22:10 - 29/03/2014

Αδελφός και σύζυγος Γκιόλια δείχνουν Μάκη για το φόνο του δημοσιογράφου

Τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο υποδεικνύει η Αδαμαντία Γκιόλια, χήρα του Σωκράτη Γκιόλια, πως βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του ρεπόρτερ συζύγου της το καλοκαίρι του 2010. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», έχουν περάσει τριάμισι περίπου χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας αλλά μόλις πρόσφατα κλήθηκε η χήρα του από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατάθεση. Τι κατάθεσε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του δημοσιογράφου; Πως ο Σωκράτης Γκιόλιας της είχε εκμυστηρευτεί πως θα τον σκοτώσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και πως θα κάνουν να φανεί πως από πίσω βρίσκεται η Σέχτα Επαναστατών: «Ο Σωκράτης φοβόταν κι έλεγε πως θα τον σκοτώσει ο Τριανταφυλλόπουλος», είχε τονίσει. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε καταθέσει κι ο αδερφός του Σωκράτη, Περικλής Γκιόλιας. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Τον αδερφό μου θα τον σκοτώσει ο Τριανταφυλλοπουλος και θα πουν πως τον έφαγε η Σέχτα».

Ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις της οικογένειας, η Αντιτρομοκρατική δεν ερεύνησε την υπόθεση και κάλεσε μόλις τριάμισi χρονιά μετά τη σύζυγο Γκιόλια γα να δώσεi κατάθεση και μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων του «HOT DOC» και του www.koutipandoras.gr. Πρόκειται, αν μη τί άλλο, για σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες είναι δύσκολο να υιοθετήσει ή ακόμα και να πιστέψει κάποιος. Μοναδικός υπεύθυνος για να τις ερευνήσει είναι η ΕΛ.ΑΣ., η οποία ωστόσο δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Το «HOT DOC» είχε κάνει σχετικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στο Τεύχος 34. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ανάλυση της προκήρυξης της Σέχτας Επαναστατών μετά από την εκτέλεση υπήρχε ταύτιση με λίγο προγενέστερο άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην εφημερίδα του «VETO»

Με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά του το www.koutipandoras.gr είχε σημειώσει πως η έρευνα δεν προχώρησε περιέργως εδώ και τριάμισι χρόνια και πως ακόμα και η σύζυγος του Γκιόλια δεν είχε καταθέσει. Επιπλέον, δεν συσχετίστηκε η υπόθεση με το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου, παρότι υπήρχαν ακόμη και μαρτυρίες που τηο συνέδεαν με τη Σεχτα. Το πιο παράξενο από όλα είναι πως η Σέχτα δεν επικηρύχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις μετά από την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. 0
  0
  O TRIANTAFYLLOPOYLOS EINAI PROTEGE TOY SORRA
 2. 0
  0
  Ακρως ύποπτα όλα αυτά …
 3. 0
  0
  Υπάρχει Ελληνική Αστυνομία;

  Είναι κάποιος να αναρωτιέται…

  Τον Μάκη δεν θα τον πειράξουν… έχει προσφέρει υπηρεσίες στο σύστημα.

  Τώρα με ποιο τρόπο έχουν προσφερθεί αυτές οι υπηρεσίες…
  https://www.youtube.com/watch?v=BpxFG2QMhqU

  Τον Α. Βαβύλη τον συνέλαβαν το 2007 στην Ιταλία με 1500g κοκαϊνης, αμέσως μετά από την περίφημη συνέντευξη του στον Μάκη… εκδόθηκε τάχυστα στις ελληνικές αρχές… με την κατηγορία της διακίνησης σκληρών ναρκωτικών… δίκη ουδέποτε έγινε! Παρέμεινε στις ελληνικές φυλακές, μέχρι τον θάνατο του πρώην Αθηνών… ένα μήνα αμέσως μετά τον θάνατο του πρώην Αθηνών… όπως τον έπιασαν, έτσι τον άφησαν! Στα τότε γεγονότα ρόλο ως μοχλό πίεσης προς την δικαιοσύνη, έπαιξε η υπόθεση με το "παραδικαστικό κυκλωμα"… Καλούση – Μπουρμούλια κ.λ.π.

  http://www.youtube.com/watch?v=BirQDU_INvk

  Κάποιοι ήθελαν να φάνε τον Αθηνών… όταν τελικά τον έφαγαν… όλα έγιναν καλώς!

  Αυτά.

  ΥΓ
  https://www.youtube.com/watch?v=PZBLY3SAJRI

  Φήμες.. και μόνο φήμες… λένε ότι στην όλη υπόθεση πρώην Αθηνών – Βαβύλη… εμπλέκεται το δημοσιογραφικό προπαγανδιστικό τμήμα της… ομάδος έψιλον, που αρκετούς από τους δημοσιογράφους προπαγανδιστές που μετείχαν τότε… τους βλέπουμε ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Η όλη ιστορία δεν είναι τόσο απλή… εμπλέκονται το φανάρι και εδώ δυτικόφιλοι ιερείς… εμπλέκονται τα γεγονότα στα Ιεροσόλημα με τον πρώην Πατρ. Ειρηναίο… http://ektimotheou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_25.html
  Η δολοφονία με την πτώση του chinook το 2004 του Πατρ. Αλεξανδρίας…
  http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=5736&catid=30

  Μέχρι και την μονή Βατοπεδίου… όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια τιτάνια μάχη, μεταξύ ανατολής (Ρωσίας) και δυτικών δυνάμεων.. σφαίρες επιρροής τόσο στο πολιτικό, όσο και στο εκκλησιαστικό επίπεδο… ο δε Μάκης ήταν και είναι "παιδί" για πολλές δουλείες… η τελευταία δουλεία με τα γνωστά γεγονότα… λέγεται Χ. Α.
  http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4327.html
 4. 0
  0
  η έρευνα δεν προχώρησε περιέργως εδώ και τριάμισι χρόνια

  και πως ακόμα και η σύζυγος του Γκιόλια δεν είχε καταθέσει.

  Επιπλέον, δεν συσχετίστηκε η υπόθεση με το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου, παρότι υπήρχαν ακόμη και μαρτυρίες που τηο συνέδεαν με τη Σεχτα.

  Το πιο παράξενο από όλα είναι πως η Σέχτα δεν επικηρύχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις μετά από την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.
 5. 0
  0
  ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ KATA ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟY ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗS END ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΧΛΙΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ… ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ "MIA ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ" (AGRIA ZWA). ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ….
 6. 0
  0
  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ?
 7. 0
  0
  ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΨΩΡΡΑΣ!
  neataxi555.blogspot.com/2013/12/blog-post_1207.html‎
 8. 0
  0
  1:43 Η πληροφορίες είναι σημαντικές πού αναφέρεις, τώρα όσον αφορά το αν υπάρχει ελ.ας αυτό είναι μια άλλη ιστορία και ποιόν υπηρέτει όπως και ο ρόλος της ΕΥΠ/ΚΥΠ, μίλησες για δυτικές σφαίρες επιρροής, από κει και πέρα πράγμα καθόλου δύσκολο να το καταλάβει κάποιος. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι σε αυτήν την ατιμασμενη χώρα κάνεις δεν αξίζει, μόνο παρά μονάχα λίγοι και καλοί όλοι οι άλλοι είναι για σκύλο τροφή για λυσσασμένα Ντοπερμαν κυριολεκτικώς και όχι μεταφορικως. Φαντάσου ποσό μα ποσό ο Σατανάς τους εκρατα από τους όρχεις και το που πηγαίνουν η ψυχές τους!
 9. 0
  0
  Εγκυρες πληροφορίες συσχετίζου ν όλα αυτά και με την εξαφάνιση του μπόινκ.
 10. 0
  0
  άλλο βρωμερό βδέλυγμα ο Τριανταφυλλόπουλος…… και εμείς ελπίζουμε ότι θα βρεθεί κάποτε κάποιος (έστω και μαρμαρωμένος) να καθαρίσει την κοπριά του Αυγεία….μα και να μας ψάξει δε θα μας βρει αυτός ο κάποιος, τα σκατά μας έχουν καλύψει, είναι τουλάχιστον ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι…. και που να σκάβει τώρα….
 11. 0
  0
  λιγο σκεψη
  το πρωτο θεμα του θεμου που ποτε δεν εδωσε λογαριασμο ειναι σε κοντρα με τον ταρζαν που βγαζει εχτες οτι ο χρυσοχοιδης τον εσωσε τελευταια
  η σεμινα Κολλητός του καθεστωτος λεει στον υπουργο τοτε παπουτση αφου ξερεις γιατι δεν το λεες με δημοσιευση καθως και μια επιστολη καυστικη προς τον παπουλια κολλητο της και τον στολιζει-φυσικα απο τοτε η σεμινα δεν υπαρχη-
  αρχων τοτε γινεται ο χοτ ντογκ στα κρατικα μμε αφου τοτε ολους τους κολλητους τους μαζευουν εκει σταη γαμβρα μαρκελους βαξεβανιδες κλπ και ολοι κοντρα στον ταρζαν
  που τοτε αγωνιζεται να αποδειξει για την αθωότητα των ολυμπιακων αθλητων που εντελως τυχαια εχτες τα δικαστηρια τους αθωοσαν .
  πως γινεται να εχεις επιτυχιες σαν εφημεριδα με ζαχοπουλους και βατοπεδια να εισαι πρωτη κυριακατικη και ξαφνικα να χωριζεται σε δυο για να μην εχεις σχεσει με βρωμια σε χρηματακομιστη.. τοτε ο γκιολας εμεινε στο θεμο αλλα ηξερε πολα σαν αρχησυντακτης και …… η σεμινα λεει στον παπουτση πες την αληθεια καθως και για τον θανατο του μεγαλοκαλαναρχη στην κυπρο και τον συγγενικο του καρελια . αρχων στα κυπριακα μμε γινετε ο μπομπολας καθως και εδω το ιδιο αγοραζοντας και το- πρωτο θεμα -καθως και στην ερτ αφου τους διωχνει ολους απο τον προσκηνιο που κατι γνωριζαν απο μάχιμη δημοσιογραφια , τωρα για να καταλαβουμε και το σαπιο πολιτικο συστημα που δημιουργησαν κανουμε και ποταμια με δημους και θεοδωρακιδες για να καταστρεψουμε και το ονομα του αλλου που αρχησε να μιλαει στα βαθεια γεραματα και να αναβει σπιθες.
  η κοντρα μεταξυ πολιτικων και δημοσιογραφων που τους ανέδειξαν και εχουν πολλα στην γουνα τους αρχησε αρα το εργο ξεκινα παρτε ποπ κορν και αλλα στο καναπε [αφου τον βολευτήκαμε για την τυχη μας] και θα δουμε πολλα να βγαινουν στη φορα αρκει να εχεις λογικη να αναλυεις ,,,,εχτες υπηρχε απεργια δημοσιογραφων εν ωρα βουλης και διαφονιων ξερει κανεις γιατι!!!!!!!!! ??????εκτος απο την επιθεση στον δημοσιογραφο ??????αραγε ο ξηρος και παλαιοκωστας ειναι καλα???????μαλλων
 12. 0
  0
  PROS 1240
  KAI O MARMAROMENOS STO KOLPO TOU SORRA EINAI
 13. 0
  0
  Βρε παιδιά, μπορεί σε κάποιους ο Μάκης να μην είναι αρεστός, μπορεί να είναι σε άλλους αντιπαθής, αλλά να το πηγαίνουν κάποιοι τόσο μακριά ότι είναι δολοφόνος, πάει πολύ.Κάνετε κράτει.
  Το "Πρώτο Θέμα" δημοσιεύει σαχλαμάρες για να εκδικηθεί τον Τριανταφυλλόπουλο γιατί έβγαλε στη φόρα τη χλιδάτη βίλλα του Θέμου στην Ελβετία, του έκανε ο Θέμος αγωγή και την έχασε υπέρ του Μάκη.
  ¨Ημαρτον! μην τσιμπάτε με ότι σας σερβίρουν οι φυλλάδες που εξυπηρετούν όλες τους Προσωπικά συμφέροντα των ιδιοκτητών τους.
 14. 0
  0
  to thema den einai an einai arestos o makis h oxi alla to oti einai apo ta megalitera lamogia!
  les na lene psemata kai oi syggeneis tou golia?
 15. 0
  0
  Απο την πρωτη στιγμη της δολοφονιας – μου εχει κολλησει – πως εχει βαλει το χερακι του ο συγκεκριμενος κυριος… κι ας μην ξερω κατι συγκεκριμενο . Ευχομαι καποια στιγμη να επεμβει επιτελους η Νεμεση γενικοτερα , γιατι στην " δικαιοσυνη" των αν θρωπων δεν πιστευω .
 16. 0
  0
  Δεν ξέρετε και δεν ξέρω ποιός ήταν πίσω απο την δολοφονία.
  Δεν υπερασπίζομαι τον μάκη διότι τον θεωρώ τον χείρηστο του είδους του.
  Πλήν όμως, τώρα τελευταία έχει ενοχλήσει πολύ το ίδιο το σύστημα που πρίν απο κάμποσα χρόνια τι υπερασπιζόταν.
  Η συνέχεια κοντά στις εκλογές. (εκτός και αν σταματήσει ο μάκης να ενοχλεί τους παρακυβερνώντες)
 17. 0
  0
  Μην τα βαζετε με το Μακη,δειξτε κατανοηση παιδι της ζουγκλας ειναι με τις μαιμουδες και το μογλη μεγαλωσε, τι περιμενετε- να εχει αλλο χαρακτηρα? μην χτυπιεστε τωρα ολοι εσεις, τοσα χρονια αυτον βλεπατε αυτον θελατε,μην τον πληγωνετε τωρα λιγη αγαπη χρειαζετε,τοσα ξενυχτια ''αποκαλυψεων'' σας προσφερε,μεχρι και με την τραπεζα του Σωρρα ασχοληθηκε!μην ειστε αχαριστοι επειδη εβγαλε φραγκα κι εσεις τιποτα!
  ΝΙΚΟΣ
 18. 0
  0
  ο μακισ ξαναβγαινει για να βοηθησει τον σωρα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί