Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:06 - 22/08/2014

Ήρθε επικίνδυνο τσουνάμι λαθρομεταναστών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ήρθε επικίνδυνο τσουνάμι λαθρομεταναστών

Αγωνία για είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα


Περισσότεροι από 180 λαθρομετανάστες έχουν περισυλλεγεί τις τελευταίες 48 ώρες (!) στο ανατολικό Αιγαίο, με την ελληνική κυβέρνηση να τους βαφτίζει «παράτυπους μετανάστες» και να καθησυχάζει ότι όλα είναι υπό έλεγχο!

Από την Τετάρτη μέχρι σήμερα οι άνδρες του Λιμενικού δεν προλαβαίνουν να διασώζουν ναυαγούς που επιχειρούν να αποβιβαστούν παράνομα σε κάποιο ελληνικό νησί. Μάλιστα, όλα αυτά την ώρα που ανοιχτά της Λήμνου εξελίσσεται νέο θρίλερ με μετανάστες, όπου βυθίστηκε σκάφος με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Στη Χίο 52 λαθρομετανάστες κατέστρεψαν τη μηχανοκίνητη φουσκωτή λέμβο στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στο νερό. Στη Ρόδο 48 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν κοντά στον όρμο της Λίνδου και άλλοι 15 στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης. Στη Σάμο 32 λαθρομετανάστες διασώθηκαν όταν η φουσκωτή βάρκα τους άρχισε να βάζει νερά. Το ίδιο συνέβη και σε 33 παράνομους μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου.

Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν τους τελευταίους μήνες οι Τούρκοι διακινητές παράνομων μεταναστών για να υποχρεώσουν την Ελλάδα να τους μεταφέρει σε ελληνικό έδαφος: Φορτώνουν τους απελπισμένους ανθρώπους σε φουσκωτές βάρκες ή μικρά ιστιοφόρα και τους «συμβουλεύουν» μόλις εισέλθουν στα ελληνικά και τους πλησιάσει η ελληνική ακτοφυλακή για να τους ζητήσει να απομακρυνθούν, εκείνοι να βυθίζουν τα σκάφη τους! Το σκεπτικό τους είναι ότι με αυτόν τον τρόπο οι ελληνικές αρχές θα αναγκαστούν να τους διασώσουν και να τους προωθήσουν στην χώρα μας!

Η σημαντική αυτή αποκάλυψη περιλαμβάνεται στην Έκθεση της Επιτροπής της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για τη Διερεύνηση της παράνομης μετανάστευσης στα παράλια του Αιγαίου, που δημοσιεύτηκε στις αρχές Μαϊου στην τουρκική εφημερίδα Ζαμάν. Όπως αναφέρεται πολλές από τις βάρκες που μετέφεραν λαθρομετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα «βυθίστηκαν σκόπιμα από τους επιβαίνοντες όταν ένιωσαν ότι θα συλληφθούν από την ελληνική ακτοφυλακή». Η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, υποστηρίζει ότι η προώθηση των μεταναστών από τα τουρκικά προς τα ελληνικά παράλια γίνεται με την «ανάμειξη» των τουρκικών αρχών καθώς άντρες της τουρκικής ακτοφυλακής είναι πιθανό να τους «καθοδηγούν» για το πώς θα καταφέρουν να εισέλθουν στην χώρα μας.

Τις τελευταίες ημέρες στο τεράστιο πρόβλημα των παράνομων μεταναστών ήρθε να προστεθεί και ο φόβος για είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα, καθώς είναι πλέον δεδομένη η εξάπλωσή τους στα Βαλκάνια.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του RealFm 97,8 με τον δικηγόρο των Κούρδων μεταναστών κ. Ν. Ρασίντ, μου αποκάλυψε ότι όχι μόνο «υπάρχει κίνδυνος εισαγωγής τζιχαντιστών στην Ελλάδα» αλλά αυτός ο κίνδυνος « είναι άμεσος». Όπως επισήμανε σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτήν τη στιγμή οι τζιχαντιστές αναζητούν συμμάχους ενώ πρόσθεσε ότι «οι Κούρδοι δεν είναι φανατικά θρησκευόμενοι κι έτσι ενσωματώνονται στις κοινωνίες όπου μεταναστεύουν».

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 12:17 ΜΜ

    Ελα να πιανουμε τον στοχο του τουρισμου… κανα δυο εκ. μεινανε…

    Αυτοι ξεκινουν τον σεπτεμβριο τις διακοπες τους .

    Οι λεγωμενοι κολυμποτουριστες ερχονται…

    Και αμεσως μετα ακολουθει η αναπτυξη…

    Σωθηκαμε σωθηκαμε….

    ειπα και εγω τοσο ικανοι πολιτικοι και να μην μπορουν μερικους λαθρο να τους βαπτισουν τουριστες….

    μπραβο …μπραβο.. ετσι να φτιαχνει η πατριδα….

  2. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 12:33 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ , ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ . ΚΟΠΡΙΑ .

  3. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 1:03 ΜΜ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ;(ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ "ΚΡΑΤΟΣ"Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ;

    • Ανώνυμος 08/22/2014 @ 7:02 ΜΜ

      Ελα ντε…Αν εσυ δοκιμασεις να μπεις πχ. στην Αυστρια χωρις χαρτια θα σε μαζεψουν να σε κερασουν και καφε? Ειναι ΛΑΘΡΟμεταναστες και τιποτα περισσοτερο. Για να μην μιλησουμε για τις αρρωστειες που κουβαλανε, περαν των εγκληματικων στοιχειων. Μιλαμε για τα αυτονοητα!

  4. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 2:07 ΜΜ

    με εμπολα ποσοι ειναι ?
    καραντινα εχουμε για ολους ;

  5. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 3:25 ΜΜ

    Oπως λεει και ο Χιος κλειδωστε του γερους και τις γριες,αυτοι ψηφιζουν αυτους που μας κυβερνουν και μας εχουν φερει σ αυτη την κατασταση…….

    • Ανώνυμος 08/22/2014 @ 7:03 ΜΜ

      Οι νεοι ψηφισαν Συριζα, τους λαθρολαγνους… Καλα μπουμπουκια ειναι και αυτοι!

  6. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 5:02 ΜΜ

    Θα παρακαλέσω τα κατοχικά να αλλάξουν την ταμπέλα "ηρθε επικίνδυνο τσουνάμι λαθρομεταναστών" εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές που απλά ταξίδεψαν με βάρκα την allahu akbar για ένα καλύτερο αύριο,θα πρέπει όπως είχε δηλώσει και ένας μεγάλος πολιτικός να τους ευχαριστήσουμε που μας επέλεξαν,εγώ δίνω τον μισθό μου για ιατρική περίθαλψη στους δύστυχους μετανάστες που θαλασσοδέρνονταν.. Δεν βρίσκονται εκει μέσα εξτρεμιστές ούτε έχουν έμπολα όπως έγραψε ο συνέλληνας απο πάνω,ένα απλό βηχαλάκι είναι,πουντιάσανε οι άνθρωποι τόσο καιρό και δεν είναι εξτρεμιστές απλά γνωρίζουν για τα χαστούκια που δίνουν οι φασίστες-νεοναζί-ρατσιστές Ελληνες και πιθανόν να επαναστατίσουν δικαιολογημένα λόγο των πογκρόμ και της ανεργίας που θα γνωρίσουν στην Ελλάδα..

    Με τις υγείες μας..

    • Ανώνυμος 08/22/2014 @ 7:09 ΜΜ

      Παρτους στο σπιτι σου αγαπητε μου, και ελπιζω να ειναι μεγαλο, πληρωσε για το φαγητο και την ιατρικη τους περιθαλψη καθως και για τα εξοδα επαναπατρισμου τους. Επισης, καθωτι πολλοι απ αυτους εχουν και σεξουαλικες αναγκες, προκειμενου να βιαζουν αθωο κοσμακη, κανε ο,τι μπορεις για να τους τις ικανοποιησεις.. Πρεπει να σου κοβουν πολυ καλο μισθο παντως για να γραφεις ο,τι γραφεις μετα το απεραντο μπαχαλο που εχει γινει η Ελλαδα εξαιτιας αυτων των…πονεμενων ανθρωπινων ψυχων! Προφανως η πονεμενη ψυχη του Ελληνα δεν σε συγκινει..με τις υγειες σου.

      • Ανώνυμος 08/22/2014 @ 8:53 ΜΜ

        Ρε μάγκα εσύ χαλάρωσε όλο αυτό το έγραψε με ειρωνική διάθεση σιγά μη βάλω σπίτι μου τα μπαστάρδια και σύν της άλλης με πρόσβαλες κι όλας,ούτε πληρώνομαι,ούτε είμαι κτηνοβάτης..Δες πόσο μας έχουν κάνει τ αρχίδια πλανήτες οι ανθρωπιστές του κώλου που γράφουμε μια μαλακία και ορισμένοι μπορεί να συμφωνούν κι όλας..

      • Ανώνυμος 08/22/2014 @ 11:55 ΜΜ

        Καλά βρε φίλε, δεν κατάλαβες ότι ο παραπάνω σχολιαστής τα έγραψε ειρωνικά και όχι σοβαρά;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*