Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:11 - 12/10/2014

Έκτακτο !!! Αιγαίο: Αγνοείται ελικόπτερο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ελικόπτερο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού αγνοείται στο Αιγαίο! Το συγκεκριμένο ελικόπτερο απογειώθηκε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Cengiz Topel της Νικομήδειας, χάθηκε από τα ραντάρ, ενώ είχε για προορισμό το Ικόνιο της Λυκαονίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, με δεδομένο το σχέδιο “Βαριοπούλα” στο οποίο υπήρχε αναφορά για κατάρριψη (ή εικονική κατάρριψη) τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους) θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο η Τουρκία να ισχυριστεί πως το ελικόπτερο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού καταρρίφθηκε από την Ελλάδα.

Με δεδομένη, επίσης, την κατάσταση αναβρασμού από την πλευρά των Κούρδων στο εσωτερικό της Τουρκίας, αλλά και τις διεθνείς πιέσεις που ασκούνται στην τουρκική κυβέρνηση εξαιτίας της αδιαφορίας και μη επέμβασης του τουρκικού στρατού για διακοπή της επίθεσης των τζιχαντιστών στην Συριακή Κουρδική πόλη Κομπάνι, στο Πεντάγωνο ήδη άρχισαν να συζητούν την πιθανότητα απόπειρας εξωτερίκευσης των μειζόνων προβλημάτων εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία διαπραγματεύεται αιτήματά της τόσο προς την πλευρά της Συρίας και του βόρειου Ιράκ, όσο και προς την Κύπρο αλλά και το Αιγαίο.

Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το ελικόπτερο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού του οποίου το ίχνος χάθηκε από τα ραντάρ στις 12.08 μ.μ. σήμερα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ελικόπτερο του Π.Ν. τύπου S-70B Sikorsky απογειώθηκε στις 12:18 της 12ης Οκτωβρίου από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Cengiz Topel με κατεύθυνση το Ικόνιο, για εκπαιδευτική πτήση.

Στις 12;25 το ίχνος πτήσης του εν λόγω ελικοπτέρου χάθηκε τη συχνότητα ασυρμάτου.
Ένα αεροπάνο ναυτικής συνεργασίας τύπου CASA του ΠΝ και τέσσερα ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, ενώ από ξηράς συμμετέχουν ομάδες της Στρατοχωροφυλακής.

Οι έρευνες εντοπίζονται κυρίως στο όρος Κάρτεπε της Νικομήδειας και στα όρια της επαρχίας İhsaniye του νομού Αφιόν.”
Στο ελικόπτερο επέβαινε ο πλοίαρχος πιλότος Deniz Akdeniz και ο έτερος χειριστής.

Σε αναμονή της επόμενης κίνησης από την πλευρά της Τουρκίας και με την σοβαρή πολιτική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, ίσως η Τουρκία τολμήσει να θέσει σε εφαρμογή μία παραλλαγή του σχεδίου “Βαριοπούλα”, σε μία ξεκάθαρη προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί την χρονική συγκυρία η οποία την έχει αναδείξει ως “απαραίτητη” στους σχεδιασμούς της δυτικής συμμαχίας κατά των τζιχαντιστών…

polemiko-imerologio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 8:37 ΜΜ

    Να το περιμένουμε δηλαδή το θερμό επεισόδιο προκεμένου να μπορέσει να βγάλει τον στρατό στον δρόμο η Τουρκία;

  2. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 9:36 ΜΜ

    EEE AΠΙΘΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ,
    ΝΑ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ "ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ".
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ……ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ??!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

  3. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 6:12 ΠΜ

    Ριχτε τους βρε χεστηδες………

  4. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 7:08 ΠΜ

    Οι περιοχές που αναφέρονται δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Είναι πιο μέσα, δεν μπορούμε να φτάσουμε ως εκεί…

  5. Ανώνυμος 10/14/2014 @ 2:08 ΜΜ

    Four soldiers have been killed in an army helicopter crash in the northwestern province of Kocaeli, the Turkish General Staff announced late on Sunday.

    The S-70B Sikorsky aircraft, which took off from the Cengiz Topel Military Airport in Kocaeli, disappeared from radar after it lost connection with its base at 12:25 Turkish local time.

    The wreckage of the chopper has been located in a mountainous region in the Kartepe district of Kocaeli province.

    The last helicopter crash to take place in the country occurred in a rural area near the Golbasi district in the capital, Ankara, in December of last year. All four soldiers on board were killed.

    Security officials have launched an investigation to uncover the cause of the crash.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*