14:37 - 29/09/2014

«Νεαροί με σακίδια» εκπαιδεύονται για τζιχάντ στο κέντρο της Αθήνας!

Τι κρύβουν τα υπόγεια τζαμιά της Αθήνας;
Νεαροί με σακίδια προετοιμάζονται για τον δικό τους ιερό πόλεμο.

Περίπου 30 νεαροί με σακίδια στις πλάτες κάθε βράδυ μπαίνουν αργά τη νύχτα στα παράνομα τζαμιά του κέντρου της Αθήνας.
Διάσπαρτοι και σε διαφορετικές ώρες όχι όλοι μαζί.

Σε αυτά που η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως να εισέλθει αν χρειαστεί για να ερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί μέσα.
Μπαίνουν από τις 10 το βράδυ και μετά και μένουν μέχρι περίπου το ξημέρωμα οι νεαροί με την γνωστή εμφάνιση ενός μουσουλμάνου παραδοσιακού που είναι στρατολογημένος.

Πολλοί από αυτούς έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση ώσπου να περάσει ένας μήνας και τότε αλλάζουν στέκι.

Τα τζαμιά που ακόμη είναι στις πολυκατοικίες οικημάτων έχουν μετατραπεί σε κέντρα ενημέρωσης και στρατολόγησης νεαρών που το λέει η ψυχούλα τους ανά πάσα στιγμή να ορκιστούν στον ιερό πόλεμο που θα χρειαστεί να κάνουν μέσα στα τείχη της πόλης που φιλοξενούνται.

Κάποιοι από αυτούς είναι οι λαθρομετανάστες που έφτασαν στη χώρα με τον γνωστό τρόπο και είναι ακόμη χωρίς χαρτιά και κάποιοι άλλοι είναι λαθρομετανάστες που δήθεν τους χτύπησε κάποιος Έλληνας με το αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να τους δώσει άδεια παραμονής αφού αυτό λέει ο νόμος..

Το σχέδιο πια είναι γνωστό.

Έρχονται παράνομα στη χώρα . Χτυπιούνται, δέρνονται μεταξύ τους επί τούτου κι έπειτα κάνουν καταγγελία για ξυλοδαρμό από ντόπιο με αποτέλεσμα να κερδίσουν την άδεια παραμονής .

Στην πορεία ανενόχλητοι ψάχνοντας για δουλειά ξεγλιστρούν στα υπόγεια τζαμιά υποτίθεται για να προσευχηθούν . Εκεί αρχίζουν να γράφουν την δική τους ένδοξη ιστορία .

Προετοιμάζονται για την μεγάλη στιγμή της δικής τους επανάστασης στο όνομα του ιερού πολέμου και ωστόσο κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (37)

 1. 0
  0
  Μιλάτε και ΓΡΑΦΕΤΕ ελληνικά……για αυτούς, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους……. Προωθήστε το παρακαλώ…….

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

  Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και τονωτικό για το ηθικό μας, αλλά και για να αναλογιστούμε ίσως ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό, όποια θέση κι αν κατέχουμε, να αγαπάμε και να καλλιεργούμε αυτή τη γλώσσα στην οποία ίσως και να χρωστάμε όλη μας την ύπαρξη.

  Προς το τέλος είναι που αποκτά ενδιαφέρον…

  Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους. Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας..

  Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ Apple, o Πρόεδρος της οποίας Τζον Σκάλι είπε σχετικά: Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής, επειδή η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν' αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, να εισαγάγει καινούριες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακαλύψει.

  Με άλλα λόγια, πρόκειται για μιαν εκδήλωση της τάσης για επιστροφή του παγκόσμιου πολιτισμού στο πνεύμα και τη γλώσσα των Ελλήνων.

  Άλλη συναφής εκδήλωση: Οι Άγγλοι επιχειρηματίες προτρέπουν τα ανώτερα στελέχη να μάθουν Αρχαία Ελληνικά επειδή αυτά περιέχουν μια ξεχωριστή σημασία για τους τομείς οργανώσεως και διαχειρίσεως επιχειρήσεων.

  Σε αυτό το συμπέρασμα ήδη οδηγήθηκαν μετά από διαπιστώσεις Βρετανών ειδικών ότι η Ελληνική γλώσσα ενισχύει τη λογική και τονώνει τις ηγετικές ικανότητες.

  Γι' αυτό έχει μεγάλη αξία, όχι μόνο στην πληροφορική και στην υψηλή τεχνολογία, αλλά και στον τομέα οργανώσεως και διοικήσεως ..

  Αυτές οι ιδιότητες της Ελληνικής ώθησαν το Πανεπιστήμιο Ιρμάιν της Καλιφόρνια να αναλάβει την αποθησαύριση του πλούτου της. Επικεφαλής του προγράμματος τοποθετήθηκαν η γλωσσολόγος -Ελληνίστρια- Μακ Ντόναλι και οι καθηγητές της ηλεκτρονικής Μπρούνερ και Πάκαρι.

  Στον Η/Υ Ίμυκο αποθησαυρίστηκαν 6 εκατομμύρια λεκτικοί τύποι της γλώσσας μας όταν η Αγγλική έχει συνολικά 490.000 λέξεις και 300..000 τεχνικούς όρους, δηλαδή σαν γλώσσα είναι μόλις το 1/100 της δικής μας.. Στον Ίμυκο ταξινομήθηκαν 8.000 συγγράμματα 4.000 αρχαίων Ελλήνων και το έργο συνεχίζεται..

  Μιλώντας γι' αυτό ο καθηγητής Μπρούνερ είπε: Σε όποιον απορεί γιατί τόσα εκατομμύρια δολάρια για την αποθησαύριση των λέξεων της Ελληνικής απαντούμε: Μα πρόκειται για τη γλώσσα των προγόνων μας. Και η επαφή μας μ' αυτούς θα βελτιώσει τον πολιτισμό μας .

  Οι υπεύθυνοι του προγράμματος υπολογίζουν ότι οι ελληνικοί λεκτικοί τύποι θα φθάσουν στα 90 εκατομμύρια, έναντι 9 εκατομμυρίων της λατινικής. Το ενδιαφέρον για την Ελληνική προέκυψε από τη διαπίστωση των επιστημόνων πληροφορικής και υπολογιστών ότι οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται ως νοηματική γλώσσα μόνον την Ελληνική. Όλες τις άλλες γλώσσες τις χαρακτήρισαν σημειολογικές
  • 0
   0
   Ωραια τα λες κατα το ημιση.Η υπολοιπη κρυφη αληθεια ειναι οτι ολοι αυτοι οι αποστατες προσπαθουν να πιασουν μηνυματα των ολυμπιων-ανδρομεδιων οι οοιοι ερχοντε σε επικοινωνια με επιλεγμενα ατομα στον πλανητη μιλωντας την αρχαια ελληνικη.Μην τα βλεπεις τοσο αγνα τα αισθηματα τους.Δεν τους επιασε ξαφνικα αγαπη για την γλωσσα των ελληνων.Χεσμενους μας εχουν και προσπαθουν να μας αφανησουν χιλιετιες τωρα.
  • 0
   0
   Δε μας χέζεις ρε βλαξ-;άϊς με το πασίγνωστο hoax περί hellenic quest που έβαλες; Είπαμε αγαπάμε την ελλάδα και τη γλώσσα μας αλλά τα παραμυθάκια για μωρά το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνουν. Όλο μακακίες…
   • 0
    0
    ο αυτος ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ τα παντα και ξερνα τις εμετικες εμπαθειες του στον συγκεκριμμενο αξιολογο σχολιαστη μπλακ αη ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ του και εκφρασης του κακου χαρακτηρα του
    απολαυστε τον!
    • 0
     0
     υπαρχουν και αλλοι που δε χωνευουν το μπλακ αης οχι μονο ο ενας που και καλα βλεπει
     • 0
      0
      μονον τα μελη της κλικκας των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ και των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ της κλικκας του σωνει καλα μονου(!) που βλεπει
      περαστικα σας !!!!!…..

      …αλλος για το σανατοριο….
      εκει θα συναντησετε…..

      θεοστραβο που βλεπει
      κυνο θθθθωνααα
      μισοτρελλη Ιω μικροψυχη
      Αθηνα
      Π2
      συνηθης βωμολοχος βρουτος
      παραγωγη υβρεων εκ των ανωθεν
      ως ανωνυμους…..
     • 0
      0
      2.33
      τωρα ο μπλακ αη στεναχωρεθηκε απο αυτο. περιμενε την δικη σου αναγνωριση. ειδικα απο την ανωνυμια σου! δεν συμφωνω να αντιγραψεις και να αποθηκευσεις το σχολιο μου.
      οιστρογονο
     • 0
      0
      δε το πα για να στεναχωρεθει ο μπλακ αης.απλα ενημερωσα τον 10:07.
      ΥΓ:ουτε εσυ εισαι επωνυμος μικρη ουριτσα…
 2. 0
  0
  Νοηματική γλώσσα θεωρείται η γλώσσα στην οποία το σημαίνον, δηλαδή η λέξη, και το σημαινόμενο, δηλαδή αυτό, που η λέξη εκφράζει (πράγμα, ιδέα, κατάσταση), έχουν μεταξύ τους πρωτογενή σχέση. Ενώ σημειολογική είναι η γλώσσα στην οποία αυθαιρέτως ορίζεται ότι το αμ πράγμα (σημαινόμενο) εννοείται με το αμ (σημαίνον).

  Με άλλα λόγια, η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα της οποίας οι λέξεις έχουν πρωτογένεια, ενώ σε όλες τις άλλες, οι λέξεις είναι συμβατικές, σημαίνουν, δηλαδή, κάτι, απλώς επειδή έτσι 'συμφωνήθηκε' μεταξύ εκείνων που την χρησιμοποιούν.

  ΟΛΕΣ οι λέξεις στην Ελληνική ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, π.χ. η λέξη ενθουσιασμός = εν- Θεώ, γεωμετρία = γη +μετρώ, προφητεία = προ + φάω, άνθρωπος = ο άναρθρων (ο αρθρώνων λόγο).

  Έχουμε δηλαδή αιτιώδη σχέση μεταξύ λέξεως-πράγματος, πράγμα ανύπαρκτο στις άλλες γλώσσες. Τα πιο τέλεια προγράμματα Ίμυκος , Γνώσεις και Νεύτων αναπαριστούν τους λεκτικούς τύπους της Ελληνικής σε ολοκληρώματα και σε τέλεια σχήματα παραστατικής, πράγμα που αδυνατούν να κάνουν για τις άλλες γλώσσες..

  Και τούτο επειδή η Ελληνική έχει μαθηματική δομή που επιτρέπει την αρμονική γεωμετρική τους απεικόνιση.

  < BR> Ιδιαιτέρως χρήσιμα είναι τα ελληνικά προσφύματα ΟΠΩΣ : τηλέ , λάνδη =…..LAND, ΓΕΩ…,νάνο, μίκρο, μέγα, σκοπό….ισμός, ΗΛΕΚΤΡΟ……, κυκλο…., ΦΩΝΟ….., ΜΑΚΡΟ….., ΜΙΚΡΟ…., ΔΙΣΚΟ….., ΓΡΑΦΟ…, ΓΡΑΜΜΑ…, ΣΥΝ…, ΣΥΜ……, κλπ..

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ C D = COMPACT DISK = ΣΥΜΠΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

  Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θεωρούν την Ελληνική γλώσσα «μη οριακή», δηλαδή ότι μόνο σ' αυτή δεν υπάρχουν όρια και γι' αυτό είναι αναγκαία στις νέες επιστήμες όπως η Πληροφορική, η Ηλεκτρονική, η Κυβερνητική και άλλες.

