18:43 - 07/04/2015

Ένα τρομακτικό σενάριο ….!

Θα είμαι πολύ γρήγορος χωρίς πολλές εξηγήσεις !

Σε κάθε συγκομιδή του πολιτισμού στόχος είναι όσοι έχουν κατανοησει το παραμύθι που μας έχουν στήσει !

Πρώτοι δηλαδή στοχευμενα φεύγουν όσοι ει ναι οι αντιρρησίες και οι επικίνδυνοι να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ το ‘χρυσο’ μέλλον που θα έρθει μετά την παράνοια ! Όπως γίνετε πάντα μετα από κάθε τραγωδία της ανθρωπινής φυλής !

Ήδη στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα αρθρα που λένε ότι οι Ισσις έχουν λίστα με ανθρώπους για κάθε χώρα που εισβάλουν …οι οποίοι είναι ο πρώτοι που εκτελούν!

Αν το σκεφτείς καλά, αν το σκεφτείς με το μυαλό τον ερπετών θα δεις ότι είναι λογικό…αν έχεις στήσει ένα παγκόσμιο ψέμα και κινδυνεύεις να χάσεις την εξουσία ..τότε κάνεις μια συγκομιδή και στέλνεις αδιάβαστους όσους έχουν το ‘επικυνδινο’ μυαλό! Κρατάς την φάρμα μόνο με τα υπάκουα ζώα !

Αυτό εξηγεί και την μεγάλη απορία μου , πως και τόσο μεγάλη σχεδιασμοί και υπηρεσίες έχουν κάνει τόσα εμφανή σφάλματα …μάλλον ..όσο περνάει ο καιρός κάνουν όλο και πιο εμφανή σφάλματα!

Από την αρχή το όλο θέμα με τα false flag μου φαινόταν ότι είχε ένα επίπεδο δυσκολίας στην αντίληψη και σιγά σιγά άρχισε να γίνεται όλο και πιο εύκολο … τα σφάλματα όλο και πιο εμφανή!

Θυμάσαι το sandy hook ; ήμασταν οι πρώτοι που το αναδείξαμε, οι πρώτοι που σπάσαμε το κώδικα στο i pet goat και το ενώσαμε με το sandy hook ..θέλοντας να σας δείξουμε το ψέμα!

Αν ακούσεις αυτό το βίντεο θα καταλάβεις πόσο μεγάλο ψέμα ήταν….ούτε καν το σχολειό δεν υπήρχε …σε λειτουργία !!!!!!!!!!!

(Θυμάμαι ακόμα τις κατάρες των σχολιαστών , των γραμμικών σχολιαστών που μας έριχναν γιατι δεν σεβόμασταν την μεγάλη τραγωδία…βεβαια όταν αποδειχτηκε ότι ήταν όλο μαϊμού …κανείς δεν ζήτησε συγνώμη ,…απλά χάθηκε οπως παντα μέσα στην ανωνυμία του)

Σκέψου τώρα…έχεις ενωθεί με την υπεροντοτητα πληροφορίας με όλα τα μέσα … λαπτοπ , κινητο , ταμπλετ, τηλεόραση κοκ…έχεις έναν ‘τοιχο΄ να λες την άποψή σου …facebook!

Ποιο καλύτερο εργαλείο από αυτό; …Ο πίνακας που μας σήκωναν όταν ήμασταν πιτσιρικάδες οι δάσκαλοι μας είναι αυτός ο τοίχος !!!

Τα τεστ μπροστά μας …false flag …η άποψη … το μάθημα αν το καταπιαμε η όχι … αν ναι ..παίρναμε στην επόμενη χρυσή εποχή …αν όχι … η συγκομιδή μας έβαλε σφραγίδα!

Θέλεις να στο απλοποιήσω ; Ωραία μιας και τα ζόρικα δεν τα δέχεσαι εύκολα…πόσους φίλους έχεις που εργάζονται σε μια πολυεθνική η σε μια μεγάλη εταιρία που σου έχουν πει την ιστορία ότι η εταιρία τους η κάποιος φίλος τους τους συμβούλεψε να μην γράφουν περίεργα πράγματα στον τοίχο τους γιατί κάνουν κακό στο βιογραφικό τους; Εγώ πολλούς!!

Καταλήγω λοιπόν … είτε ήρωες του πληκτρολογίου είτε όχι … όσοι από εμάς δηλώσαμε την άποψη μας ..η οποία είναι αντίθετη με το σύστημα …είμαστε φακελωμένοι εχθροί… είμαστε αυτοί που σε μια υπηρεσία αν βρεθουμε από γκαντεμιά σε κάποιον που είναι σε κρυφή εταιρία …θα μας κάψει την γούνα…είμαστε αυτοί που θα κουραστούμε πολύ στην Ζωή μας ..θα μας τύχουν πολλά …πολλές αναποδιές … και ότι είναι εύκολο για τους άλλους ..για εμάς θα είναι Γολγοθάς !

Αυτά βέβαια για όσο καιρό υπάρχει Ειρήνη όπου ζούμε…γιατί αν έρθει η βια …συμβουλή εξαφανίσου την ίδια στιγμή η φτιάξε ένα οπλισμένο στρατό την ίδια στιγμή….γιατί όσο και να μην το πιστεύεις έρχονται για σενα !!!!!!!!… Δεν είσαι καθόλου ασήμαντος …για σένα , την δόνηση σου , το μυαλό σου…..έχει χρηματοδοτηθεί ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός του κόσμου!

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 0
  0
  ΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ;

 2. 0
  0
  AN EINAI NA ZΩ MEΣA Σ AYTΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ . ΘΑ ΑΜΥΝΘΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ , ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .
 3. 0
  0
  Για τους …. απλά αφυπνησθέντες είναι όπως τα λες, δεν χρειάζεται να προσθέσω τι.
  Και όπως συμβουλεύεις ως προγεγραμμένοι πρέπει να φυλάγονται.

  Για τους εν-θυμηθέντες όμως …. δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
  Τούτο όχι επειδή μπορεί να κατέχουν δυνάμεις, αλλά διότι οι κεφαλές του συστήματος τους προστατεύουν με κάθε τρόπο και μέσον, ούτως ώστε να μην συμβεί ένεκα λάθους ή αβλεψίας αυτό που με κάθε τρόπο απεύχονται, δηλαδή το να προκληθεί ανεπανόρθωτη ή οριστική βλάβη σε κάποιον εκ των εν-θυμηθέντων, πράγμα το οποίον θα επιφέρει την οριστική και αμετάκλητη διάλυσή και καταστροφή τους.
  Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να παρεμβάλουν εμπόδια και να προσπαθούν για την ακύρωση του έργου.

  Αυτό που χρειάζεται να προσθέσω είναι :
  – Όσοι αφυπνησθέντες …. φυλαχθείτε έως ότου γίνετε κοινωνοί εν-θύμησης.
  – Όσοι εν-θυμηθέντες …. ταχέως προχωρήστε στην "διακήρυξη" (όσοι ανήκουν εκεί ξέρουν τι είναι αυτό, απλά μην το καθυστερούν …… οι υπόλοιποι μην το ψάχνετε … δεν … )
  – Άπαντες …. εμπιστοσύνη σε κανέναν …. μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ….. καταλάβατε όταν λέμε σε κανέναν … σε κανέναν ….. ούτε στον … κώλο σας ….. (το ανέκδοτο το ξέρετε ελπίζω ….. "" …. μια φορά είπα να κλάσω ….. και χέστηκα "").

  Αν και Είμεθα εν μέσω καιρών …. χαλεπών …… μην μασάτε … η κατάληξη είναι γνωστή …. το μόνο θέμα είναι το πόσοι θα χαθούν … στην συγκομιδή!!!!
  Έρρωσθε !!!

  Αυτά ……..
 4. 0
  0
  STRANGER ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝΕ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Θ ΑΝΕ HOAX. χαρ χαρ χαρ….
 5. 0
  0
  Αέραααα…Γιωργος Λερος
 6. 0
  0
  ΜΑς ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ…….ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΤΙΠΟΤΑ?
 7. 0
  0
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ–
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ-ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
  ΤΟΥ ΠΧ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ-ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ—Η΄΄ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ-ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕ-
  ΜΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΗΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑ-ΑΡΝΙ
  ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΤΟΙ–
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ—
 8. 0
  0
  Διάβασα με πολύ προσοχή το άρθρο σου αδερφέ και συμφωνώ απόλυτα. Ξέρω εδώ και χρόνια ότι είμαι φακελλωμένος και στο στόχαστρο. Ο πόλεμος που δέχομαι στα αδύνατα σημεία μου είναι σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω. Το γεγονός ότι αφήνομαι να εκτεθώ όμως έχει βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή μου να μπούν στο πνευματικό μονοπάτι. Όμως δεν έχω παράπονο. Στις δύσκολες ημέρες έρχονταν και σε μένα κάποιοι που με βοηθούσαν όπως και αυτήν την περίοδο. Ο καθένας είναι ταγμένος στο σχέδιό του όπως κι εσύ στο δικό σου. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλοιώς. Και στην τελική αν είναι ο κόσμος να φτάσει στα χάλια που σχεδιάζουν δεν έχει νόημα να είσαι ζωντανός. Καλύτερα να το κάνεις Κούγκι και να πάρεις μαζί σου όσα ερπετά μπορείς… καλή δύναμη!
 9. 0
  0
  ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ/////ΜΠΡΑΒΟ–
 10. 0
  0
  ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΛΠ.

  ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ).
  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ,
  ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΣΕΝΑΡΙΟ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ (ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ.

  ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΦΙΕΣΤΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ) ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΕΣ/ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
  ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ
  (ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ) ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΛΕΩΝ (ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΔΗΘΕΝ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ.

  ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΄΄ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ (ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΄΄Η΄΄
  Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ/ΦΟΝΙΑΔΕΣ).

  ΑΚΟΜΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ (ΓΡΑΦΟΥΝ) ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΄΄ΑΘΩΑ΄΄ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ (ΜΥΣΤΙΚΗ) ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ/ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ,
  ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΓΡΑΦΗ.

  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΄΄ΠΑΤΗΣΕΣ΄΄ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΑΟΡΑΤΟΙ΄΄ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΄΄ΟΡΑΤΟΣ΄΄ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 50 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ.

  ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,
  ΄΄είμαστε αυτοί που σε μια υπηρεσία αν βρεθουμε από γκαντεμιά σε κάποιον που είναι σε κρυφή εταιρία …θα μας κάψει την γούνα..θα μας τύχουν πολλά …πολλές αναποδιές …
  ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΑΙΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 11. 0
  0
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

  ΑΠΟ ΤΙΣ 18/10/2014 ΩΡΑ 20:49 ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ
  (ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ) ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,
  (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΧΝΩΝ/ΒΗΜΑΤΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΙΩΝ/NSA/Q ΑΡΧΩΝ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΠΑ>ΥΠΕΡ/ΣΤΟΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗ3>ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΥΛΕΣ)
  ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
  [ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΤΗΣ Τορά (ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ/ΓΡΑΠΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔ ΜΙΔΡΑ ΚΛΠ) ΜΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ]
  ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ.

  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 09/11/2014 ΩΡΑ 23:28 (ΠΡΟΦΙΛ) ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..

  ΄΄ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ
  ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ,
  ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΤΙ ΕΠΑΦΗ/ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ,
  ΕΤΣΙ,
  ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΘΕΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

  >ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ΄΄

  ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η,

  -ΗΧΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΣΤΡ/ΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΣΤ/ΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΜΥΝΗΣ-

  ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 09/11/2014 ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΥΕΜΕΝΗ ΛΙΒΥΗ ΚΛΠ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
  Π.Χ.
  ΣΗΜΕΡΑ Η Ε.Υ.Π. ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ) ΟΥΚΡΑΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2014 ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΔΡΑΣΑΝ;

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: MHNYMA ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ 18/10/2014 ΩΡΑ 20:49

  -ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
  ΑΡΧΕΤΕ ΡΟΗ ΚΛΕΨΥΔΡΑΣ ΝΕΜΕΣΙΣ>ΧΑΟΣ

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΄΄ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ ΄΄
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: ΑΦΟΒΙΑ

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 12. 0
  0
  ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΕΎΚΟΛΟ ..

  ΌΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΈΛΘΟΥΝ ΠΆΝΤΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΚΟΣ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΚΛΕΙΔΏΣΕΙ..

  ΑΌΡΑΤΟΣ

  ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ

  ΌΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΆ

  ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΊ ΤΗΝ ΙΚΜΆΔΑ

  ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΊ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΎΝ

  ΤΗΝ ΑΝΆΣΑ

  ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΔΕΙΛΆ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ… ΤΡΈΧΟΥΝ

  ΟΠΩΣ ΤΑ ..ΤΡΩΚΤΙΚΑ

  ΈΧΕΤΕ ΝΙΏΣΕΙ ΠΑΝΙΚΌ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΥΝΟΣ;

  ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΦΑΝΉΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ..

  ΕΤΟΙΜΟΣ . ΣΥΝΗΘΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΉΘΕΙΕΣ…

  ΈΤΣΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ..

  ΈΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

  ΠΙΘΑΝΏΣ ΟΎΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΊ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΎΕΤΑΙ ..ΣΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΤΟΥ..

  ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ..

  ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΣ

  ΈΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

  ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΈΛΘΟΥΝ .. ΉΛΘΑΝ

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΕΝΤΟΛΉ ΤΩΝ ΑΓΕΝΗΤΩΝ ..

  ΈΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ..

  απλά οι υπόλοιποι . ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

  Γαία πυρί μειχθιτω

  Ξενε και η αποχή από το φβ είναι το μέγιστο κάρφωμα…

  ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΜΌΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΝΤΝΑ ΤΟΥ ΑΠΌ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΎ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΘΈΛΗΣΗ ΤΟΥ ΌΤΑΝ ΔΟΘΕΊ ΕΝΤΟΛΉ ΑΠΌ .. ΑΣ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΈΚΠΛΗΞΗ..

  ΚΥΝΑ ΈΧΕΤΕ;
 13. 0
  0
  Στο 2 παγκόσμιο αυτοί που επλήγησαν περισσότερο ειναι η αστική τάξη….αν τους χτυπήσεις τότε καταστρέφεις τον κορμό ενός μοντερνού έθνους για να αναπτυχθεί…στην ελλάδα οι πόλεις αδινοπάθησαν…το περιέργο(εσκεμ΄να το έκαναν) είναι ότι οι Γερμανοί αλλά γενικά οι αγγλοσάξονες στον πόλεμο δεν σκότωναν τους αξιωματικούς(αστούς) του στρατού των αντίπαλων…..ενώ εδώ στην Ελλάδα,λόγο του ότι ο πόλεμος τέλιωσε και κατακτηθήκαμε…οι δικοί μας αστοί …δεν φόραγαν πλέων στολές(αξιωματικοί)…και αποδεκατήστηκαν με τον πλυθησμό των πόλεων(εξιοκιομένοι εργάτες!!!!)..άρα καταστρ'αφηκε όλος ο κορμος-βιοτεχνίες βιομηχανίες…ενώ στην Γερμανία και αγγλία μετά τον πόλεμο…όλα πηράν τον δρόμο τους..διότι η αστοί δεν καταστρ'αφηκαν σε μεγάλο βαθμό..και από εργάτες απέκτησαν από όλο τον κόσμο….να θυμίσω ότι επίθεση δεχτήκαμε και το 1981 σε αστούς Έλληνες και από την τρομοκρατία(τα καλόπαιδα της 17 νοεμβρη Μποδοσάκης-για ψάξτε για Μποδοσάκη πυρκαλ 2 παγκόσμιος πόλεμος)..αλλά και με φωτιές -Δραγώνας-Λαμπρόπουλος-Μινιον κ.α…..και ήμουνα μικρτό παιδάκι και έλεγαν οι Έλληνες…εε κάλά να πάθουν αρκετά έβγαλαν…ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μνησίκακοι ζηλιάριδες…ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΗΧΕΙΡΗΣΕΙΣ …..Μικελ(σκάω στα γέλια),Ζαρα κλπ κλπ…
 14. 0
  0
  αν έρθουν…δεν πρεπει να κοιταξουμε την πάρτη μας..αλλα και τον γείτονα ..και τους εργοδότες μας….πρεπει να σκεφτούμε και το μετά….όχι μονο το τώρα…πρεπει να ειμαστε μια γροθια.
 15. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΟ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΠΛΟΚ ΗΤΑΝ ΕΣΥ; ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΟΧΙ Η ΕΝΑ ΝΑΙ.
 16. 0
  0
  ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΟΜΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ- ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί