Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:09 - 01/07/2014

Έτσι θα πετάξουν τους Ελληνες από τα σπίτια τους!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έξωση και μετά… επίδομα ενοικίου

Aπο το ερχόμενο Φθινόπωρο αναμένεται να απλωθεί πάνω από τη χώρα μας ο βραχνάς των εξώσεων και των εικόνων που είδαμε από το μεγάλο στεγαστικό κραχ στις ΗΠΑ και στην Ισπανία όπου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες «πετάχτηκαν» στο δρόμο μέσα σε μια νύκτα μαζί με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους.

Την εξέλιξη του θέματος των πλειστηριασμών την είχε αποκαλύψει ήδη από πέρσι το Newsbomb όταν άνοιξε το θέμα με τις έντονες πιέσεις της τρόικας οι οποίες τελικώς πήραν παράταση για να μην υπάρξει πρόβλημα πολιτικής σταθερότητας και «πέσει» η κυβέρνηση. Όμως ακόμα και στις 19 Ιανουαρίου του 2014 είχαμε αποκαλύψει με αναλυτικό ρεπορτάζ ποιές ακριβώς είναι οι διαθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να αποτραπούν βάρβαρες και απάνθρωπες καταστάσεις, οι δανειστές και οι τράπεζες πιέζουν ώστε να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί ακόμα και μέσα στο 2014 παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί προς τον ελληνικό λαό ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι φέτος.

Το πρόβλημα έχει μετατραπεί σε πολύ μεγάλο πονοκέφαλο για το οικονομικό επιτελείο και το Μαξίμου καθώς όπως όλα δείχνουν δεκάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε κάποιο διακανονισμό με τις τράπεζες.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι πλειστηριασμοί αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση που προβλέπεται στο προσφάτως ψηφισθέν επικαιροποιημένο μνημόνιο το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η ελάχιστη τιμή για τον πλειστηριασμό θα είναι στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου ανεξάρτητα από το ποσό που χρωστάει ο πολίτης.

Τα προγράμματα των πλειστηριασμών θα δημοσιοποιούνται με καταχωρήσεις στα ΜΜΕ και σε ειδική σελίδα που θα δημιουργήσει η γενική γραμματεία εσόδων, ενώ όταν ο πλειστηριασμός κρίνεται άγονος οι τιμές θα πέφτουν ακόμα πιο κάτω από το 1/3 της αντικειμενικής αξίας.

Το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει να κάνει με κάποια μορφής αντίστασης απέναντι στους δανειστές.

Τα υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας εξετάζουν μήπως με κάποιο τρόπο αξιοποιήσουν χρήματα από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο προκειμένου σε πρώτη φάση να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πολίτες που πρόκειται να χάσουν τα σπίτια τους και σε δεύτερη φάση να δώσουν κάποιο συμβολικό επίδομα ενοικίου για όσους μείνουν στον δρόμο.

Επί της ουσίας δηλαδή το σχέδιο της κυβέρνησης δεν προβλέπει τίποτα παραπάνω από ένα ευτελές επίδομα ενοικίου για όσους «ξεσπιτωθούν». Μάλιστα όπως γράφει και το Πρώτο Θέμα οι σκέψεις της πολιτικής ηγεσίας είναι το ποσό αυτό να κινείται περίπου από 150 μέχρι 300 ευρώ και να δίδεται για περίπου 12 μήνες σε όσες οικογένειες βρεθούν στο δρόμο.

Είναι προφανές ότι όλες αυτές οι συζητήσεις γίνονται στο παρασκήνιο και δεν δημοσιοποιούνται διότι στο Μέγαρο Μαξίμου φοβούνται πως το όλο ζήτημα θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί τέτοιου είδους «αστείες» λύσεις που εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού.

Το θέμα το αποκάλυψε, χωρίς να το αντιληφθούν αρκετοί, ο ίδιος ο πρωθυπουργός στις 14 Απριλίου όταν σε μια αποστροφή της ομιλίας του είχε μιλήσει για «κοινωνικές κατοικίες». Τότε αρκετοί ερμήνευσαν την φράση του πρωθυπουργού ως εξής: «Θα ανασκευαστούν συγκεκριμένα κτίρια του δημοσίου προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι».

Μόνο που στο πίσω μέρος του μυαλού του πρωθυπουργού βρίσκονται οι άστεγοι που θα προκύψουν το προσεχές διάστημα από το «τσουνάμι» των πλειστηριασμών που πρόκειται να ξεκινήσει μετά το Φθινόπωρο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 9:05 ΜΜ

    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΡΕΛΕΛΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΕ!!! ΣΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ!

  2. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 9:21 ΜΜ

    Έτσι θα πετάξουν τους Ελληνες από τα σπίτια τους!…ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ …ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ…Η ΤΑΝ Η ΕΠΙΤΑΣ…ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ.

  3. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 10:02 ΜΜ

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

  4. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 10:18 ΜΜ

    Ανάπτυξη, ευημερία, τούρκικα, θηριώδεις LCD (για να επαιδώνετε τις ειδήσεις που σας πασάρουν οι περιούσιοι και οι συνεργάτες τους) κινητά παντόφλες, δημοκρατία
    Ο σαμαράς ο βενι σελόμ σελίμ και οι υπόλοιποι είναι καλοί άνθρωποι
    τα ματ είναι κακά οι δικαστές η εφορία η τρόικα

    Ελεύθερα τρέξτε να χτυπήσετε τις κατσαρόλες σας στο Σύνταγμα μπας και αλλάξει η τύχη μας

    https://lh5.googleusercontent.com/-wQe3P9yRsOA/T30v9a-ODlI/AAAAAAAAB-Y/VEokbJCc3m8/s70/sick.gif

  5. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 11:32 ΜΜ

    Οι μαυροι που φερανε τη πατησανε… οι δολιοι… Οι ασπροι,οι δικοι μας, που τους φερανε… τι θα παθουνε??? ΤΙ Γ@ Μ….Ε!!!!!

  6. Ανώνυμος 07/02/2014 @ 2:35 ΠΜ

    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    μην πληρωνετε τις τραπεζες
    …….
    μην ψηφιζετε το σαμαροβενιζελικο
    μην ψηφιζετε το σαμαροβενιζελικο
    μην ψηφιζετε το σαμαροβενιζελικο
    μην ψηφιζετε το σαμαροβενιζελικο
    …..
    σταματηστε να ειστε δουλοι
    σταματηστε να ειστε δουλοι
    …..
    αησικτιρι βαρεθηκα με εσας …ελληνακια…

  7. Ανώνυμος 07/02/2014 @ 2:39 ΠΜ

    μην απαντατε στις εισπρακτικες
    μην συνεργαζεστε με τις εισπρακτικες

    μην απαντατε στις εισπρακτικες
    μην συνεργαζεστε με τις εισπρακτικες

    μην απαντατε στις εισπρακτικες
    μην συνεργαζεστε με τις εισπρακτικες

    ………

    αντε "ζωα" …δεν σηκωνεστε που δεν σηκωνεστε απο τον καναπε
    καντε τουλαχιστον με αυτον τον τροπο τους…αντιστασιακους !!!

    αησικτιρι…σας βαρεθηκα ….κλελληνακια…..

    • Ανώνυμος 07/02/2014 @ 10:39 ΠΜ

      Και λίγα τους γράφεις φίλε, δεν ξεστραβώνονται με τίποτα τρέχουνε απελπισμένοι με τα κεφάλια κάτω και πληρώνουν σα μαλάκες όποιον τους ζητήσει λεφτά

      Για μένα το καλύτερο σχόλιο είναι του 2 Ιουλίου 2014 – 12:21 π.μ.

      Αν δεν μπορείς να το σώσεις το ακίνητο σου γιατί δεν έχεις λεφτά, διάβασε ποιά ημερομηνία το βγάζουν σε πλειστηριασμό, μάζεψε τα πραγματάκια σου από μέσα και βρες κάπου να τα χώσεις (αποθήκη φίλου, υπόγειο πατρικού, στάβλος στο χωριό, κ.λ.π.)

      και μετά βάλτου φωτιά και μην αφήσεις κολυμπηθρόξυλο όρθιο……..
      Και σε πολυκατοικία, μην ανησυχείς, θα προλάβουν να βγουν έξω οι ένοικοι μέχρι να φτάσει σε αυτούς ενώ εντωμεταξύ το διαμέρισμα θα έχει γίνει στάχτη!

      το γέλιο όμως θα γίνει στις μονοκατοικίες και τις μεζονέτες αν το κάνετε αυτό, καμμένο και το οικόπεδο ακόμα!

      Αυτός θα είναι ο τρόπος αντίδρασης ο δικός μας, οι Ισπανοί προσπάθησαν να τα προστατέψουν ομαδικά, βοηθώντας ο ένας τον άλλον και μαζευόντουσαν μπούγιο στις κατασχέσεις για να μην τα πάρουν, γινόντουσαν φασαρίες και τους κατεβάσανε τα ΜΑΤ και τους λιανίσανε, οι Αμερικάνοι είναι έτσι και αλλιώς κοτόπουλα τελειωμένοι εδώ και χρόνια

      Αν εμείς αντιδράσουμε έτσι ΤΙ σκατά θα κάνουν για να μας αντιμετωπίσουν;

  8. Ανώνυμος 07/02/2014 @ 3:55 ΠΜ

    Οσο πιο πολύ μας μαζικοποιούν τόσο πιο πολύ θα μας ελέγχουν. Οσο δεν αντιδράμε τους προωθούμε τα σχέδια. Η νέα τάξη των ιλλουμινάτι θέλει να ελέγχει τις μάζες γιατί μας φοβούνται . Ο φόβος τους για ξεσηκωμό είναι μεγάλος . Γι' αυτό τον λόγο προσπαθούν να μας ελέγχουν με κάθε τρόπο.Ολοκληρωτικός έλεγχος . Μετά λοιπόν από την εξαθλίωση θα έρθει και η ηλεκτρονική ταυτότημα η οποία έχει ήδη ψηφιστεί σαν νόμος από το 2009 και περιμένουν τη στιγμή που θα "ωριμάσει" ο λαός για να μη μπορεί να αντιδράσει σε τίποτα .Το τελικό τους "χτύπημα" θα είναι το τσιπάκι για να ολοκληρώσουν το έργο τους με την γκετοποίσηση δηλ. σπίτια με πολλές οικογένειες να ζουν μαζί και να δουλεύουν για αυτούς και όχι μόνο.

  9. Ανώνυμος 07/02/2014 @ 8:33 ΠΜ

    Ελεος πια γιατί τσιμπάτε όλοι; δεν το βλέπετε καθαρά έχουν αρχίσει και δεν πληρώνουν οι Ελληνες οπότε αρχίσαν εκβιασμούς, απειλές ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ…
    Ξεχάσατε ότι είμαστε το πειραματόζωο της ΝΤΠ; ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ, διαβάστε να ξαναθυμηθείτε, δεν πληρώνουν οι Ελληνες και δεν δίνουν οι ξένοι, πως θα συντηρηθούν και οι 300 Ελληνόφωνοι εδώ μέσα;
    ΔΠ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*