  Αυτές οι επιστήμες μόνο στην Ελληνική γλώσσα βρίσκουν τις νοητικές εκφράσεις που χρειάζονται, χωρίς τις οποίες η επιστημονική σκέψη αδυνατεί να προχωρήσει.

  Γι' αυτούς τους λόγους οι Ισπανοί Ευρωβουλευτές ζήτησαν να καθιερωθεί η Ελληνική ως η επίσημη της Ευρωπαϊκής Ένωσης διότι το να μιλά κανείς για Ενωμένη Ευρώπη χωρίς την Ελληνική είναι σα να μιλά σε έναν τυφλό για χρώματα.

  Προωθήστε αυτό το μήνυμα! Όχι για λόγους σωβινιστικούς, μα για να μαθαίνουμε σιγά-σιγά την αλήθεια !
  • 0
   0
   Βρε φίλε υπομονή που την έχεις να γράψεις ολο αυτο
  • 0
   0
   ΦΙΛΑΡΑ ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ '' ΣΥΜΠΑΚΤΩΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ '' [ COMPACT DISC ]…
   Π.Α.Ο.Κ. = Π-ΑΩ Α-ΠΟ Ο-ΛΠ Κ-ΥΡΙΑΚΗ…ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ [ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ '' ΜΑTRIX '' ΣΤΟ ΛΠ = [ Λ-ΙΜΠΑ ] [ Π-ΕΙΡΑΙΑΣ ]…

   ΡΕ ΚΟΠΡΙΑ 6.09 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ …ΕΛΑ ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ…ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΑΤΕ [ ΗΘΙΚΩΣ ] ΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ …Η ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΑΚΙ [ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ]…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 3. παρεα απο παλια 29 Σεπτεμβρίου 2014 @ 15:09
  0
  0
  ΠΡΟΣ τον φιλτατο σχολιαστη "μπλακ-αης"

  Εγώ φίλε μπλακ-αης ψάχνοντας ελαφρυντικά στοιχεία για τον Σαμαρά, επειδή δεν θέλω να πιστέψω οτι είναι τελικά, εκτός απο ομόσταυλος και ισάξιος με τον ΓΑΠ, καταλήγω οτι επίτηδες τους οδηγεί όπως λες στον Τσίπρα και τους Στρατούλη + Λαφαζάνη + Μηλιό, τουλάχιστον, έτσι για ορεκτικό.

  Και μετά ο Τσίπρας και η ομάδα του δεκαπενταμελούς (Διότι αυτός έχει την ομάδα του απο τότε, και δεν είναι ενας κούκος σαν το Σαμαρά) θα τους περάσει στο κύριο πιάτο λέγοντάς τους οτι εσείς δημιουργήσατε το πρόβλημα, ενώ όπως είπε ο προφεσσόρε Ρομάνο Πρόντι μπορούσατε να το λύσετε σε 5 λεπτά,

  εμάς μας καταστρέψατε που και να θέλαμε δεν μπορούμε πια να σας το λύσουμε,και είμαστε Αριστεροί και δεν λύνουμε καπιταλιστικά προβλήματα, λύστε το μόνοι σας τώρα…

  Αν μας διώξουν απο το Ευρώ τώρα ειδικά, δεν θα χάσουν μόνο 300 αλλά 500 δις σε μετρητά. Και πόσα τρίς απ' τα χρηματιστήρια δεν σου λέω, φαντάσου μόνος σου…

  Και αφού μια τράπεζα έσκασε και κόντεψε να διαλυθεί η Αμερική που δεν συνήλθε ακόμα, σκέψου να σκάσει το 12ο ιδρυτικό μέλος της ΕΕ…

  Ήδη το ευρώ απο 1,41 που ήταν προ τριμήνου έφτασε στο 1,25 και η ελεύθερη πτώση του συνεχίζεται, ενώ η Γερμανία σίγουρα το 2015 θα έχει ύφεση σαν εμάς και η Γαλλία 120% χρέος…

  Σε απαντηση της χθεσινης απαντησης σου στην διαπιστωση οτι τελικα ειμαστε πολυ κοντα ολοι μας.
  Σκεψου λοιπον την πιο πανω κινηση που θα κανει "ματ" στον μικρο ο Σαμαρας!
  • 0
   0
   Ζήτω ο σαμαράς..ζήτω ο σαμαράς..δρακονιανος είμαι..μη βαρατε
  • 0
   0
   Ρε 6.09 θα συμφωνησω με τον Γιανναρα απο κοζανη αν και ειναι κολλητος του μπλακη ενω εγω παιζω με την αλλη κλικα……ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ.Προβλημα σου να πιστευεις οποιον θες αλλα ελεος..ψυχωση παθαμε με ολους τους 300 σωτηρες που θελουν το καλο μας.Στον πατο δεν θα υπαρχει λαος μαζι και εσυ για να σωσουν.
   • 0
    0
    αφου λοιπον εξηγιεσαι οτι εισαι με την κλικκα των ρουφιανων και των ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ
    αποδεχεσαι οτι εισαι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    που βλεπουν τα παντα ,τα αποθηκευουν, τα προωθουν
    στους ανωτερους τους!
    γεια σου ΡΟΥΦΙΑΝΕ δεν σε αγαπησε κανεις!
  • 0
   0
   6.40.Οχι ρε ζωντοβολο δεν ειναι οπως τα λες.Ειμαι με αυτους που εχουν κατι να πουν και δεν λενε αερολογιες.Ασε τα ρουφιανοι κτλ.Εισαι γατακι και σε μενα μην πας να γυρισεις το παιχνιδι με τις λεξεις.Ρουφιανιλικια κτλ οχι σε μενα.Και θα στο ξαναπω…κλικα με ενα Κ.Για να το κανεις συνεχεια το ιδιο λαθος ή χαμηλης νοημοσυνης εισαι ή βαρβαρος ελληνοφωνος.
   • 0
    0
    απο ποτε οι ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ βγαζουν και τσαμπουκα;
    σιγανοπουτανιτσες και πισωγλεντηδες ειστε ολοι
    εσεις της γνωστης "βλεπουσας" κλικκας…
    ουτε και εγω συμφωνω να ΚΑΤΑΔΟΣΕΙΣ το σχολιο μου.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΣΕ ΞΕΡΕΙ
  • 0
   0
   Ποιος κατεδωσε το σχολιο σου ρε λυκοπουλο?Εεε λεβεντοπαιδο….γνωριζω καλα τι λεω και τα εχω ολα μια χαρα στο μυαλο μου.Εσυ μαλλον τα εχεις μπερδεμενα.Και επιτελους…..φτανει αυτην η κοντρα με την κλικκα με δυο Κ.Σαν τις γκομενες που εχουν περιοδο συνεχομενη κανεις.Ασε τους αλλους να βγαλουν συμπαιρασματα και σταματα να πλεκεις το εγκομιο σου ριχνωντας τους αλλους.
   Οσο για το ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ…..Εχεις χορεψει κατω απο το φως της ημισελληνου?
   Φτανει…….500 ποστ φαγωμαρας…φτανει..και μην ξεχνας το κλικα με ενα Κ.Ανοιξε και κανα λεξικο
 4. 0
  0
  Άσε μας στον ύπνο μας… κι έχουμε και ΕΝΦΙΑλτες!
  • 0
   0
   Δεν ξερω εσυ , αλλα εγω απο τη στιγμη που ειδα ποσα πληρωνω για ΕΜΦΙΑ , κοιμαμαι σα μωρο . Καθε 3-4 ωρες , ξυπναω και κλαιω .
 5. 0
  0
  Ε… τωρα με το Συριζα δε θα εχουμε να ανισηχουμε για τιποτα.Ιδιως τωρα.
 6. 0
  0
  ρωταω εγω τωρα, τι σχεση εχουν αυτα που σχολιαζετε με το αρθρο. οσο και να μην θελει να το καταλαβει καποιος πατε να εκτρεψετε το θεμα. και το γιατι;;;;;
  νεαροι με σακιδια……….
  εχετε δει πολλους μοσουλμανους με σακιδια;;;;;;
  laonikos
 7. 0
  0
  Δεν πειραζει αστερια μου καθολου. Να κατσετε ειδικα εκει στην Αθήνα να την φατε απο οποιους τζιχαντιστες θελετε. Τοσο καιρο δεν μου θελατε διαδηλωσεις υπερ τους? Τωρα μοκο και θα υποστειτε τις συνεπειες. Αιντε πια γιατι αλλιως γαμωτο μου δεν ξυπνάτε. Οχι ολοι αλλα αρκετοι. Και ναι ειμαι χρυση αυγη. Και πριν προλαβετε να μιλησετε να σκεφτειτε τι φανατισμο εχει ο εκπαιδευμενος τζιχαντιστης εναντιον σας. Κ τι μπορει να σας κανει ανετοτατα. Αλλα ετσι ειμαστε ως λαος. Αν δεν παθουμε δυστυχως δεν μαθαινουμε.
  • 0
   0
   Οι περισσοτεροι απο αυτους οταν καταλαβουν το κακο που κανουν στην πατριδα , σ αυτους και τα παιδια τους , δυστυχως θα ειναι πολυ αργα . Δεν θελουν να δουν την αληθεια κι αυτο ειναι βλακωδες αυτοκαταστροφικο συνδρομο . Ο απολυτος στρουθοκαληλισμος .
  • 0
   0
   καποιοι απο εμας εχουν γεννηθει εκπαιδευμενοι
   αν περιμεναμε απο εσας θα ηταν το προβλημα.
 8. 0
  0
  νεαροι απ το ποταμι ειναι ρε
  • 0
   0
   ΕΤΣΙ . ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑ ΠΟΤΑΜΙΑ . ΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ . ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ Ο " ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ" : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΣΑΚΙΟΦΟΡΟΥΣ . ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ . ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΧΑΜΗΛΑ .
 9. 0
  0
  Ξέρετε γιατί οι Μαλάκες έλληνες ζούσαν 400 χρόνια κάτω από τους τούρκους? Πολύ απλό …..γιατί καλοπερνούσαν!!
  • 0
   0
   ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΑΚΙ . ΜΑΘΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 21 ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΕ ΣΚΥΦΤΕ .
 10. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 30 Σεπτεμβρίου 2014 @ 08:53
  0
  0
  ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΛΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΥΛΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ… ΚΑΙ ΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ…ΡΕ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑΣ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΟΠΟ…. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ… ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΒΕΒΑΙΩΣ… ΦΙΛΕ ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??? ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΡΟΛΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ…ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΧΑΜΗΛΟ…ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ, Ε??? ΠΧ ΚΥΝΕΩ-ΚΥΝΩ=ΦΙΛΩ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙSS… Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΜΜΗ-ΚΟΖΑΝΗ, Ο COMPAKT DISCK=ΣΥΜΠΑΚΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΥΝ + ΠΑΚΤΩΩ=ΠΙΕΖΩ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΣ ΑΡΑ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ, ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ-ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΝΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ…ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ"… ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ… ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ… ΑΡΑΧΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ Η ΑΙΣΕ…
  • 0
   0
   ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ…ΑΛΤ…ΤΟ ΣΥΜΠΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΣΚΟ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΙ-ΝΤΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ HXOY ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ [ ΜΗ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ]…ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 20 ΗΖ ΕΩΣ 20.000ΗΖ…ΚΑΙ ΜΕ ENAN ΡΥΘΜΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 44.1 ΚΗΖ ΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΗΧΟΥ…ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ SONY KAI PHILIPS ΠΟΥ ΤΟ 1982 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΜΑ…ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ CD ΗΧΟΥ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΟΡΜΑ '' COMPACT DISC ''….ΦΙΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   ΠΙΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΙΓΟ… ΤΟΝ ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΩ…ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ…

 11. 0
  0
  αγαπημενε ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ
  """""""""""""""""""""""""""""""""""
  με αγωνια να μας καταλογισουν ομαδοποιηση εμμενω μονον στο:…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εισαι αναμεσα μας!

  "παρεα απο παλια" 6.09
  """"""""""""""""""""""""""""""
  οτι ειχα να πω απλα εμπαναλαμβανεται μονον στο οτι
  τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2014 θα εχουμε
  Πρωθυπουργο ……..Αλεξη τριλυζα
  Αντιπροεδρο………..Δραγασακη
  Υπ. Οικονομικων ….Αρσενη
  και το κομμα σας (οτι θα απομεινει…) προεδρος…..Τζιτζικωστας
  και επιστρεφουν ολοι στο μαντρι…Καμμενος, Πολυδωρας, Καρατζαφερτης, Ψωμιαδης,Ζωης….
  και τον Μαρτιο 2015 θα εχουμε
  Προδερο Δτιας…..Μολυβιατη

  και το "ματ" θα σας το κανουν οι Καραμανλικοι με τους Τρυλιζωτες….

  ….ολα τα αλλα ειναι ονειρωξεις σου!

  • 0
   0
   Κατι τετοιο βλεπω και γω περιπου.Το νουμερο τον 6.09 δεν τον βλεπω να το καταλαβαινει.
   Το θεμα εδω τωρα ξερεις ποιο ειναι?Οτι οι κυβερνωντες ολοι που ειναι το ιδιο τα εχουν συμφωνησει αλλα τα προβατακια που τους ακολουθουν δεν τους εχει ενημερωσει κανεις και ερχοντε προ τετελεσμενου γεγονοτος.Δεν το χωραει ο νους οτι οι συριζαιοι θα κανουν χωριο με νδ η πασοκ ουτε οτι οι αριστεροι με τους χρυσαυγητες και καλα για λογους εθνικης σωτηριας.Ολα τα σεναρια ανοιχτα ειναι αλλα τα ζωντανα που ακολουθουν δεν λεν να ξυπνησουν και να δουν οτι ολοι ειναι προδοτες.
 12. 0
  0
  οργια θα κανουν , γνωστοι πισωγλεντηδες οι ισλαμιστες
 13. 0
  0

  αγαπημενε Γιαννη
  """"""""""""""""""""""""
  ΟΧΙ! κανεις μεγαλο λαθος …σε απολαμβανω καγω…και ουτε ποτε προκειται να σε παρεξηγησω διοτι νιωθω την ποιοτητα της Ψυχης σου !!!
  ουτε μου γινεσαι "σπαστικος" …

  ηταν μια μερα θριαμβου για μενα σημερα !!!!!!
  μετα απο το αποτελεσμα μια μεγαλης και πολυχρονης προσπαθιας μου .

  και μπηκα μεσα στο βιωμα του συναισθηματος του ενθουσιασμου αφηνοντας λιγο την επαφη μου με την γειτονια μας.

  απο την αλλην δεν ειχα να σου γραψω και τιποτα αφου καταλαβα το "πνευμα" του πειραγματος σου…

  αντε βρε ναμαστε καλα να δουμε αυτους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να γκρεμοτσακιζονται
  ((ΔΕΝ πληρωσα τον κλ-ενφια τους ))

  μπλακ-αης
  • 0
   0
   ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΦΙΛΕ [ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ]…ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

   '' ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ''…ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΕ…

   ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΒΑΒΑΤΙΒΙ…ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ…Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ…ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
   • 0
    0
    Μην ανησυχεις Γιαννη, και εγω τα ειχα και δεν τα εδωσα ! συμφωνω μαζι σου οτι πολυ συντομα θα μας πουνε αντιο ! τους παρακαλουθω ποσο πανικοβλητοι και ανασφαλεις πλεον ειναι γιαυτο και φωναξανε τον Βελγο-μεθυστακα που θα ερθει την Παρασκευη για να τους στηριξει! ετσι πιστευουν!!!!
    ναστε ολοι καλα εσυ η οικογενεια σου και η αδελφη σου
    πολλα φιλια απο μενα.

    ββτβ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί