14:29 - 06/10/2014

Έκτακτο : Οι Τζιχανιστές κατέλαβαν το Κομπάνι με «Συμφωνία της Τουρκίας;; !»

Έκτακτο : Οι Τζιχανιστές κατέλαβαν το Κομπάνι με «Συμφωνία της Τουρκίας;; !»
Άφησαν το Κομπάνι στο Έλεος του Αλλάχ οι σύμμαχοι ενώ οι Τούρκοι αν και ήταν έτοιμοι όπως αποδεικνύουν και οι σχετικές εικόνες απο τα Τουρκικο-Συριακά σύνορα όχι μόνο δεν βοήθησαν τους Κούρδους αλλά εμπόδισαν με δακρυγόνα τους Κούρδους που είχαν περάσει τα σύνορα να επιστρέψουν για να βοηθήσουν στη μάχη της Πόλης !

Ήταν μαθηματικά και στρατιωτικά βέβαιο ότι η πόλη θα πέσει όταν την έχουν εγκαταλείψει πάνω απο 130.000 Κούρδοι και οι Τζιχαντιστές την πολιορκούσαν με βαρύ οπλισμό απέναντι στα ( λανιοντούφεκα )των Κούρδων Αγωνιστών !

Οι Τούρκοι άδειασαν τη Συμμαχία και παρέδωσαν το Κομπάνι αφού παρά τις απειλές του Ερντογάν δεν διέταξαν ποτέ τις δυνάμεις να μπούνε ανάμεσα στις εμπόλεμες δυνάμεις!

Στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν οτι υπάρχει συμφωνία των Τούρκων και των Τζιχαντιστών με αντάλαγμα την μη κατάληψη του Τουρκικού εδάφους του τάφου του Σουλειμάν !

Ανάλογη συμφωνία υπήρξε και με το παζάρι των 49 Τούρκων που κρατούσαν αιχμάλωτοι οι Τζιχαντιστε΄ς με πάνω απο 180 Τζιχαντιστεές που ιοι Τούρκοι κρατούσαν στι φυλακές ανάμεσά τους και Ευρωπαίοι Τζιχαντιστε΄ς απο τους πιο σκληρούς όπως οι Σκοπιανοί μακελάρηδες

Την αποκάλυψη έκαναν οι Times της Νέας Υόρκης και φέρνει σε δύσκολη θέση το δίδυμο Ερντογάν -Νταβούτουγλου ενώ οι συντάκτες αποκαλύπτουν οτι η Τουρκία έχει τελειώσει για την Συμμαχία !

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Οι Σκοπιανοί δεν είναι χριστιανοί; Εκτός αν εννοείτε Αλβανούς (μουσουλμάνους) της μειονότητας της Σερβοκροατοσλαβοβουλγαρικής Δημοκρατίας του Μαϊντανού.

  Τα έχετε κάνει λίγο σαλάτα για μια ακόμα φορά μάλλον.
 2. 0
  0
  Ολο οτι η Τουρκία έχει τελειώσει για την Συμμαχία και ολο αγκαλιτσες με την Συμμαχια ειναι….Δεν παιζονται τα ατομα,μιλαμε για εξωτερικη πολιτικη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί