Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:00 - 17/02/2015

Ένταλμα σύλληψης σε Αμερικανό πράκτορα της CIA στην Ελλάδα. Κατηγορείται για την υπόθεση των υποκλοπών και το σενάριο της δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ενταλμα σύλληψης εξέδωσε ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Δημήτρης Φούκας για το κακούργημα της κατασκοπείας σε βάρος ενός αμερικανού πολίτη, τα στοιχεία του οποίου αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες (William B). Το πρόσωπο αυτό φέρεται ότι ήταν επιχειρησιακό στέλεχος του κλιμακίου της CIA στην Αθήνα από τα μέσα της δεκαετίας του 90.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής έφτασε στο ένταλμα σύλληψης αφού προηγουμένως διασταύρωσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο αγόρασε τον Ιούνιο του 2004 από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Πειραιά, τέσσερις συσκευές κινητών τηλεφώνων, οι τρεις από τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως καρτοκινητά- σκιές στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Επιπλέον, από την άρση του απορρήτου που ακολούθησε προέκυψε ότι η μια τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιήθηκε και σε άλλη συσκευή στην οποία ενεργοποιήθηκε και δεύτερη σύνδεση με στοιχεία συνδρομητή «Πρεσβεία ΗΠΑ Βας. Σοφίας 91».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης των υποκλοπών απομακρύνθηκε από την Ελλάδα και επανήλθε τον Αύγουστο του 2005 με διπλωματική πλέον ιδιότητα ως πρώτος γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Προέκυψε από την έρευνα ότι την αγορά των τηλεφωνικών συσκευών είχε κάνει η σύζυγός του η οποία και αναγνωρίστηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κατηγορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε συνεργασία με τις ελληνικές υπηρεσίες κυρίως σε θέματα αντιμετώπισης τρομοκρατίας με πλέον χαρακτηριστική τη συμμετοχή του σε επιχείρηση με την κωδική ονομασία «δίχτυ» η οποία αφορούσε στην απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών από την πρεσβεία του Ιράκ το 2003.

Ελέγχεται ακόμα η πιθανή εμπλοκή του και στο σχέδιο «Πυθία» που φέρεται να αφορούσε σε σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή.

tanea.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 02/17/2015 @ 6:32 ΜΜ

    H ειδηση ειναι χτεσινη και λιγο πριν το γιουρογκρουπ ………το αποτελεσμα το ξερουμε,,,
    συνδεστε τωρα τον σημερινο προτεινόμενο προεδρο που ηταν υπουργος εσωτερικων τοτε ,,,,,,,και αρα τοτε συζητουσε με δαυτους εκ των πραγματων …….
    πολυυυ παιχνιδι στα παρασκήνια τελικα ,,
    ΡΕΥΣΤΟΤΗΣ ΦΙΛΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΣ
    ΑΛΛΑ στο αναμεταξυ υπαρχει ενας πρώην υποργος τσιριχτός που απο χτες χαιρετιζει την –στεναρα αντισταση των γερμανων και λουλουδατων ολανδων– κατα των σληρων [μανταμ σουσου οπως ειπε ο ιδιος ] ιθαγενων
    κουιζ αφου χώρισε η μανταμ και ξαναπαντρευτηκε με τα τιμας.. γιατι κρατησε το ονομα του τεως ανδρο της ,,το δικο της το πατρικο μηπως ειναι τζιιιιισσσσσ για λιστες και ΣΙΑ ρε πως εξαφανιζοντε τα ιχνη…. αλλα τιποτα δεν μενει κρυφο ,,,ρε μηπως στη ΣΙΑ παρεβει η ΔΙΟΝΥ-ΣΙΑ η το μαγαζι
    ανακαινίζετε ????? αν δεν αλλαξει διεύθυνση το εταιρεια δεν βλεπω χαΐρι στο πλανητη
    το προβλημα μου ειναι οτι ο τσυριζα εχει δυναμη ουτε 3% και οι ελληνες αυτη την φορα ψηφισαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ και οχι οπαδους και μαντρια ΕΠΑΣΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕ εαν το ζορι 3% δεν κανει αυτο που του επιτάσσει ΤΟ ΑΦΟΒΟ ΠΛΕΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ,,,,ξερετε τι θα παθει το σκαρτο 3% αφου εβγαλε και τα καγκελα ?????θα αναφωνήσει σαν τον παττακο οταν ειδε τον κορυδαλλο …..για κοιτα ρε οι ιδιοι φτιαξαμε τις φυλακες μας !!!!
    απορω πως μερικοι δεν εχουν αισθανθει τΟ ΞΕΛΑΦΡΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΒΙΑ

    ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΓΩΓΟΙ του *τσομπανι *και αναρτουν τα εμφιολογηματα του μπουμπουκου αναλύοντας—— πως το πασχα ειναι η λυτρωση των αμνων——

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*