Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:10 - 04/02/2015

Έτσι ξαφνικά, οι ρώσοι «έβγαλαν βόλτα» 700 διηπειρωτικούς πυραύλους σε έξι σημεία σε όλη την Ρωσια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε μία κίνηση που εγείρει πολλές ανησυχίες προέβη η ρωσική διοίκηση στρατηγικών πυραύλων σήμερα 04 Φεβρουαρίου 2014.

Συγκεκριμένα κινητές μονάδες βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων «Topol» και «Yars» , βγήκαν για περιπολία σε έξι περιοχές της ρωσικής επικράτειας.

Τα οχήματα κινητών εκτοξευτών βαλλιστικών πυραύλων «Topol», «Topol-M» και «yars», μετακινήθηκαν για την διενέργεια «περιπολίας» σε έξι περιοχές της Ρωσίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο η υπηρεσία Τύπου του Γραφείου Πληροφοριών, του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, αναφέρει το πρωσικό πρακτορείο ειδήσεων lenta.ru».

«Στους τομείς και θέσεις στις περιοχές Τβερ, Ιβάνοβο, Κίροφ, στις περιφέρειες Ιρκούτσκ και Αλτάι και στην Δημοκρατία του Mari El, κινούνται από το πρωί 700 κινητά συστήματα αυτού του τύπου των διηπειρωτικών πυραύλων,στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των εκτοξευτών,» είπε ο εκπρόσωπος γραφείου, συνταγματάρχης Ιγκόρ Εγκόροφ .

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2015 , σύμφωνα με τα σχέδια εκπαίδευσης μάχης κατά την χειμερινή περίοδο, προβλέπονται οι κινήσεις των συστημάτων αυτών. Έτσι, τα ρωσικά συντάγματα πυραύλων θα μετακινούνται συνεχώς για περίπου 60 ημέρες το χρόνο.

Το 2015, προβλέπονται πολλές και διάφορες ασκήσεις των εν λόγω στρατιωτικών συστημάτων, αναφέρουν οι ρώσοι. «Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σε περίοδο πολέμου, η επίθεση του εχθρού θα έχει ως στόχο τους εν λόγω διηπειρωτικούς πυραύλους , για αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο» δήλωσε ο Yegorov.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, έχουμε τονίσει ότι η μετακίνηση τόσων πολλών μονάδων βαλλιστικών πυραύλων, υπακούει μόνο σε μία λογική « σε αυτή της συνεχούς πολεμικής ετοιμότητας».

Δεν έβγαλαν στο «σεργιάνι» οι ρώσοι την αφρόκρεμα του πυρηνικού οπλοστασίου τους, μόνο και μόνο για την διενέργεια ασκήσεων, αλλά πιθανόν για την άσκησης τρομερής πίεσης προς το ΝΑΤΟ, να μην υλοποιήσει αυτά που έχει προγραμματίσει.

Υπενθυμίζουμε ότι νατοϊκές δυνάμεις ετοιμάζονται για ασκήσεις στην Γεωργία, η Βουλγαρία καλεί για «εκπαίδευση» 3000 στρατιωτικούς από την εφεδρεία, στην Πολωνία θα συγκεντρωθούν τεθωρακισμένα από Γαλλία και Καναδά, μαχητικά από ΗΠΑ, και τέλος στις χώρες της βαλτικής θα μεταβεί μέρος της δύναμης ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ.

Εάν όλο αυτό δεν «βρωμάει μπαρούτι» , τότε αφορά αποκλειστικά και μόνο το άνοιγμα του τριώδιου .

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΣΤΟΔΙΑΟΛΟ. ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

  2. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 12:15 ΠΜ

    Και εγω εβγαλα τον σκυλο μου βολτα !!!
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ;;;
    Μονο τα αμερικλανακια εχουν το δικαιωμα;;
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ …ΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ """ΠΑΡΚΟ"""!!!!

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ..ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ;;; Μπααααα!!!!

  3. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 7:02 ΠΜ

    parte trofes to bam erxetai . ti den katalabenete

  4. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 7:53 ΠΜ

    Δεν "βρωμάει μπαρούτι"
    Ουράνιο βρωμάει!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*