08:00 - 30/03/2015

Έχει κόλλημα με το 6 η μου φαίνεται ;


ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Watch Obama straight up school his critics one by onePosted by NowThis on Tuesday, March 24, 2015

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Τί κρίμα που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν σε συμβολισμούς αριθμών (ανήκουν στην ίδια κατηγορία με αυτούς που πιστεύουν σε ζώδια, χαρτορίχτρες, μάντες, κρυσταλοτιδήποτε, κλπ). Αυτά τα έλεγαν οι εβραίοι στους χαμηλής νοημοσύνης πιστούς τους.
  Αναρωτιέμαι γιατί θέλει το είδος μας να πιστεύει σε παπάρες… γιατί δεν θέλει να απελευθερωθεί από εξαρτήσεις βλακείας και να βάλει την λογική, την σκέψη, την γνώση πάνω από όλα. 3000 χρόνια τα ίδια καθυστεριμένα πράγματα λένε και 3000 χρόνια ίδια λάθη και ίδιοι ηλίθιοι ζουν στον πλανήτη μας.
  • 0
   0
   ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΙΔΙΟΦΥΙΑ" ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΙΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ",ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΠΙΟ ΑΠΕΞΑΡΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ'ΡΘΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.
 2. 0
  0
  ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ.
 3. 0
  0
  12-21 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗ
  ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ-
 4. 0
  0
  Μάγκας ό 7.46 ωραία απάντηση φίλε!
 5. 0
  0
  6 6 6 6 6 6

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί