Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:44 - 27/11/2014

Ήρθε η ώρα να σου ζητήσω κάτι προσωπικά…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Eδώ και πέντε χρόνια προσπαθώ να σου δείξω ένα νέο δρόμο κατανόησης του τι συμβαίνει γύρω μας. Προσπαθώ να σου δείξω τις αλήθειες που κρύβουν, τους τρόπους που μας ελέγχουν, όλα όσα μας έχουν κάνει για να είμαστε στη θέση που είμαστε σήμερα.

Δεν κρύφτηκα ποτέ ,πήρα τα ρίσκα μου, τα έβαλα με μεγάλες δυνάμεις, δεν σταμάτησα ποτέ να φωνάζω για την ανάγκη αλλαγής αυτού του κώλο πολιτισμού της χέστρας,δεν άλλαξα ούτε μια γραμμή από τις αρχικές μου ιδέες,παρέμεινα πάντα αληθινός και πάντα πρώτος στο να δείξω που κρύβεται το θηρίο.

Αυτά τα ρίσκα ήταν λογικό να οδηγήσουν σε επιθέσεις, με γνώσει κάθε φορά σε κάθε κίνηση. σε κάθε σχεδιασμό ρισκάραμε με όλη την καρδιά μας.

Δεν είμαι εδώ. Για να σου πουλήσω φούμαρα ούτε για να σου ζητήσω ψήφο ούτε για να σου ζητήσω χρήματα, είμαι εδώ και κάνω αυτό που λέει καρδιά μου, κάνω αυτό που θεωρώ ότι εχω σαν αποστολή να κάνω στην σημερινή φυλακή που ζω.

Πριν μερικές μέρες σου εξήγησα με ποιον τρόπο γίνεται η κρυφή φίμωση, φίμωση μέσα της σκιες σε όλους όσους δεν θέλουν να ακούγεται η φωνή τους γιατί ίσως να φοβούνται όλα αυτά που μπορώ να πουν.

Ένας από αυτούς τους τρόπους χρησιμοποιήθηκε και για τη σελίδα μας στο facebook.Αυτή τη στιγμή αν και έχουμε μια σελίδα με πάρα πολλές χιλιάδες μέλη όταν αναρτούμε ένα άρθρο μας το βλέπουμε δεκάδες ίσως και εκατοντάδες σπανία το βλέπουν και χιλιάδες.

Μιλάω λοιπόν και καλω τους φίλους του κατοχικά νέα και όχι όλους όσους έχουν έρθει για να κάνουν το έργο που τους εχει δωθει εντολη να κανουν!

Ο μόνος τρόπος να νικήσω αυτό που μου κάνουν στο facebook είναι να σου ζητήσω από σήμερα όταν θέλεις να κάνεις ένα like σε κάποιο τα αρθρα μας να επιλέγεις να μην κάνεις like αλλά να κάνεις share, να μοιράζεσαι δηλαδή το άρθρο μας στον τοίχο σου γιατί έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες την πληροφορία μας να την δουν κάποιοι παρα να παραμένουμε στην δικιά μας σελίδα ,αυτό θεωρώ ότι αν συμβεί από όλους τους φίλους του κατοχικά θα ξεκολλήσει την μαυρίλα που έριξαν πάνω μας.

Άρα οι φίλοι ,οι φίλοι της αλήθειας, οι αληθινοί ερευνητές, αυτοί που θέλουννα δείξουν στους διπλανούς τους, στους συνανθρώπους τους τι πραγματικά παίζει σήμερα στον κόσμο μας,τους παρακαλώ πολύ να κάνουν διαμοιρασμό των άρθρων μας στον τοίχο τους, ξέρω ότι είναι πολύ αυτό που ζητάω ξέρω ότι πολλοί δεν θα θέλατε να φαίνεται με τι ασχολείστε τη διαβάζετε και ποιες πληροφορίες παίρνετε αλλά θα ήθελα να έχετε το θάρρος να βοηθήσετε την αλήθεια να βρει το δρόμο της.

Να είστε καλά και σας ευχαριστώ για την επιστοσύνη που μου έχετε δείξει μέχρι σήμερα.

Stranger



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. emena mou ekane like kapoios pou exei to idio mayro aspro eikonidio me esena alla legetai kapws alliws ..?!?parolayta ayto einai to ligotero an kai mou kineis tin periergeia ..

  2. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 6:15 ΜΜ

    STRANGER ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ FACEBOOK TA ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ATHINAIOS ELLINAS.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ.

  3. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 8:34 ΜΜ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΡΧΗΓΕ…ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ…ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ.. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ [ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ] ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Ο KLAUS ΤΗΝ ΟΥΡΑ…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ …ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ…ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ..ΤΙ ΚΑΝΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. τα σχολια ειναι ολα υπο κατασκευη σε λιγες ωρες θα ειναι ολα ενταξει !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*