23:45 - 24/11/2014

Αεροπορική εταιρεία άλλαξε μια πτήση μετά το προαίσθημα ενός διάσημου μάντη, στην Βραζιλία!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Διόραση είναι ένα εξαιρετικό δώρο που δεν είναι όλοι σε θέση να την χρησιμοποιούν, σε αντίθεση με τις άλλες αισθήσεις. Η διόραση, από κάποια θρησκευτική, θεωρείται μια κακή πρακτική, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ένα δώρο για να γίνει αποδεκτό και να χρησιμοποιείται σωστά, ώστε να βοηθήσει τους άλλους.
Αυτό το δώρο μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να δουν το μέλλον, και τα γεγονότα κατά τις ώρες εγρήγορσης ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ενώ άλλοι λαμβάνουν αυτές τις μελλοντικές προβλέψεις κατά τη διάρκεια περιόδων χαλάρωσης ή διαλογισμού.

Με τα χρόνια οι ιστορίες των ανθρώπων που έχουν αυτή την ικανότητα έχουν απαξιωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και της επιστημονικής κοινότητας. Ο Νοστράδαμος, Edgar Cayce και Baba Vanga, ωστόσο, εξακολουθούμε να θυμόμαστε τα καταπληκτικά φουτουριστικά οράματα τους.


Η περίπτωση της αεροπορικής εταιρείας TAM Airlines της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία TAM Airlines έχει αλλάξει στο παρελθόν τον αριθμών πτήσεων που έχουν προγραμματιστεί για τις 26, Νοέμ, 2014, μετά από έναν διάσημο μάντη που προέβλεψε μια αεροπορική καταστροφή που υπέστη λίγο μετά την απογείωση της πτήσης από το Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρθηκε από το «Yahoo News», ο διάσημος μάντης Βραζιλίανος Jucelino Nobrega da Luz είχε προειδοποιήσει την αεροπορική εταιρεία για τη πτήση J3720, δηλώνοντας ότι η βλάβη του κινητήρα θα έφερνε την καταστροφή στο αεροσκάφος, και θα έπεφτε σε ένα κτίριο που βρίσκεται στο οικονομικό κέντρο του Σάο Πάολο. Οι TAM Airlines δεν θέλησε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις του μάντη, αλλάζοντας τον αριθμό των πτήσεων από JJ3720 σε JJ4732, και δικαιολογούν την αλλαγή.
Εκτός από την αλλαγή του αριθμού πτήσης, η TAM είπε ότι είχε λάβει σοβαρά τις δηλώσεις του Jucelino Nobrega, για της σωστές προβλέψεις, του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τον οδηγό της Formula 1 Ayrton Senna και τον υποψήφιο πρόεδρο Eduardo Campos.

Jucelino Nobrega da Luz
Ο Jucelino Nobrega da Luz, 51, θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέντιουμ στη Βραζιλία και τον κόσμο.


Jucelino Nobrega da Luz.

Ο Jucelino Nobrega da Luz, θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέντιουμ στη Βραζιλία και τον κόσμο για την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια με την οποία δηλώνει την πρόβλεψή. Ο Jucelino έχει προβλέψει το θάνατο του οδηγού Ayrton Senna, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά η φήμη του αυξήθηκε όταν είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια το θάνατο του προεδρικού υποψηφίου Eduardo Campos σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο Jucelino έγραψε όλα τα προαισθήματα του, που πιστοποιήθηκαν και επικυρώνονταν από ορισμένες επιστολές που απεύθυνε στις αρχές. Στις 15 Ιουνίου 2005, ο μάντης έγραψε μια επιστολή προς την κυβέρνηση του Pernambuco προειδοποιώντας ότι ο Eduardo Campos, ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν κυβερνήτης, ότι θα πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα στη Σάντος στις 13 Αυγούστου 2014. Επιπλέον ο Jucelino έγραψε στην επιστολή ότι το συμβάν θα οφείλονταν σε δολιοφθορά.


Δυστυχώς το προαίσθημα του μάντη έχει γίνει πραγματικότητα, ο Eduardo Campos πέθανε στις 13 Αύγ 2014 σε αεροπορικό δυστύχημα, με την υποψία της δολιοφθοράς λόγω της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Βραζιλίας. Η μέρα μετά το περιστατικό, τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας είχαν εξαπλώσει την επιστολή με την υπογραφή του Jucelino, στις 2, Αυγούστου 2005.

Σε αυτή την περίπτωση, η αεροπορική εταιρεία TAM Airlines αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά τις δηλώσεις του μάντη, αλλάζοντας τον αριθμό της πτήσης, σε μια προσπάθεια να «καθαρίσει την πορεία των γεγονότων. Με αυτό τον τρόπο ο Jucelino Nobrega da Luz έχει αποτρέψει την τρομερή τραγωδία που ανακοίνωσε για της 26 Νοέμβρη 2014 στο Σάο Πάολο;

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται και αναγνωρίζουν την διόραση, σε αντίθεση με τους περισσότερους στόκους "επιστήμονες".
 2. 0
  0
  Για το τζόκερ παιζει τίποτα….???

 3. 0
  0
  καμια διοραση για τους κυβερνωντες τις ελλαδος
 4. 0
  0
  ΕΓΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  '' ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ …ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΥΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΩ '' [ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ]…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί