Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:06 - 13/10/2014

«Μετά τη Λιβύη, οι τζιχαντιστές έχουν στόχο την Ελλάδα» λέει Κούρδος γιατρός

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ιμπραήμ Μούσλης είναι Κούρδος γιατρός στην Ελλάδα και κατάγεται από το αιματοβαμμένο Κομπάνι, την πόλη που τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί το σφυροκόπημα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως είπε στον RealFM 97,8 , στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου, οι μαχητές αγωνίζονται ακόμα κι έχουν καταφέρει να συλλάβουν αρκετούς τρομοκράτες κι έχουν δύναμη για να υπερασπιστούν την δημοκρατία και την ειρήνη».

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ υπάρχουν 15.000 πολίτες ακόμα στο Κομπάνι, είπε ο Κούρδος γιατρός και εξήγησε ότι είναι τόσο σημαντική πόλη επειδή είναι η μόνη που αντιστέκεται με τόσο πάθος στο Ισλαμικό Κράτος.

Επίσης τόνισε ότι μετά τη Λιβύη, σειρά θα έχει η Ελλάδα αλλά εξέφρασε την άποψη ότι οι τζιχαντιστές δεν θα τα καταφέρουν.

«Εμείς θέλουμε ο Ερντογάν να σταματήσει να βοηθάει το ISIS και να ανοίξει τα σύνορα για να περάσουν οι Κούρδοι μαχητές που θέλουν να βοηθήσουν αλλά και η ανθρωπιστική βοήθεια» είπε ο κ.Μούσλης.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 2:51 ΜΜ

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ…

    • Πόσο δίκιο έχεις,όμως φίλε να σου πω κάτι,αυτό θα μας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου,στην παλιά μου γειτονία εχεί γεμάτο Σύριους-Κούρδους-Αιγύπτιους και τους άκουγες όταν μιλάγανε με τους Έλληνες μαγαζάτορες μπουρου μπουρου κεμπατζιδικα και στα καφενεία,ότι η Ελλάδα έχει την καλύτερη δημοκρατία και εμείς ότι είμαστε οι ποιό ευλογημένοι άνθρωποι,σπάνια είδα φασαρίες από τους συνκεκρημένους σε εθνικότητα μουσουλμάνους(και να φανταστής ότι τους Κούρδους δεν τους χωνεύω λόγο τσετιάς 1922)…όμως η αλήθεια είναι ότι είναι Κύριοι.Πολλοί δε από αυτούς είχαν έρθει από την Αγγλία Ιταλία και Γερμανία στην Ελλάδα και έλεγαν τα χειρότερα για τους Αγγλοσάξονες γενικός..και ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και γι αυτό έχουμε αυτόν τον "δημοκρατικό" χαρακτήρα……..ΕΛΛΑΣ Η ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗ.Πιστεύω παιδία ότι πρέπει να είμαστε Εθνικιστές αλλά και βαθύτατα δημοκράτες και δίκαιοι άνθρωποι σε αυτούς που πρέπει…ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.Τώρα για τους άλλους μουσουλμάνους Πακιστανούς-Νιγηριανούς Αφγανούς……χμ…. αλλάζει το θέμα.

      • Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:23 ΜΜ

        ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ . ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΡΑ .

  2. Τους πρόλαβε ο Some are Ass με τον Τούρκογλου!

  3. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 3:56 ΜΜ

    Στήν Ελλάδα τζιχαντιστές χα! ας γελάσω,ίσως δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πεί Ελληνας, μου αρέσει η ιδέα τζιχαντιστής στα κάρβουνα η στο φούρνο με πατάτες.

  4. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 4:30 ΜΜ

    Αν νομιζουν οτι θα κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια ειναι γελασμενοι…

  5. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 5:25 ΜΜ

    Το ότι θα ξεκινήσουν τα γεγονότα στην ελλάδα από τους τζιχαντιστές αυτό δεν το περίμενα ποτέ…

    • Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:17 ΜΜ

      ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ-ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ-ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ κλπ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ : ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΞΕΝΟΦΟΒΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΟΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ .

  6. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 6:04 ΜΜ

    Αχ καλε μην μας πειραζεται,επειδη εχουμε ξεβρακωθει σαν χωρα και σας εχουμε στησει κολο,τι παει να πει οτι θα πρεπει να μας τον βαλετε κιολας;Αχ καλε μη…..

  7. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:06 ΜΜ

    Ίσως κάποιοι προσέξατε ότι αυτού του τύπου τις δηλώσεις για τα σχέδια των τζιχαντιστών για την Ελλάδα επιλέγουν να τις μεταδίδουν συστηματικά και πυκνά συγκεκριμένες ιστοσελίδες μεγαλοδημοσιογράφων του συστήματος, καναλιών κλπ. και πάντα συνοδεύονται από τον χάρτη που δείχνει την Ελλάδα να είναι μέρος του μελλοντικού χαλιφάτου των ισλαμιστών. Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα διαδικτυακά στέκια τίποτα δεν κάνουν τυχαία, δημιουργείται η απορία: Τι θέλουν να πετύχουν με το αναμάσημα αυτών των δηλώσεων;

  8. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:37 ΜΜ

    Πάντως ο Κούρδος δικηγόρος Ισμαήλ Κορνφλέικς λέει ότι δεν θα γίνει τίποτα από αυτά. Ποιον να πιστέψουμε;

  9. Ανώνυμος 10/14/2014 @ 5:14 ΠΜ

    Να σου πω εγω 11:16μ.μ. Κανονικα θα χρειαζονταν πρωτα ''ντου' στα μπουρδελοκαναλα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*