21:11 - 04/02/2015

Ένα μήνυμα που θα σε βοηθήσει στο άμεσο μέλλον..


Έχουμε μπει σε εποχές τόσο επικίνδυνες που πλέον η διαδικασία να ενημερώσεις με σκοπό να αλλάξεις σχεδιασμούς είναι ανέφικτη!

Με άλλα λόγια έχει μπει πια το νερό στο αυλάκι και δύσκολα ,πολύ δύσκολα πια μπορεί να γίνει εκτροπή των γεγονότων!

Υπάρχουν δυνάμεις που μάχονται η μια την άλλη πια θα σώσει πρώτη το τομάρι της , κάθε δύναμη από αυτές ενω ακολουθούν το αρχικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης προσπαθεί να γεμίσει πιο πολύ το πιάτο της από την θυσία της ανθρωπότητας !

Σενάρια επί σεναρίων που βάζουν πάντα την Ελλάδα σε πρωταγωνιστικό παράγοντα !

Γνωστός ο πόλεμος κατά του ελληνισμού , γνωστοί οι λόγοι που οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι θέλουν πρώτα την Ελλάδα γονατιστή για να πετύχουν τα παγκόσμια σχέδια τους!

Σύμμαχοι τους δυστυχώς πολλοί Έλληνες με λιγοστή γνώση του τι γίνεται αλλά φουσκωμένα μυαλά από την κάθε ταμπέλα που υπηρετούν ! Γνωστή τακτική δημιουργίας πνευματικού στρατού που κινείται υποτίθεται για το συμφέρον όλων αλλά χωρίς να το γνωρίζουν εκτελούν βήματα για το μεγαλύτερο παζλ-σχέδιο!

Δεν έχουμε μπροστά μας πολύ χρόνο που θα ακούσουμε ότι δεν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις και ότι η ενωμένη Ευρώπη δεν δέχεται τις όποιες νέες συμφωνίες !

Μην σου φανεί παράξενο αν σε μερικούς μήνες 2+ θα είμαστε έξω από την Ευρώπη δημιουργώντας ένα τεράστιο παγκόσμιο ντόμινο που θα είναι η αρχή του 3 παγκόσμιου πόλεμου !

Οι λόγοι που θα έχουμε ξανά δραχμή δεν είναι τόσο σε υπευθυνότητα του τι κάνει η κάθε κυβέρνηση μας άλλα είναι δάχτυλος παγκόσμιων δυνάμεων που θέλουν οι ίδιοι να κρύψουν τα μεγαλύτερα από τα δικά μας προβλήματα !

Φαντάσου ότι έχεις μια Αμερική έτοιμη να πτωχεύσει με τους Κινέζους να έχουν στα χέρια τους χαρτιά που μπορούν να την κάνουν το γιουσουφάκι τους!

Σκέψου ότι αν η Αμερική καταφέρει και διαλύσει την ευρωζωνη και περάσει σε έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο θα καταφέρει να σβήσει όλα όσα χρωστά και να δημιουργήσει ξανά από την αρχή μοχλούς ανάπτυξης που αυτή την στιγμή είναι ανύπαρκτοι παγκόσμια!

Για αυτό που έρχεται δεν θα κατηγορηθεί κανείς άλλος πάρα μόνο η Ελλάδα για να μπορέσουν να γονατίσουν μια και καλή τον ελληνισμό!

Θα πουν ότι για όλα φταίμε εμείς και θα μας ρίξουν την ρετσινιά στην ιστορία για τον μεγαλύτερο πόλεμο που έγινε ποτέ !

Οι Γερμανοί θα οδηγήσουν τους Τούρκους στο να κάνουν επίθεση εναντίων μας αφού τους έχουν τάξει διάφορα μπαξίσια , μετά από αυτό θα είναι και έναρξη του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου !

Ήδη σε ξένες χώρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Ελλάδα είναι ήδη έξω από την ευροζωνη και ότι σε δυο μήνες θα είμαστε στην δραχμή!Αλλά όπως είπα στην αρχή , η εποχή είναι πολύ δύσκολη ώστε πια να τολμάς να αναφέρεις χρόνους για να προσπαθήσεις να εμποδίσεις την κάθε εξέλιξη!

Ο χρόνος πια δεν έχει σημασία , όταν το νερό κυλά προς τα εκεί που θέλουν οι εχθροί μας !

Λύσεις σε αυτό το ζοφερό σενάριο ;

Ο ένας στηρίζει τον άλλο , ο Έλληνας αναλαμβάνει την ευθύνη του να προστατέψει την φυλή του !

Είναι μια εποχή που το εγώ δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην λαίλαπα που έρχεται και μόνο το εμείς θα μπορεί να αντέχει την συνεχή κατηφόρα!

Η κυβέρνηση του τόπου, η όποια κυβέρνηση υπάρχει εκείνη την εποχή θα πρέπει να έχει απαγκιστρωθεί από την προσωπική της ταμπέλα που την εγκλωβίζει σε συγκεκριμένες πολιτικές και να αποφασίσει να περάσει σε ένα μοντέλο διακυβέρνησις που θα έχει μοναδικό στόχο την αυτάρκεια , την παράγωγη σε πρώτου είδους ανάγκης προϊόντα και την διαχείριση κινδύνων και προστασίας των πολιτών!

Θα πρέπει να έχει περάσει σε άμεση ουδετερότητα και αποκοπή σχέσεων σε στρατιωτικό επίπεδο με όλους τους σύμμαχους μας και να συνεχίσει συμμαχίες μόνο εμπορικές με χωρες κράτη που μπορούμε να έχουμε ανταποδοτικά οφέλη πχ..σου δίνω νερό μου δίνεις πετρέλαιο !!!….Γνωρίζω ότι σου ακούγονται κάπως όλα αυτά …αλλά το μέλλον και η Ζωή να θυμάσαι έχουν μεγαλύτερη φαντασία και από ταινίες στο Χόλιγουντ !

Θύλακες ξένων δυνάμεων που υπάρχουν μέσα στις πόλεις μας θα πάρουν εντολή να κάνουν προβοκάτσιες , να κάψουν και να λεηλατήσουν ώστε να φανεί προς τα έξω ότι όλα αυτά τα κάνουν Έλληνες!

Έχουμε πει ότι η εικόνα αυτού του πολιτισμού της χεστρας είναι το μεγαλύτερο όπλο τους ώστε να δημιουργούν συνειδήσεις που θέλουν!

Θα πρέπει η μάζα , ο Έλληνας πολίτης που μέσα στα σωθικά του νοιώθει το άδικο…η το «δίκαιο» και θέλει να το δείξει προς τους εταίρους μας να προσέξει πάρα πολύ σε ποια καλέσματα θα δώσει το παρόν του , από ποιους θα γίνουν τα καλέσματα αυτά ..και να αναρωτιέται πάντα αν τον οδηγούν σε παγίδα η όχι!

Το οικονομικό θέμα δεν θα έχει μεγάλη σημασία αν το σενάριο εμπλοκής μας σε ενα παιχνίδι εντυπώσεων ως υπαίτιοι του παγκόσμιου πανζουρλισμου έρθει …

Το πιο σημαντικό όλων θα είναι η αυτάρκεια η η γρήγορες αποφάσεις του σήμερα για το τι θα πρέπει να θεωρούμε πραγματική αξια σε άμεσο μελλοντικό χρόνο!

Δεν μπορώ να συμβουλέψω κανέναν τι θα κάνει με τα λίγα χρήματα που έχει ,μπορώ ομως να συμβουλέψω όλους να έχουν μια μόνιμη προσθήκη στην αποθήκη τους από εδώ και πέρα!

Προσωπικά κάθε φορά που αγοράζω πράγματα φροντίζω ένα ποσοστό να είναι για αποθήκη!

Αποθήκη σημαίνει ότι έχω σωστή διαχείριση και ότι κοντεύει να λήξει το καταναλώνω και αμέσως το αντικαθιστώ!

Μην γίνεις γελοίος και πεις αυτά τα ακούμε τρία χρόνια , ναι τα ακούς και μακάρι να τα ακούς άλλα τοσα γιατι αυτό σημαίνει ότι οι αντίπαλες δυνάμεις μπορούν ακόμα και αναβάλουν το σκοτάδι να έρθει!

Ο χρόνος δεν είναι ένα αντικείμενο που το μορφοποιείς και το αφήνεις σαν να φτιάχνεις ένα πήλινο δοχείο…είναι εύπλαστος και επηρεάζεται και από την παραμικρή σου πράξη…αν ήσουν λοιπόν λίγο πιο χαοτικός θα μπορούσες να κατανοήσεις ότι ακόμα και η προετοιμασία σου είναι ικανή να αλλάζει τον χρόνο επίθεσης …μιας και αν ο εχθρός ήθελε να σε πιασει απροετοίμαστο γιατί έτσι εξυπηρετείτε το σχέδιο του …όταν σε βλέπει να έχεις λίπος να αντέξεις του αλλάζεις κατά πολύ τα σχέδια! Σε θέλουν πεινασμένο για να πεις αύριο το ΝΑΙ σε ότι σου ζητήσουν να αποφασίσεις…αρα άσε τις γελοιότητες ότι το ακούμε συνέχεια…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΥΣΧΗΡΑ ΤΟΙΧΟΙ ΑΜΥΝΑΣ!!

Εργαλεία , φάρμακα , μπαταρίες , φωτιστικό πετρέλαιο, γεννήτριες , Γκάζι, οπλισμός κυνηγίου θεωρώ ότι είναι αναγκαία …και γνωρίζω την δυσκολία σήμερα κάποιος να τα αποκτήσει όλα ..μιας και εγώ δυσκολεύομαι ακόμα να τα έχω όλα!

Ο ένας που μπορεί ας έχει και για τους άλλους παραπάνω, σας το εχουν πει και οι γέροντες αυτό…καλό είναι να το ακούσουμε…είτε είναι προφητεία είτε είναι γνώση των σχεδιασμών που έγιναν εδώ και εκατοντάδες χρόνια!

Η επικοινωνια σου , ο τρόπος να γνωρίζεις που θα συναντήσεις τους δικούς σου , πως θα επικοινωνήσεις μαζί τους ..είναι σημαντικός σε μια κατάσταση που αύριο πχ μπορεί να μην έχουμε ίντερνετ , τηλέφωνο , ρεύμα κοκ…

Σε περίπτωση έκτακτου συναγερμού και ξαφνικής επιθεσης η θερμού δεν θα προλάβετε να έχετε οργάνωση αν σήμερα δεν ξεκινήσετε να προετοιμάζεστε !

Για κανένα λόγο δεν γράφω αυτό το κείμενο για να σας τρομάξω αντιθέτως θέλω να σας κάνω ποιο δυνατούς μιας και για μένα τα παραπάνω είναι σίγουρο ότι θα τα τα ζήσουμε όλοι και πιο δυνατοί συνάνθρωποι σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης για όλους !

Πριν δυο χρόνια είχα ανακοινώσει το ήρθε η Ώρα ..το οποίο ένα εκατομμύριο Έλληνες ενημερώθηκαν …ήταν τότε που μάθαμε μετά ότι ερχόντουσαν αεροπλάνα -ντακοτες με ζωγραφιστά χαρτάκια για να μας κάνουν να μην σκάσουμε σαν καρπούζια ….κανείς δεν σας το είχε πει τότε…παρα χρόνια μετά το παραδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι!

Αν δεν είχαν καταφέρει τότε να ισορροπήσουν την αγορά με ψεύτικα χαρτάκια , με δάνεια Άγραφα , με αριθμούς που εξαφανίστηκαν από τα κομπιούτερ θα είχαμε ζήσει όλα όσα σας είχα προειδοποιήσει , άντεξαν όμως στο μεγάλο τους κόλπο!

Τώρα σας λέω , περνάνε στο επόμενο το πιο σκληρό , το οποίο με τον ένα η τον άλλο τρόπο θέλουν να το πετύχουν, τώρα πια θέλουν να γίνει το μπαμ … εμείς το θέλαμε παλιά να γίνει ως σωτήρια στην κλοπή της πατρίδας …τώρα πια γονατισμένοι ένα μπαμ που θα μας καταστήσει στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας ως υπαίτιους της χαώδης κατάστασης που θα ακολουθήσει θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα στον ελληνισμό!

Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή λοιπόν είναι η επιβίωση τους έθνους και της φυλής , πάρτε τα μέτρα σας , να έχετε νου και όχι να είστε οπαδοί , να είστε πάνω από όλα Έλληνες και να μην πιστεύεται εύκολα κανένα !

Ο ένας με τον άλλο, η προστασία είναι η εντολή μας …

Stranger..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. 0
  0
  σωπατε ρε!!!!!! γυρισε ο παλιος καλος stranger που καταλαβε οτι η εμπαθεια προς καποια προσωπα της παρουσας κυβερνησης ΔΕΝ εχουν καμια αντηχηση στο λαο γιατι οοοολοι εχουν καταλαβει οτι οι "ξενοι" εχουν αποφασισει να σπασουν το σχοινι και να μας ριξουν στο χαος. μετα τα ειπες εσυ ολα!
  • 0
   0
   ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΠΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ , ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΑΘΗΣ , ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΕΞΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ , ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΛΟΣ . ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ , ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ . ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ , ΟΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΥΤΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕΙΕΣ , ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ . ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΣΕΙΣ . ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ . ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΙ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ;
  • 0
   0
   Η “goldman sachs” δεν μπορεί να υπολογίσει την χασούρα αν η Ελλάδα βγει από το €..! Ενδεικτικά κάποιοι “δικοί” τους λένε ότι θα είναι σαν την lehman brothers Χ 10000..!!!1
   Οι Ναζί του Βερολίνου πιέζουν και εκβιάζουν γιατί τα Μνημονιακά χρόνια έβγαλαν σε χρυσό και χαρτιά όσα δεν είχαν κονομήσει τα τελευταία 50 χρόνια..!!
   Το μεγάλο Μπαμ δεν μπορούν να το αποφασίσουν γιατί πολύ απλά δεν μπορεί κανένας (ούτε ο Διαβολέας που προσκυνάνε..) να τους εξασφαλίσει την σωτηρία τους….
   Πολλοί παρομοιάζουν την κρίση των δικών μας ημερών με αυτή του '29 και προφητεύουν διάφορα, με μια όμως ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Το '29 τα μέτρα που είχαν παρθεί δεν επαρκούσαν γιατί το ξεπέρασμα της κρίσης απαιτούσε τη δημιουργία νέων αγορών και τον έλεγχο περισσότερων πλουτοπαραγωγικών περιοχών του πλανήτη από τις “μεγάλες” Δυνάμεις..
   Τώρα όμως ο Πλανήτης έχει μοιραστεί και η κονόμα είναι αδιανόητα μεγάλη, “διαστημικά” μεγάλη.!! Τώρα το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα ρισκάρει κάτι τόσο ακραίο κυριολεκτικά “χεσμένος” και “πνιγμένος” στο χρήμα..
   Τότε η κρίση τους έστειλε όλους στον κουβά…τώρα τους στέλνει ταμείο…
   Υ.Γ Ποτέ βέβαια κανείς δεν είναι σίγουρος, αλλά αυτό λέει η λογική και η παρατήρηση.
   Να είστε όλοι καλά.! Και να μην αφήνεται τίποτα και κανέναν να φέρνει τον φόβο στην ΔΙΚΗ σας ζωή
 2. 0
  0
  μαλιστα ολο μουφες εδω τιποτα αλλο
 3. 0
  0
  Ο εχθρός πού αντιμετωπισαμε το 2500 π.χ. και 1941μ.χ είναι ο ίδιος με αυτόν πού αντιμετωπίζωμε τώρα όπως τα καταφέραμε τότε και απαλαξαμε τον πλανήτη από τα σκοτεινά σχέδια πού είχανε γιαυτόν έφτασε ή ώρα για την τελική μάχη θα τα καταφέρουμε και πάλι. ΕΛΛΗΝΑ ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑ …ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΊΑ ΓΡΟΘΙΆ. ..
 4. 0
  0
  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…

  ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ…

  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

  ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ!

  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ…

  ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

  Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΤΟΥ RESET…

  ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ

  ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ..

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

  ΟΙ ΚΥΝΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ..

  ΠΡΟΣΕΥΧΗ

  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΕΛΘΕΙ…

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΦΟΒΙΑ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

  Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ'Ο ΕΤΑΧΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΦΑΕΘΩΝ

  προσοχή στα παιδιά

  καλή δύναμη συνελληνες 5. 0
  0
  ΙΣΧΥΡΑ γράφεται βρεε!
  ΖΗΤΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ – για να απαλλαγούμε επιτέλους από εσάς τα ανθρωμπότ!

  https://www.youtube.com/watch?v=2WkqHwsPt4Q
 6. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ . ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣ . ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ . ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ , ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΘΑ ΞΑΣΤΕΡΩΝΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ . ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ . ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ , ΞΑΦΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ , ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ " ΤΡΕΛΟΙ " ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΜΕΙΣ . ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ .
 7. 0
  0
  Egw exw mia aporia pou tha vroume leuta gia farmaka opla faghta?????

  -o nekros-
 8. 0
  0
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΖΕΙΣ…..ΟΠΟΤΕ STRANGER ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ….ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ,,,,
 9. 0
  0
  Stranger..,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ !!!
  Οποιος θελει ..προετοιμαζεται !!

  Οσα αφορουν τους Ελληνες…θα πω και εγω μια γνωμη ! με ενα "φυσικο τροπο"!!

  Αν παρεις κουταβια λυκου και τα αναπαραγεις πολλες γενιες σε περιβαλον σκυλου.., θα συμπεριφερονται σαν σκυλοι !!!
  Αν αυτα .μετα τα αφισεις νηστικα απεναντι απο μια στανη με προβατα…τι θα γινει ;;;
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ !!

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ !!!
  ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ….,ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!
  ΑΛΛΩΣΤΕ…ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ !!

  ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ !!!!!!!
 10. 0
  0
  Αγαπητε Νικο
  το κειμενο σου μου φαινεται σα μεταφραση (με τον δικο σου παντα τροπο) οικονομικου αρθρου των ημερων μας.

  Αν ειναι δικη σου διαπιστωση αυτα που αναφερεις ,σε ενημερωνω πως τα ιδια ακριβως
  αναφερουν και Ελληνες οικονομολογοι σε αναλυσεις τους.
 11. 0
  0
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟ.

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ… ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ / ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ…. ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

  ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ. ΤΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ …Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΧ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΝΙΚΟΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ… ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ….

  ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ… Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

  ΙΩ

  • 0
   0
   αι γειασου !!! η ποιο λογική [και οχι μόνο} φωνή σε αυτό το άρθρο….τα είπες ολα και ετσι δεν χρειάζεται να πλατιασω ….
   ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΆ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ = ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ ΤΙ ΘΈΛΕΤΕ…… ΠΙΣΤΕΎΕΣΤΕ ΤΟ[ ΕΚ ΒΑΘΈΩΝ ] ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΝΙΏΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…. ΔΙΏΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΙΟΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΌ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΈΛΚΕΤΑΙ ΆΜΕΣΑ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ [ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ] ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…. ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΟΎΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΌΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΆΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΉ ΕΊΔΗΣΗ ΣΠΈΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ..
   ΕΔΩ Ο ΝΙΚΟΣ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ] ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ 1] ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ 2]ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ [ΚΑΙ ΠΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΛΗΣΤΑ] ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΌ…. ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΉΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΊΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΎΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΆ…
   ΑΠΟΛΛΩΛΟ
 12. 0
  0
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο STRANGER ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο STRANGER, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΩ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !!!
  ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, Η' ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ: Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ (ΕΩΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤE ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΡΚΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η' ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ WI-FI ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ…
  ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ, H' ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
  ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…
  • 0
   0
   εσύ τώρα νομίζεις οτι ενώνεις κανέναν……………………
  • 0
   0
   ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ…
  • 0
   0
   ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ WI-FI?
   ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ Β ΕΝΙΚΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ","ΕΝΩΘΕΙΤΕ" ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ.
  • 0
   0
   ΕΕΕΕ…. ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ B ΕΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ…ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ;
   ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;
   A ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΑΝ ΤΑ COMPUTER ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ WI-FI, ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ; ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ/Η ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ WI-FI ΑΠΟ ΤΟ PC ΜΟΥ.
  • 0
   0
   ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΏΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΉ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ…. ΔΗΛΑΔΉ ΓΙΑ ΚΟΝΌΜΑ… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΩΜΑΙ ΠΟΙΑ ΤΡΕΛΟΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΆ ΜΕΣΑ [ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ] ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ [ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ,,, ΟΛΟΥΣ ] ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ …. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ=ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΣ… =[ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ……..] ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΟΒΕΡ…. ΑΥΤΟΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΓΑΊΝΕΙ ΕΠΏΝΥΜΑ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΕΚΤΊΘΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -ΑΠΟΨΕΙΣ [ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΆ ΚΑΝΕΝΑΝ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΆΖΕΙ ΣΕ ΑΛΟΥΝΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΕΗΝΤΕΡ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ…. ΕΝΤΑΞΙ ΡΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΑΛΛΟ ΣΏΣΙΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΘΉΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ…..
  • 0
   0
   ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΘΙΞΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Η Ο.E.A ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑN, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
   ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ…
 13. 0
  0
  Keep walking stranger !!! Καλα κραταμε 3 χρονια που μιλας για πολεμο κ δεν γινεται τιποτα κρατατε καλα αδερφια τα πνευματα του κακου να μην φερουν τον πολεμο !! Μολις περασουν κ 4+ μηνες σου εβαλα κ 2 μηνες + για μην με λες αχαραριστο ξεκινα την προπαγανδα για τα ζομπι πανουκλες μετεωριτες νεραιδες κροκοδειλους !!
 14. 0
  0
  Stranger,
  Όταν έρθει η Ώρα να ξαναγράψουμε Ιστορία υπό τον ΠΑΠΠΟΎ ΝΈΟ ΆΓΙΌ ΜΑΣ θέλω να πολεμήσω πλά'ι' Σου Ασπίδα,Ορτινάτζα και Φύλακας Άγγελός Σου.Όταν θα ξαναπείς το ήρθε η Ώρα θα σε περιμένω στα Χαυτεία,μπροστά στο Ταχυδρομείο,και για να με γνωρίσεις θα κρατάω ένα χαρτόνι με το όνομά μου Γιάνννης,εγώ το γράφω με τρία Ν για να ξεχωρίζω απ'τη "πλέμπα" μα και τον Υπ.Οικ.Μας.
  • 0
   0
   Μπράβο Γιάννη, κάπως έτσι, μπράβο σου.
   Έτσι γίνεται η αρχή.
   Και όχι μονο για να γράψουμε ιστορία, αλλα γιατί έτσι πρέπει.
  • 0
   0
   lagadas stoxos topos?!?ageranos lakwnias..kai tsoutsouras .. o xronos kylaei anarmosta …kai taxista…mpros pisw..mono logia trigyrw////kai 1528 kai 1258…oso gia ta oikonomikopolitika anaksia logou…se 70 xronia osoi zoun tha einai oi teleutaioi?den to nomizw …
   ola deixnoun allotroiwsi kai to eglima einaisto mellon – ta paidia olwn..
   gia tin zwe na polemisoume kai na pethanoume …gia na zisoume …
   AN ΠΕΘΑΝΕΙΣ
   ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
   ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
   ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

   ΚΑΛΗΜΕΡΑ
 15. 0
  0
  Ειναι ενα σεναριο ,δεκτον , ομως υπαρχουν και αλλα σεναρια , Η αμερικη δεν μπορει να πτωχευσει , να το γυρισει στο ΑΜΕΡΟ και φαει τα χρηματα των κινεζων αυτο ειναι πολυ πιο λογικο , αλλωστε τι να τα κανει τα οπλα οταν δεν θα μπορει να τα στηριξει οινομικα ! Τωρα αν μου πεις οτι θελουν να ανατιναξουν την Υδρογειο με πυρινικα , εδω δεν υπαρχει καμμια σωτηρια για κανεναν μας , οποτε το σεναριο σου για εμενα καπου δεν ευσταθει !
 16. 0
  0
  Μαζί σας και εμείς Ελληνες!!!Είμαστε ετοιμοι!!!
  Οι τρελοί απο την Εύβοια .
 17. 0
  0
  mazeute trofes
 18. 0
  0
  Ας ετοιμαζόμαστε με ότι μπορούμε και όπως μπορούμε, ας λέτε εσείς ότι θέλετε, μακάρι ο Θεός να σας ανοίξει τα μάτια πριν είναι αργά.

  Για όλα τα βαλάντια.

  http://www.jumpout.gr/gr/el/catalog/epiviosi-protes-voitheies-farmakeia

  http://www.jumpout.gr/gr/el/catalog/epiviosi-protes-voitheies-kit-epiviosis

 19. 0
  0
  Άντε δυο λόγια, μια σούμα από έναν …… αμετανόητα τρελό.

  Χιλιάδες φορές έχει ειπωθεί ότι ζούμε σ' ένα σκατόκοσμο, – και του έχουν δώσει διάφορα ονόματα, εικονικό, πλάνης, ψηφιακό, matrix, κλπ. κλπ.- όπου οι άνθρωποι άσχετα με την τεχνολογική κατά καιρούς πρόοδο, ουσιαστικά ελάχιστα εξελίχθηκαν πνευματικά αν δεν πισωγύρισαν σε χειρότερης μορφής άγνοια.

  Στην διάρκεια της πορείας μερικοί κατόρθωσαν να φωτιστούν και όσο καιρό παρέμειναν κατόπιν προσπάθησαν να εκπαιδεύσουν και να αφυπνίσουν άλλους με σκοπό το κοπάδι να ξυπνήσει.
  Αυτοί λοιπόν που αφυπνίστηκαν μαζί με άλλους που ηθελημένα ήρθαν προς τούτο, χωρίς να είναι αναγκασμένοι, πασχίζουν σε όλο το διάβα των αιώνων μπας και κατορθώσουν να ξεκουνήσουν τα γελάδια.

  Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν έγινε δυνατόν να απλωθούν σε ευρεία έκταση, ήταν απλώς μονάδες εδώ και εκεί.
  Η κατάσταση μπορεί να μην ήταν καλή αλλά πάντα υπήρχε ελπίδα.
  Με την τεχνολογική ανάπτυξη όμως που οσονούπω θα εφαρμοστεί παντού και ο έλεγχος θα είναι απόλυτος, κάθε δυνατότητα προώθησης αφυπνιστικών στοιχείων θα καταστεί ανέφικτη.

  Για τον λόγο αυτό λοιπόν όσοι γνωρίζουν έχουν αποδυθεί σ' έναν αγώνα δρόμου, είτε προσπαθώντας να καθυστερήσουν όσο μπορούν κάτι τέτοιο, είτε με διάφορους τρόπους να ξεκουνήσουν όσο περισσότερους γίνεται, αφυπνίζοντάς τους και ωθώντας τους να εν-θυμηθούν, μετερχόμενοι παντοίους τρόπους – με φωνές, με σκουντήματα, με τραβολογήματα, με βρισιές, με κλωτσιές, με αποκαλύψεις, με … με …. –

  Ταυτόχρονα απλώνουν τις κεραίες τους και αφουγκράζονται με σκοπό να ανιχνεύσουν κάθε μικρή κίνηση και αναλαμπή που θα δείχνει ότι κάποιος ξεκούνησε.

  Πολλοί από σας μέσα από τον βαθύ ύπνο τους νομίζουν ότι όλοι γράφουμε και λέμε μπούρδες – δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και τέτοιοι, συμβαίνει και αυτό, υπάρχουν πολλά τρολλάκια και άλλοι που ψάχνουν κορόϊδα- αλλά πολύ εύκολα μπορώ να σας αποδείξω ότι ο ύπνος σας καλά κρατεί.

  Κάποιος που αφυπνίστηκε, ακόμη και αυτός που μόλις ξεκουνάει, μιλάω για τους πράγμασι και όχι τύποις, το πρώτο πράγμα που τον διακρίνει είναι ότι σταματάει να τρώει ότι του πασάρουν, ψάχνει και εξετάζει τα πράγματα και πλέον δεν λέει απλά αλλά κάνει-πράττει.

  Προτού προχωρήσω να σας πω ότι άλλο η αφύπνιση και άλλο η εν-θύμηση.
  Ο αφυπνισμένος πράττει γι' αυτόν και σ' αυτόν τον κόσμο.
  Ο εν-θυμηθείς πολεμάει τον μεγάλο πόλεμο, τον πόλεμο που δεν έχει όρια.

  Έτσι προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τους κοιμώμενους και να βρούμε τους ήδη αφυπνισθέντες με σκοπό να τους δείξουμε πως να θυμηθούν.

  Θα πείτε γιατί κάτι τέτοιο δεν το δίνουμε ανοικτά ;

  Ο λόγος είναι απλώς.
  Δεν θέλουμε να το κάψουμε. Διότι αν δεν υπάρχουν ήδη έτοιμοι προς τούτο τότε τα λαμόγια θα έχουν τον χρόνο να το μπλοκάρουν, να το αλλοιώσουν και να το αποδομήσουν.

  Από σας λοιπόν εξαρτάται το αν και πότε θα δωθεί ο τρόπος εν-θύμησης.
  Όσοι παλεύουν γι' αυτόν τον σκοπό εσάς περιμένουν, αυτό τους σταματάει και όχι κάτι άλλο, άλλωστε όσο αφανείς και να είναι τα μεγάλα καθίκια τους ξέρουν καλά, άγνωστοι μπορεί να είναι μόνο για τους διαχειριστές και τους κωλοσφουγγάριους τους.

  Θα πείτε δεν φοβούνται ;
  1ον. Αν φοβούνταν δεν θα έρχονταν καν.
  2ον. Και πιστέψτε το με τίποτε δεν θα θέλατε να μάθετε τι έχουν δεχτεί και πληρώσει γι' αυτό.
  3ον. Το να τους βγάλουν από την μέση ; Αν και το εύχονται δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί τα λαμόγια θα είχαν κάνει το μεγαλύτερο λάθος τους, ενώ το να αυτοκτονήσουν θα ήταν πιο λογικό.
  4ον. Όποιος θυμηθεί και κάνει την σύνδεση προστατεύεται από τα ίδια τα λαμόγια ώστε να μην πάθει κάτι και απλώς προσπαθούν να παρεμβάλλουν όσο περισσότερα εμπόδια γίνεται ώστε να μπλοκάρουν το έργο του.

  Αυτά ………………..

  συνέχεια ==>>
 20. 0
  0
  συνέχεια ==>>

  Και τώρα πως μπορώ να σας αποδείξω ότι κοιμάστε ύπνο βαθύ και το ροχαλητό σας τραντάζει βουνά ;

  Στην εποχή μας υπάρχουν μερικοί τρόποι να δούμε αν κάτι ξεκουνάει.
  α. Ο πρώτος είναι ο πάλαι ποτέ γνωστός, ο διά ζώσης, ή προσωπική επαφή.
  β. Ο δεύτερος είναι μέσα από την άποψη, την ανάρτηση άρθρων και τον σχολιασμό.
  γ. Ο τρίτος είναι διά της ψήφου, η κομματικές παρωπίδες και το μάντρωμα.

  1. Το πρώτο είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ.
  2. Το δεύτερο είναι σχετικά απλό, δείτε την μπουρδολογία των σχολίων, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό αρκεί κάποιος να είναι ειλικρινής, αφήνω να το κάνετε μόνοι σας.
  3. Το τρίτο είναι επίσης φως φανάρι, απλά δείτε την ανάρτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την παραθέτω στο τέλος του σχολίου.

  Τι μπορούμε να διακρίνουμε από τις εκλογές ;
  Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού, πάντα πάνω από 63%, είναι αμετανόητο και τυφλό, δεν μπορεί να κατανοήσει και να διακρίνει ότι το πολιτικό σύστημα και όχι μόνο είναι διεφθαρμένο. Και καθώς όλοι αυτοί οι λωποδύτες δεν είναι παρά η φάτσα του λαού στον καθρέπτη, δεν έχουμε ανάγκη κάτι άλλο για να καταλάβουμε ότι έχουμε τουλάχιστον ένα 63% για τα μπάζα.
  Ένα πολύ μικρό ποσοστό (τα άκυρα) περίπου 1%, είτε δεν κατέχει τι του γίνεται και σταυρώνει λάθος (σταυρούς ή χρώμα μολύβι), είτε νομίζει ότι γράφοντας μαλακίες πάνω στο ψηφοδέλτιο κάτι κάνει. Οπότε προστίθενται στους προηγούμενους.

  Έχουμε το υπόλοιπο ποσοστό, την διαφορά από το σύνολο, πάντα λιγότερο από 36% που απέχει από την ψηφοφορία.
  Τι θα πούμε ότι είναι αυτοί ;
  Πολίτες που έχουν κατανοήσει το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του λαού και αντιδρούν ;
  Κομματάκι δύσκολο !
  Πολλοί δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν λόγω δουλειάς, λόγω απόστασης, λόγω κόστους μετακίνησης, λόγω χαμουρέματος, λόγω ύπνου, λόγω καφέ κλπ. κλπ.
  Και ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δεν μετέχουν λόγω του ότι θεωρούν την αποχή πολιτική πράξη.
  Αυτό όμως δείχνει αφύπνιση ;
  Σίγουρα ή μάλλον σίγουρα όχι σε πολύ μεγάλο ποσοστό – θα το αναλύσουμε πιο κάτω.

  Και τελικά τι μένει ;
  Κάποια λίγα ψίχουλα, μερικές χιλιάδες (30-35), από τα σχεδόν δέκα εκατομμύρια ψηφοφόρων, που ρίχνουν Λευκό.
  Και θα πει κάποιος – αυτοί έχουν αφυπνιστεί ;
  Όπως έχω αναλύσει παλαιότερα σε σχολιασμούς μου, ουσιαστικά μπορούμε να δεχτούμε ότι ίσως κάπου ανάμεσα στο 1/10 με το 1/5 από αυτούς ότι δεν ανήκουν στα γελάδια, το πόσο αφυπνισμένοι όμως είναι, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

  Όταν λοιπόν από ένα σύνολο 12 εκατομμυρίων, ίσως 3-5 χιλιάδες δεν βόσκουν μαζί με το κοπάδι τα γελάδια, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ψύλλους στ' άχυρα.

  Ίσως να αμφισβητήσετε την επιλογή της ψηφοφορίας ως μέσο ανίχνευσης της αφύπνισης, αλλά σίγουρα πρέπει να το σκεφθείτε πάλι και πάλι.
  Διότι
  Έχουμε την αδιαμφισβήτητη κατάσταση όπου σ' ένα κράτος (Ελλάδα) από την δημιουργία του έως σήμερα, η προδοσία, η κλεψιά, η λαμογιά, η ανισότητα, η αναξιοκρατία, ή μη δικαιοσύνη πάει και έρχεται σύννεφο.

  Όπως τόνισα και πιο πάνω, λαός που δεν είναι γελαδοτροφείο, κατανοεί, διακρίνει και πράττει αναλόγως.

