σκυψουμε κιολας???

          • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 3:05 ΜΜ

            Πλύση εγκεφάλου σας έχουν κάνει και δεν βλέπετε πέρα από την ρατζιστική μύτη σας. Κρίμα.

          • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 4:32 ΜΜ

            εμεις ξερουμε την απειλη κ φυλαγομαστε.εσεις δεν ξερετε απο που θα σας ερθει.

          • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 5:07 ΜΜ

            Ναι, αλλά η απειλή σας έχει ήδη βρει και δεν το έχετε καταλάβει. Αποβλακωθήκατε χωρίς επιστροφή. Δυστυχώς.

          • Ανώνυμος 04/04/2014 @ 12:39 ΜΜ

            κλείνεις τα μάτια για να τα προστατεύσεις κι αφήνεις ακάλυπτο τον κώλο σου

      • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 2:46 ΜΜ

        Ναι,έχουμε πάθει πάρα πολλά.

        Αλλά μην ξεχνάς ότι όταν οι Τούρκοι κατέλαβαν τον σημερινό Ελληνικό χώρο (τον ιστορικά χώρο) των Ελλήνων δεν κατέλυσαν ένα Ελληνικό κράτος ούτε μια Βυζαντινή αυτοκρατορία αλλά δεσποτάτα,πριγκιπάτα, δουκάτα και βαρωνίες Λατίνων,Φράγκων κι Ενετών.Τουλάχιστον επί Τουρκοκρατίας ξέραμε ποιός ήταν ο εχθρός.Κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε στη συνέχεια…

        Εχε στο νού σου ακόμη πως εμείς πρέπει να μισούμε τους Τούρκους κι αυτοί εμάς.Είναι προσοδοφόρο…

        Αλήθεια,ποιος κέρδισε από την Μικρασιατική Τραγωδία;

        Η Μερσεντές του γείτονα είναι σχετική του φθόνου ,των προκαταλήψεων και στερεοτύπων που περιορίζουν την αντίληψή μας.

    • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 11:56 ΠΜ

      Προσοχή γιατι εδω κατι μαγειρευτε. Θέλει ψυχραιμία μάλλον για υπέρ μας θα βγει αλλα με λογική και όχί με μίσος, νομίζω.

  2. Ανώνυμος 04/03/2014 @ 11:35 ΠΜ

    εμεις "μισουμε" αυτους που λες γιατι μας προκαλουν και θέλουν το κακό μας. Αν δεν τους μισούσαμε και εμείς τώρα δεν θα υπήρχε ΕΛΛΑΔΑ ούτε και ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό το ξέρουν καλά αυτοί γιαυτό και παίζει τελευταία πολύ το αντιρατζιστικό κίνημα. Άλλωστε οι ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. Με το να μας μάθουν μα μην τους μισουμε, μπορούν να κινούνται πιο ευκολα και να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι. Ας θυμηθούμε και το αείμνηστο: σφάξε με αγά μου να αγιάσω.

  3. Ανώνυμος 04/03/2014 @ 5:28 ΜΜ

    8:07 ναι μας εχει ηδη βρει αλλα δεν ξερεις σε ποιο σημειο μπορει να φτασει.γι αυτο αφηστε τα δηθεν αντιρατσιστικα κ εχετε τα ματια σας ανοιχτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*