Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:31 - 11/05/2014

Αλήτες, Ρουφιάνοι, χαφιέδες του κερατά, πουλημένα τομάρια, δημοσιογράφοι… Είναι ψεύτες και το παραδέχονται ανοιχτά, ομολογούν δήθεν αισχυντηλά τα παλαιά ψέματά τους, ώστε να μας προετοιμάσουν για τα καινούργια. ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Μαρία Σπυράκη έσωσε το έθνος!

Γνωρίζατε ότι στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 κατέφταναν σχεδόν καθημερινά στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας αεροπλάνα από την Ιταλία; Γνωρίζατε ότι τα αεροπλάνα αυτά ήταν γεμάτα χρήματα που διοχετεύονταν στην Τράπεζα της Ελλάδος και από εκεί στις… εμπορικές τράπεζες; Για να μη φαλιρίσουν, λέει, οι τράπεζες και μαζί τους και τα κόμματα της εξουσίας. Εσείς προφανώς δεν τα γνωρίζατε όλα τούτα, τα γνώριζε όμως η κ. Μαρία Σπυράκη, η τότε κυβερνητική ρεπόρτερ του Μega και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

«Η συνείδησή μου, ως πολίτη, ως Ελληνίδας, δεν μου επέτρεψε να δω το δημοσιογραφικό μου συμφέρον. Εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Το πήρα στο μαξιλάρι μου, κύριε Χατζηνικολάου» δήλωσε η κ. Σπυράκη στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Star. «Η χώρα», συνέχισε, «τότε καιγόταν και εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Πίστευα ότι αυτό ήταν το εθνικό μου καθήκον». Η κ. Σπυράκη έδρασε ως Ελληνίς, έψαυσε την άγρια πέτρα του βουνού, γεύτηκε την αλμύρα του πελάγου, αφουγκράστηκε τη βοή των προγόνων και μετά είπε ψέματα, για να διασώσει το έθνος, το δικό μας έθνος, όχι το “Έθνος” του Μπόμπολα.

Αν είχε αφουγκραστεί εις βάθος τους προγόνους, η κ. Σπυράκη θα είχε ακούσει και τη φωνή του ποιητή: «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές». Σιγά τα ωά. Τι να μας πούνε τώρα οι σολωμοί, τι να φτουρήσουνε μπροστά στον μέγα ποιητή του βραδινού δελτίου; Πήγαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στην παρουσίαση κάποιας από τις ποιητικές συλλογές του Διονύσιου; Δεν πήγαν.

Μια που το έφερε η κουβέντα, η κ. Σπυράκη είχε ενημερώσει άραγε τον διευθυντή ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο για το θέμα; Οι υπόλοιποι συντελεστές του δελτίου, η Όλγα, ο Γιάννης, ο Παύλος, γνώριζαν για τα σούρτα φέρτα των αεροπλάνων; Αν δεν γνώριζαν, έχει καλώς. Αν γνώριζαν, όμως, τότε το όνειδος της παραπληροφόρησης πέφτει πάνω σε ολόκληρο το δελτίο του Μega. Όλοι μαζί μάς είπαν τα ψέματα και δεν ήταν η πρώτη φορά. Διότι, εκτός από τη Σπυράκη, τη ρετσινιά του δεδηλωμένου ψεύτη την κουβαλάει και ο Πρετεντέρης, ο οποίος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν τα εξής: «Όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Έλεγαν όλοι ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε ‘όχι, δεν είναι!’. Δεν τους λέγαμε ότι αυτά είναι βλακείες».

Έχουν καβαλήσει τζάμπα μια δημόσια συχνότητα, ένα δημόσιο αγαθό και το χρησιμοποιούν για να κρύβουν την αλήθεια, να κοροϊδεύουν τον κόσμο, να προστατεύουν το καθεστώς που τους θρέφει. Είναι ψεύτες και το παραδέχονται ανοιχτά, ομολογούν δήθεν αισχυντηλά τα παλαιά ψέματά τους, ώστε να μας προετοιμάσουν για τα καινούργια.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 05/11/2014 @ 10:28 ΠΜ

    Ο βοσκός για να ελέγξει το ποίμνιο (πρόβατα) χρησιμοποιεί τους βοηθούς του. Αυτοί είναι τα ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ αλλά και τα ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΚΑ αρσενικά του ίδιου είδους με το κοπάδι (τράγους). Αυτά είναι απαραίτητα γιατί ως ομοειδή είναι αναγνωρίσιμα από τα υπόλοιπα ζώα. Μοιάζουν με αυτα, έχουν το ίδιο τριχωμα, την ιδια φωνή και εντέλει… δεν μπορεί βρε αδερφέ να θέλουν το κακό του κοπαδιού αφού υποτίθεται ότι έχουν τα ιδια συμφέροντα, είναι ίδιοι με το κοπάδι! Το τσομπανοσκυλο μπορει να τρελαθεί και να κάνει κακο στα ζώα, αυτα απλά το φοβούνται και για αυτο υπακούουν σε αυτό. Γνωρίζουν όμως ότι είναι το τσιρακι του αφεντικού (τσομπάνη). Δεν το εμπιστεύονται, απλά το φοβούνται. Το κριαρι όμως, το ίδιο με αυτά, δεν μπορεί να μη θέλει το καλό τους! Είναι γέννημα ήρεμα του κοπαδιου εξάλλου, έτσι δεν είναι; Αυτη είναι η δουλειά λοιπόν, στη δημοκρατικοφανή δικτατορία της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνίας, του περίφημου δημοσιογράφου, των μέσων που ελέγχονται απο την εκάστοτε εξουσία. Οχι ολων των δημοσιογράφων! Κυρίως αυτών που ανήκουν στα μεγάλα συμφέροντα, που εργάζονται στα ΜΜΕ με τις μεγάλες τηλεθεασεις, με τα εκατοντάδες χιλιάδες φύλλα έντυπου υλικού, με τις μεγάλες ακροαματικότητες! Αυτοί που με ανταποδωτικοτητα απο τον βοσκό τη μη σφαγή τους και κάποιες καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο παχνί, οδηγούν το ειδος τους στα κρεοπωλεία! Οι υπόλοιποι, οι ρομαντικού, οι οραματιστες, αυτοί που έβλεπαν τη δημοσιογραφία σαν λειτούργημα προς όφελος του λαου, ή δεν έφτασαν ποτέ στο προσκήνιο ή πείστηκαν (με το καλο ή με το άγριο) και οδηγήθηκαν στην αλλοτρίωση ή πολεμηθηκαν άγρια, έμειναν άνεργοι, πεινασαν και τελικά παραιτηθηκαν και άλλαξαν επάγγελμα! Δεν θα σας προτείνω να μην παρακολουθείτε τα όργανα του συστήματος ή να κλείσετε τις τηλεοράσεις. Αντίθετα, παρακολουθειστε τους αφυπνησμενοι και με πάντα καχύποπτο ΠΝΕΥΜΑ. Πρεπει, για να γνωρίζετε να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε, να μπορείτε να το κατανοείτε, να μπορείτε να "διαβάζετε" τις προθέσεις του και να καταλαβαίνετε που το πάει, καθώς και το ποιος ωφελείται απο τις δράσεις του. Μόνο με αφύπνιση θα έρθουν καλύτερες μέρες, κυρίως για τις επόμενες γενιές! Ας αφησουμε τα ξυπνητηρια λοιπόν να χτυπούν, ας αδραξουμε τον καιρό και ας διαμορφώσουμε ΕΜΕΙΣ το ΜΕΛΛΟΝ μας και οχι ο… ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ, ο… ΣΚΥΛΟΣ και ο… ΤΡΑΓΟΣ! Μακριά απο… ΣΤΑΝΕΣ, ΜΑΝΤΡΙΑ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΑ και τελικά στομάχια κοιλιοδουλων λαιμαργων!!! Καλά μυαλά σε όλους μας!

  2. ΑΡΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,θα πούνε κοιτάξτε έσεις τα καταστρέψατε,πηγαίνατε μια χαρά και αρχίσατε(μετά της εκλογές) να βαράτε ο ένας τον άλλον(δεξιοί vs αριστεροί) και τα κάνατε Μ@)&*…εμείς σας σώσαμε και εσείς καταστραφίκατε….και φυσικά το Δ.Ν.Τ. η Μέρκελ ο Σαμαρομπενιζελογαπ θα βγούνε λάδι…όλος ο κόσμος(Ευρώπη) εμάς σαν λαός θα στοχεύσει για αυτήν την αποτυχία(ενώ το ξέραν από την αρχή ότι δεν σωζόμαστε…άρα υπάρχει σχέδιο το οποίο πέρνει οστά και αυτό το σχέδιο ξεκίνησε από τις κλαδικές το 1981-Τσοβόλα δώστα όλα-1992 σαμαράς=μπιλτεμπεργκ,άνοιγμα συνόρων,ρίξη κυβερνησης μητσοτάκη,μια φορά προδότης πάντα προδότης) ο ΓΑΠ με τα λεφτά υπάρχουν και τα λεφτά που έδωσαν αν θυμάστε..και φτάσαμε εδώ…ώστε να καταστραφή αυτός ο τόπος…τα σχέδια γίνονται σε βάθος χρόνου…πρέπει αυτή η κυβέρνηση να μην πέσει μέχρι να περάσει η θητεία τους(αυτοί αυτό θέλουν για να γλυτώσουν,να γίνουν εκλογές) ώστε να βαρεθούν να δίνουν λεφτά και να χρεωκοπήσουμε μια ώρα νωρίτερα και να ετοιμάσουμε κρεμάλες!!!
    Η σπυριδάκη μάλον γιαυτό θέλει να πάει στην ευρώπη …να γλυτώσει αυτά που έρχονται…σου λέει και ένα "το ήξερα αλλά ξέρεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ""…θα πεις και εσύ αχ μώρε τι να κάνει και η καημένη η κοπέλα μετάνιωσε ..ας την ψηφίσω!!!Το ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα δείχνει και τι γνώριζε τόσο καιρό και θέλει να εγκαταλείψη το καράβη!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!Την πουτ@ν@ μην την ψυφήσετε!

  3. Μεταξύ κατεργαρέων…Συνέταιροι ήταν,είναι και θα είναι.

  4. Ανώνυμος 05/11/2014 @ 3:04 ΜΜ

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ….Π Ρ Ε Π Ε Ι ….ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΠΑΜΠΗ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙς ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25.5 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ
    Ο ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΝΑΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ !!!! ΜΑΖΙ ΚΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!
    ΝΤΑΞΥ ΜΠΑΜΠΗ ….ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ …ΜΠΑΜΠΗ !!!!!
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ….

    • Αν ήμουνα κοματόσκυλο οπώς λες ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ οπότε δεν θα πόσταρα υπέρ τις ελίας…το κατάλαβες,εγώ είπα να ψηφίσουμε ελια -ΑΝ-(υποθετικός λογός=αν συμβεί κάτι -ΑΝ- ΑΝ- ΑΝ-),το κατάλαβες,για να μην οδηγηθούμε σε εμφύλιο -ΑΝ- ΑΝ- το κατάλαβες…τώρα ποιός χρησιμοποιεί κουμουνιστικές μεγαλόστομες λέξεις τύπου ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ-ΠΛΗΡΩΜΕς ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ -ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟ ΜΟΥ- και άλλα τέτοια…μάλλον εσύ είσαι προς τα έκει διότι τα γνωρίζεις μια χαρά τα λογάκια της "νομενοκλατούρας" σου για να σου απαντίσω αναλόγως….καταρχήν δεν μπορείς να μιλάς έτσι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις πως σκέφτετε..ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω και σίγουρα με τον τρόπο που μιλάς θα σε είχα κάνει Χ από την πρώτη σου κουβέντα…εγώ είπα την γνώμη μου…τώρα από την στιγμή που η Χ.Α. θα κατέβει στης εκλογές και δεν είναι εκτός νόμου το πράγμα αλλάζει…τώρα φυσικά δεν θα ψιφίσω ελιά! -ΑΝ -ΑΝ -ΑΝ- υποθετικός λόγος -ΑΝ- -ΑΝ- …μιλούσα υποθετικά(διότι έβλεπα και τις σημιτικές οργανώσεις που μας τα πρίξανε σαν να θέλουν να βάλουν φωτία στο φιτίλη).Και εγώ θέλω να πάνε φυλακή!Τώρα το πράγμα αλλάζει….εξάλου είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει κυβέρνηση σύριζα,τώρα με ποιόν δεν ξέρω όμως είναι πιθανών και με Ν.Δ.(το είπε ο Γλέζος).

  5. Ανώνυμος 05/12/2014 @ 7:28 ΠΜ

    exei καταργηθει το "ειδησεις" σκετο
    τα νεα του ταδε
    ειδησεις στον δεινα
    κλπ
    στην αμερικη εχουν δικαιωθει καναλια που λενε ψεματα με το σκεπτικο οτι
    "κυριε σου λεω τις ειδησεις ΜΟΥ"
    Αυτα τα ολιγα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*