11:51 - 25/03/2014

Ένας νέος τρόπος να κερδίζεις μετοχές από τα παγκόσμια social media

Μου το έστειλε ενας φίλος πριν καμία εβδομάδα άλλα είχα πήξει με τα τεχνικά θέματα , σήμερα το διάβασα και το είδα αρκετά έξυπνο και ελπιδοφόρο! Βασικός κανόνας μου στο ιντερνέτ είναι να μην εχω απώλεια χρόνου και το συγκεκριμένο είναι άνευ χρόνου και απόλυτα ιντερνετικο !

Έκανα εγγραφη είναι ΔΩΡΕΑΝ και σου το δίνω να το δεις ! Ει ναι έξυπνο να σε βάζει η εταιρία μέτοχο της μιας και όλες οι εταιρίες σαν το facebook -κοινωνικής δικτύωσης δηλαδή κερδίζουν χρήματα από τον δικό μας κόπο… Γιατί λοιπόν να μην κερδίζεις όσο κανεις ότι κάνεις ετσι και αλλιως … Διάβασε να δεις …

Γϊνεται ιδιοκτήτης

Οι μεγαλύτεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου ρευστοποιούν εισόδημα της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως ενεργοποιώντας δωρεάν χρήση των ιστοτόπων τους για τους χρήστες των.

Ο σκοπός του GlobAllShare δεν είναι απλώς να υλοποιήσει δωρεάν χρήση για τους χρήστες του, αλλά να τους κάνει να αισθανθούν την παγκόσμια κοινότητα ως δική τους και τοιουτοτρόπως να την διαμορφώσουν όπως καλύτερα νομίζουν. Γι’ αυτό το GlobAllShare διασφαλίζει ιδιοκτησιακή κατάσταση σε κάθε χρήστη με την μορφή ελευθέρων μετοχών κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης.

Κάθε μέλος του GlobAllShare, που συμμετέχει στην κοινότητα κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης και συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπυτξή του, μπορεί να λαμβάνει μετοχές του GlobAllShare συνεχώς και αδαπάνως και κάθε μήνα να λαμβάνει μερίσματα από το παγκόσμιο κέρδος κατ’ αναλογία με τις μετοχές που έχει μετά που η παρούσα επιχείρηση ξεκινήσει.
Πάρτε την συμμετοχή σας από το παγκόσμιο κέρδος

Το GlobAllShare διαμοιράζεται το παγκόσμιο κέρδος του με τους χρήστες του, που έχουν συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπτυξη και διάδοσή του κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογραφήσεως.

Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδος.

Όμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο.
Αποκτήστε τις δικές σας μετοχές

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις δικές σας μετοχές στην κοινότητα του GlobAllShare απλώς κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογράφησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσκαλείτε φίλους και γνωστούς στον ιστότοπο του GlobAllShare.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.
συνεχές εισόδημα

Μετά τα συμφέροντά σας στην παγκόσμια κοινότητα του GlobAllShare μπορείτε να έχετε μια συνεχή μηνιαίο εισόδημα, από τη στιγμή που καταβάλλεται μέρισμα από την παγκόσμια κέρδη κάθε μήνα, κατ ‘αναλογία του αριθμού των μετοχών που κατέχετε.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας στην κοινότητα GlobAllShare με επιτυχία και ειπες τους φίλους σας να καλέσουν επίσης 5 από τους φίλους τους σε 7 επόμενα επίπεδα μετά από εσάς, τότε μπορεί να έχετε δικαίωμα στο μέρισμα εξής κάθε μήνα.
Επίπεδο 1 5 Προσκεκλημενοι 1 GAS Μετοχές

Επίπεδο 2 25 Προσκεκλημενοι 5 GAS Μετοχές

Επίπεδο 3 125 Προσκεκλημενοι 25 GAS Μετοχές

Επίπεδο 4 625 Προσκεκλημενοι 125 GAS Μετοχές

Επίπεδο 5 3 125 Προσκεκλημενοι 625 GAS Μετοχές

Επίπεδο 6 15 625 Προσκεκλημενοι 3 125 GAS Μετοχές

Επίπεδο 7 78 125 Προσκεκλημενοι 15 625 GAS Μετοχές

Σύνολο 19.531 GAS Μετοχές

Σύμφωνα με το παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε συνολικά 19.531 GlobAllShare χαριστικών μετοχών, μετά την οποία θα πρέπει να καταβληθεί ένα μηνιαίο μέρισμα μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος. Αν, για παράδειγμα, θα καταβάλλονται μόνο $ 0.25 μερίσματος από την παγκόσμια κέρδη από ένα μήνα, θα πάρετε $ 5.000 το μήνα. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και ένα μέρισμα μηνιαίο $ 0,5 ή 1,0 δολάρια μετά από κάθε μετοχές σας, έτσι μια μηνιαία κέρδη των $ 10.000 ή $ 20,000 μπορεί να παραχθεί εύκολα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό και την αξία των μετοχών, καθώς και το ποσό της μηνιαίας μερίσματος σας στο WebOffice μόνιμα.
Άμεσα χρήματα

Ως μέλος της κοινότητας GlobAllShare μπορείτε να πάρετε όχι μόνο ένα μηνιαίο εισόδημα, με τη μορφή μερισμάτων, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και από τη στιγμή που μπορεί να πωλήσετε τις μετοχές σας αμέσως

Μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος μπορείτε να πουλήσετε τις μετοχές σας στην ονομαστική τους αξία, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα αμέσως. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: αν η ονομαστική αξία των μετοχών είναι $ 10 μετά την έναρξη της επιχείρησης και σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα είστε ιδιοκτήτης 19.531 μετοχές GlobAllShare, μπορείτε να τα πουλήσει για συνολικά 195.531 αμερικανικά δολάρια, έτσι ώστε να κερδίσουν ένα μεγάλο ποσό αμέσως. Προφανώς, η ονομαστική αξία των μετοχών μπορεί εύκολα να φτάσει τα $ 20 ή $ 40 ανά μετοχή, ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων που χρησιμοποιούν την κοινότητα portal GlobAllShare σε όλο τον κόσμο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν μετοχές GlobAllShare μόνο κατά τη διάρκεια της προ-οργάνωσης, σύμφωνα με την απόδοσή τους, ως εκ τούτου, σε παγκόσμιο έναρξη του εγχειρήματος μόνο αυτές θα έχουν τις μετοχές που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του GlobAllShare.

Μετά την έναρξη της επιχείρησης θα εκδοθεί όχι οποιεσδήποτε άλλες μετοχές, έτσι μετοχές μπορούν να αγοραστούν από εκείνους αποκλειστικά οι οποίοι εμπλέκονται στην παγκόσμια δημιουργία του δικτύου και έλαβε μετοχών για τη συμβολή τους.

Θερμούς χαιρετισμούς,

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 0
  0
  Το κόλπο των πυραμίδων είναι πανάρχαιο και γνωστό, αν και πάντα βρίσκονται θύματα που νομίζουν ότι θα κερδίσουν… Απάτες, απάτες, απάτες………
 2. 0
  0
  Ρε παιδιά.. είναι κλασσικά συστήματα πυραμίδας.. έλεος δλδ! Αυτά είναι πολύ μεγάλες απάτες..χαλαρώστε λίγο και κατά την άποψη μου κακώς τα δημοσιεύεται…
 3. 0
  0
  Αφού είναι δωρεάν δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε αν δοκιμάσουμε! https://www.globallshare.com/en-gb/2015990.html
 4. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 13:25
  0
  0
  Τι απάτη ρε παιδιά…..΄δινετε σε κανεναν λεφτά η δουλευεται για κανεναν και δεν σας πληρώνει?…..
 5. 0
  0
  Μια νέα ιστοσελίδα παρόμοια με το Facebook, δίνει εντελώς δωρεάν μετοχές σε αυτούς που θα γίνουν μέλη, μέχρι τέλη του Μάη! Από τον Ιούλιο, όσοι πρόλαβαν να μπουν, θα κερδίσουν χρήματα από τις μετοχές ή από τα μερίσματα αυτών.

  Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά αν δεν είναι μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα, χωρίς στην ουσία να κάνουμε τίποτα!!!

  Εγω πάντως δε μπορούσα να μη μπω στον πειρασμό…

  Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και κρίνετε..
  http://bit.ly/1qiLu67
  εγγραφη δωρεαν εδω http://bit.ly/1jbRNna

  Προσοχή όμως! Σύμφωνα με τους όρους, η Globallshare θα μοιράζει μετοχές μόνο στο στάδιο της προοργανογράφησης, το οποίο τελειώνει στις 31/05/2014, οπότε όποιος προλάβει, πήρε.
 6. 0
  0
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GLOBALSHARE
  https://www.youtube.com/watch?v=qvXv3u4saRI&feature=youtu.be
  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 31/5/2014 GLOBALSHARE-TΟ ΝΕΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΕΔΩ:https://www.globallshare.com/el/1976607.html
 7. 0
  0
  Aς πω την προσωπική μου άποψη, γιατί νομίζω ότι είναι απάτη.
  1)Ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο το οποίο είναι (σαν) αντιγραφή του Facebook και λιγότερο του Google(απλά σε κόκκινο χρώμα) δεν είναι κάτι το τόσο καινοτόμο. Υποτίθεται πως όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο θες να κάνεις την διαφορά για να "πιάσει" και όχι να αντιγράψεις "τον καλύτερο" με κίνδυνο να μπλέξεις με μηνύσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων.
  2)Με ποιο κριτήριο μια καινούργια εταιρία χωρίς προηγούμενη παρουσία στον χώρο κοστολογεί τις "μετοχές" της 35$(νομίζω). Και όταν λέμε μετοχές (share) τι σχέση θα έχουν με το χρηματηστήριο που εκεί γίνεται σοβαρή δουλειά, αν δεν μπει στο χρηματιστήριο οι μετοχές θα έχουν μηδενική αξία.
  3) Στη σελίδα τους λένε “μετά την οποία θα πρέπει να καταβληθεί ένα μηνιαίο μέρισμα μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος.” Ποιος θα τα καταβάλει αυτά τα χρήματα?
  4)Ποιος είναι πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα? Κανένας δεν ξέρει, εγώ το θεωρώ ύποπτο και αναξιόπιστο αυτό
  5)Είναι ένα ακόμα φακέλωμα, και καλύτερο από το facebook γιατί με κίνητρο τα λεφτά όλοι βάζουν τα πραγματικά τους στοιχεία(και αργότερα μπορεί να ζητάει και λογαριασμούς τραπέζης)
  6)Μέχρι και αν δώσει τελικά(υπό ποιους όρους άραγε?) θα έχει βγάλει ένα σωρό λεφτά από τις διαφημίσεις
 8. 0
  0
  Εγώ πάντως επειδή βλέπω να αυξάνονται οι μετοχές και δεν εντοπίζω τίποτα περίεργο ούτε στους όρους χρήσης, ούτε στο website γενικότερα, ορίστε το λινκ να κάνετε κι εσείς λογαριασμό να δείτε και μόνοι σας:

  https://www.globallshare.com/el/2200707.html
 9. 0
  0
  Δεν μπαφιάσατε πια να είστε καχύποπτοι? Εξάλλου, αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις, άσε που είναι τζάμπα και δεν χάνεις κάτι! Ορίστε το link για την εγγραφή σας:
  https://www.globallshare.com/el/2317418.html
 10. 0
  0
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?! ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΔΙΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΧΙ 500 ΚΑΙ 1000 ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 1 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί