Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:36 - 07/03/2015

«Φυγαδεύτηκε» ο Ομπάμα έπειτα από έκρηξη κοντά στον Λευκό Οίκο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φωτιά ξέσπασε σε καντίνα που βρισκόταν κοντά στο κτίριο – Έκρηξη σε δεύτερο ύποπτο όχημα – Η οικογένεια Ομπάμα επιβιβάστηκε στο Air Force One σε αεροπορική βάση μακριά από το προεδρικό μέγαρο


Έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη σε όχημα πλανόδιου πωλητή τροφίμων, ενώ η φωτιά που ξέσπασε λέγεται πως έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν την απογείωση του προεδρικού ελικοπτέρου, στο οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την οικογένειά του.

Έπειτα από την έκρηξη οι υπηρεσίες ασφαλείας κινητοποιήθηκαν άμεσα αποκλείοντας την περιοχή και διενεργώντας έρευνα για το συμβάν.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δίκτυα, οι αρμόδιοι για την ασφάλεια του Λευκού Οίκου είχαν ξεκινήσει έρευνα για ένα ύποπτο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο προεδρικό μέγαρο.

Μάλιστα, οι μυστικές υπηρεσίες λέγεται πως ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος είχε ειδοποιήσει τους αρμόδιους για ένα δεύτερο όχημα που βρισκόταν κοντά στον Λευκό Οίκο.

Ο ανταποκριτής του CBS News, Μαρκ Νόλερ, δήλωσε πως ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της οικογένειας Ομπάμα για την Αλαμπάμα.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως εκπρόσωποι του Τύπου που βρίσκονταν για τις τακτικές ενημερώσεις, κλήθηκαν να μπουν στο κτίριο όπου κλείδωσαν οι πόρτες. Ο Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του, δεν βρίσκονται στον νότιο κήπο, κοντά στο σημείο από όπου ακούστηκε η έκρηξη.

Την ίδια στιγμή, ο πλανόδιος πωλητής τροφίμων λέγεται πως αντιμετώπισε πρόβλημα με την καντίνα του, στην οποία ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δύο περιστατικά με τα δύο διαφορετικά οχήματα σχετίζονται.

Η οικογένεια Ομπάμα «φυγαδεύθηκε» προς την αεροπορική βάση Άντριους όπου επιβιβάστηκε στο Air Force One για να μεταβεί στην Αλαμπάμα, εφόσον οι υπεύθυνοι ασφαλείας έκριναν πως δεν πρέπει να ταξιδέψουν με το ελικόπτερο από τον κήπο του Λευκού Οίκου μετά το επεισόδιο.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/07/2015 @ 6:01 ΜΜ

    Ότι και να λεμε για την Αμερικη .μΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ μΕ ΤΗΝ μΕΤΑβΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗμΠΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΪΚΙΑ ΤΟΎ ΤΖΩΝ ΓΟΥΕΙ ΤΟΥ μΜΙΚΡΟΎ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙβΑΔΙ ΤΩΝ ΓΟΥΩΛΤΟΝΣ,ΚΑΤΝΤΗΣΕ .Φορεας της παγκόσμιομιας χουντας των τραπεζοιδιοτων μασονων,πέντε νοματαιοι από τα κυμαν να την οδηγουν στην καταστροφη και της αδικιας ενω ταισε όλο τον πλανήτη μμετατράπηκε σε βαβυλονα.ΚΆΘΕΤΙ ΑΝΌμΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ,ΑμΕΡΙΚΗ ΓΥΡΝΑ ΣΤΙΣ ΆΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΈ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗ ,ΑΝ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥΌΜΙΝ ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑμΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΛΛΟ..μωραινει κυριος οποιον θέλει απωλέσει.

    • Ανώνυμος 03/08/2015 @ 8:51 ΠΜ

      Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝΕ , ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΑΦΑΝΙΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ,ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ , ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ " ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ" . ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΔΕΝ " ΤΑΙΣΕ" ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙ . ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ .

  2. Ανώνυμος 03/07/2015 @ 8:24 ΜΜ

    Ο ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ , ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΝΟΥΡΑ , ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*