  Αλλά ας δούμε ποιοι είναι οι τρόποι αντίδρασης ενός λαού ;
  1ον. Ο ουσιαστικότερος είναι βιαίως, με επανάσταση, παίρνει στηλιάρια, σκοινιά, τσεκούρια, κουμπούρια και αποκαθιστά την κατάσταση. Αυτό όμως σημαίνει ότι τέλος ο ύπνος.
  2ον. Ο αμέσως επόμενος είναι διά της αποχής, και όταν λέμε αποχής εννοούμε επαναλαμβανόμενης καθολικής αποχής, σε ποσοστό πάνω από 70%, ώστε όσο μαγείρεμα και να γίνει να παραμένει κατά πολύ πάνω από 50%, έτσι που οι πολιτικάντηδες να αναγκασθούν να δεχτούν πλήρη έλεγχο και περιορισμό. Βέβαια εννοείται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο όταν υπάρχουν εκλογές και το σύνταγμα δεν έχει αλλοιωθεί ώστε να γίνεται δεκτό αποτέλεσμα με πολύ μικρή συμμετοχή.
  3ον. Ο ηπιότερος αλλά πιο ενδεικνυόμενος τρόπος είναι το Λευκό, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, τέτοιο που οι κυβερνώντες θα φοβούνται να κάνουν το σύνολο όσων τους έχουν πει τ' αφεντικά τους.
  Αυτοί και μόνο είναι οι τρόποι αντίδρασης ενός λαού και η ένδειξη ότι ο λαός αφυπνίζεται.

  Τι λοιπόν από αυτά έχει ή έγινε εδώ;

  ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!

  Αυτά …………..

  συνέχεια ==>>
 21. 0
  0
  συνέχεια ==>>

  Μαζί με τα άλλα που σας είπα πιο πάνω είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν τουλάχιστον για την ώρα δείγματα αφύπνισης.
  Εξ ου και ο λόγος που δεν προχωρούμε ανοικτά στην παρουσίαση του τρόπου εν-θύμησης.  Οπότε κατά τα λοιπά και άλλα πράξτε τουλάχιστον όπως σας συμβουλεύει ο Νίκος


  Αυτά …………….


  ΥΓ. ακολουθεί μια σούμα των αποτελεσμάτων τελευταίων εκλογών.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ


  Εκλογές
  http://ekloges.ypes.gr/

  ==============================

  ΕΚΛΟΓΕΣ 25/01/2015
  Εγγεγραμμένοι 9.911.495
  Ψήφισαν 6.330.786 / 63,87 %
  Απείχαν 3.580.709 / 36,13 %
  Εγκυρα 6.181.274
  Άκυρα 114.703
  Λευκά 34.809

  ==============================

  ΕΚΛΟΓΕΣ 06/05/2012
  Εγγεγραμμένοι 9.945.859
  Ψήφισαν 6.476.818 / 65,12 %
  Απείχαν 3.469.041 / 34,88 %
  Εγκυρα 6.324.136
  Άκυρα 114.769
  Λευκά 37.913

  ==============================

  ΕΚΛΟΓΕΣ 17/06/2012
  Εγγεγραμμένοι 9.947.876
  Ψήφισαν 6.216.798 / 62,49 %
  Απείχαν 3.731.078 / 37,51 %
  Εγκυρα 6.155.464
  Άκυρα 35.961
  Λευκά 37.913

  ==============================

  ΕΚΛΟΓΕΣ 07/10/2009
  Εγγεγραμμένοι 9,929,065
  Ψήφισαν 7,044,606 / 70.95 %
  Απείχαν 2.884.459 / 29,05 %
  Εγκυρα 6,858,421
  Άκυρα 142,916
  Λευκά 43,269

  ==============================

  ΕΚΛΟΓΕΣ 02/10/2007
  Εγγεγραμμένοι 9,918,917
  Ψήφισαν 7,355,026 / 74.15 %
  Απείχαν 2.563.891 / 25,85 %
  Εγκυρα 7,159,006
  Άκυρα 148,850
  Λευκά 47,170

  ==============================

  ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
  Εγγεγραμμένοι 9.899.472
  Ψήφισαν 7.573.368 / 76,50%
  Απείχαν 2.326.104 / 33,50%
  Εγκυρα 7.406.619
  Άκυρα 123.713
  Λευκά 43.036

  ==============================
  • 0
   0
   ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ.
   ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΚΕ ΜΑΙΟΣ 12 536Χ ΨΗΦΟΙ ΕΝΩ ΙΟΥΝΙΟΣ 12 338Χ ΨΗΦΟΙ??? ΤΟ ΣΥΣΣΩΜΟ ΚΚΕ??? (ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ)
   ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 12 ΗΤΑΝ 25052. ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
   ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ.
   ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΨΗΛΑ
   Γ.Δ.
 22. 0
  0

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ….. ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΜΑΣ !! ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΛΑ- ΜΠΛΑ….

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !! ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΦΟΒΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΌΜΩΣ……

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ??

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ??

  Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ , ΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΡΘΩΘΟΥΜΕ ΠΕΛΩΡΙΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ " ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ " ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟΣΟ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 23. 0
  0
  Όλα αυτά για να γίνουν πρέπει να φύγουμε από την Ευρωζωνη. Το

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί