Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:07 - 18/03/2015

Αγωνία για δυο κορίτσια που εξαφανίστηκαν σε Ταύρο και Πετράλωνα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έκκληση για τον εντοπισμό της 14χρονης Νταϊάνα Ν. και της 15χρονης Σιμπέλ Κ. απευθύνει το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι δυο έφηβες εξαφανίστηκαν από Ταύρο και Άνω Πετράλωνα.

Η 14χρονη Νταϊάνα Ν. εξαφανίστηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, 17 Μαρτίου, από την περιοχή του Ταύρου. Έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μπλε τζιν παντελόνι και ροζ παπούτσια.

Η Νταϊάνα κινδυνεύει και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαία η δημοσιοποίηση της εξαφάνισής της και είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολιτών προκειμένου σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα, στις 16 Μαρτίου στις 18:00 εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πετραλώνων η 15χρονη Σιμπέλ Κ. Από εκείνη την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Σιμπέλ έχει μαύρα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 μ. και ζυγίζει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πλεχτή μπεζ ζακέτα, άσπρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 9:46 ΠΜ

    Το τσιπακι που εχουν βαλη στοχο να μας βαλουν δεν θα περαση

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 12:37 ΜΜ

      Οντως! Κριμα ομως να υποφερουν αθωα παιδια προκειμενου το συστημα να περναει τα δικα του. Αισχος

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 2:07 ΜΜ

      δηλαδη κατα την αποψη σας απαγαγουν επιτηδες τα παιδια με σκοπο να μας πεισουν για το τσιπ??

  2. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 1:11 ΜΜ

    Εαν ΔΕΝ ειναι Ελληνιδες
    αγνοειστε τες..
    Μαλλον στην ISIS εχουν
    καταταγει και προσφερουν
    τωρα τις ευνοητες υπηρεσιες τους

  3. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 7:17 ΜΜ

    Μα ριξτε μια ματια στα ξενα και αμερκανικα καναλια τι θορυβος γινεται καθημερινα για να τσιπαρουνε την ανθρωποτητα Και ποσο διαφυμιζουν οτι βρισκουν τα τσιπαρισμενα σκυλια κλ κλπ κλπ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  4. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 11:32 ΜΜ

    Το τσιπάκι είναι ένα GPS. Τέτοιο έχετε συνέχεια μαζί σας στο κινητό σας, στο αμάξι σας, στο λάπτοπ σας κτλ. Θα σας πειράξει να σας το εμφυτεύσουν; Αφού το κουβαλάτε μόνιμα ρε πρόβατα. Η κάρτα του πολίτη είναι μεικτή κάρτα και ανάληψης και πληρωμής. Τέτοιε έχετε ήδη στο πορτοφόλι σας. Η κλαρτα θα σας πειράξει ρε πρόβατα; Τόσα χρόνια χωρίς κάρτα και ατσιπάριστοι, τι έκανε η ελεύθερη βούλησή σας; Μας οδήγησε σε καμιά αρετή; …. Ε ρε τσιπάρισμα που θέλετε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*